Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Paweł Goncerz specjalista ds.
wdrożeń

Temat: ZLECĘ WYKONANIE & WSPÓŁPRACA - ogłoszenia

Witam,

Poszukuję osoby, specjalisty od Joomli, której moglibyśmy zlecać (z różną częstotliwością ale stała współpraca) modyfikacje i rozbudowę strony www i sklepu internetowego.

Proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam
Paweł Goncerz
5.09.2011, 13:11

Grzegorz Ś. Systemy zarządzania
danymi

Generuję komponenty do edycji dowolnych rekordów z bazy danych na podstawie struktury danych klienta. Potrzebujesz komponentu do zarządzania danymi pisanego "pod Ciebie"? Zapraszam do współpracy.

Poniżej przykład:

Obrazek
3.11.2011, 20:26

Ghassen K. cokos@onet.eu
/cokos.bpodrozy@gmai
l.com

Witam,
Zlece wykonanie serwis www jako kreator www w teknologi CMS:
troche podobne do tej linku ale jest bezplatny:
http://mywebsite.1and1.pl/;jsessionid=956036216552CB76...

- dostep do serwisu tylko przez rejestracji
- kazdy mini strony www dla uzytkownika bedzie skonfigurowane z wlasnym domena(np. strony.pl),adres email tez.

---- po logowaniu uzytkownika :
- uzykownika ma dostep do swoje panel administracyjne i moze otworzyc wlasne strony www (strony witriny,dodac zdj. pisac tekstu,itd.)
- uzytkownik moze wybrac konkretne layout(design lub template) i zmienic layout kiedy chce.

----- dla administratora(generalne) serwisu www
- kontrolowanie wszystki mini strony www
- mozliowsc konfigurowanie domeny,emaili,mini strony www;
np: dodac domeny na mini strony www,lub konfiguracje konto emailowe dla konkretne uzytkownika.
- mozliowsc modifikowac kodu.

zainteresowani prosze o kontakt na studios.ocean@gmail.com

w razie dod. pytan prosze o kontakt.

Pozdrawiam,

Ghassen Khemiri
7.11.2011, 10:44

Marcin Białostocki Wiceprezes Zarządu,
FUNDACJA "BLIŻEJ
CZŁOWIEKA"

Potrzebna pomoc we wdrożeniu/uruchomieniu, lub jeszcze inaczej - przejściu na K2.
Pracuje w organizacji charytatywnej, w której prócz wielu innych rzeczy, administruje również stronę www. Od niedawna poznaje Joomle. Wiem już trochę, ale nadal mam wiele problemów... :)
Dodałem komponent K2, tylko że nie potrafię, go dobrze "uruchomić"... Dodatkowo css z mojej strony mi się z nim nie klei...
POTRZEBUJE pomocy. Czy Ktoś z Was podjąłby się w ramach wolontariatu "uruchomić/wdrożyć" ten komponent, abym mógł go później sam używać?
Gdyby kogoś interesował adres strony: http://www.blizejczlowieka.org.pl
Pozdrawiam.
8.11.2011, 00:44

Izabela Kwiatkowska Inwestycje & Biznesy

Poszukuję osoby, która zna się na programowaniu modułów pod Joomlę.
Chodzi przede wszystkim o napisanie modułu profile firm (z możliwością podziału na subkategorie oraz z możliwością dodawania przez firmę newsów / plików / wydarzeń, które by były zintegrowane z całym serwisem).
Oferty proszę na PRV.
24.11.2011, 15:31

Konrad W. zapracowany

Witam poszukuje osoby do wspolpracy przy projektach opartych na joomla.

glownie dostosowywanie szablonow badz pisanie nowych pod moja grafike.

zalezy mi na kims kto ma duze pojecie o temacie - w gre wchodza rowniez sklepy.

na chwile obecna mam do malego zmodyfikowania strone ktora juz wunkcjonuje

"dostosowani modulow"

zainterresowanych prosze o info na priv.

najchetniej osoby z Warszawy.

K.
30.11.2011, 00:32

Adam S. nanonet.pl

zlecę wykonanie mapy:

http://www.goldenline.pl/forum/2741140/dodatek-mapa/s/...
10.01.2012, 19:13

konto usunięte

info.png:
Obrazek
3.02.2012, 12:16

Tomasz Zjawin www.astecoma.pl

Witam

Przeniosłem stronę swojej firmy na nowy serwer. Zainstalowałem tam Joomla 2.5.1. Zamierzam zmienić całkowicie grafikę. Szukam kogoś kto wykona szablon pod tą joomlę a przede wszystkim wykona nową wizję / grafikę. Zainteresowanych proszę o kontakt. Proszę pisać na adres tomasz.zjawin[at]astecoma.pl
7.02.2012, 17:30

Sławomir S. przedsiębiorca w IT

Witam,

poszukuje osoby do stworzenie modułu rezerwacji miejsc (np. w restauracji) do istniejącej strony internetowej.

Strona jest na Joomli - w grę będzie wchodzić albo zrobienie modułu (który mozna gdzie indziej implementowac) lub po prostu przeróbka istniejącej strony - do dogadania ze sponsorem

Szczegóły zainteresowanym podam na maila, moj kontakt s.sikorski (maupa;-)) thepsg(kroopka)eu

pozdr
22.02.2012, 15:24

Tomasz M. Pozycjonowanie /
tworzenie stron www

Witam,
poszukuję specjalisty Joomla do stałej współpracy przy budowie stron i sklepów internetowych. Mile widziana własna DG.

kontakt na priv.

Pozdrawiam,
Tomek
23.02.2012, 15:02

Szukam osoby, która ogarnia Joomla i jest w stanie szybko dostosować CMS zgodnie z otrzymanymi wytycznymi (info na priv.)
8.03.2012, 13:18

Krzysztof Myszka Technik - Informatyk

Witam.Może mogłbym Ci w tym pomoc.Musiałabyś podać mi szczegóły na meila.Ja posiadam też własną stronę internetową,którą również zrobiłem na systemie CMS Joomla: http://brzeznoszlacheckie.pev.pl/
Mój meli to krzysztofmyszka@gmail.com
Pozdrawiam.
10.03.2012, 16:04

Matt Jaworski Web Developer,
SnipClip GmbH,
München

Z racji że przybywa mi zleceń których nie mam czasu robić, powoli buduję bazę potencjalnych podwykonawców (programistów) z własną DG (FV). Płacę od 25PLN netto w górę za godzinę zależnie od klienta.

Wymagana znajomość PHP OOP + MySQL + Framework Joomla (pisanie komponentów, pluginów, modułów), praktyczna znajomość Joomla od 1.5 do 2.5, perfekcyjna znajomość angielskiego.Mateusz Jaworski edytował(a) ten post dnia 11.03.12 o godzinie 21:21
11.03.2012, 21:21

Poszukujemy osoby do stałej współpracy przy kodowaniu szablonów do Joomla. Proszę o info na prv wiadomość GL lub mail m.piech@3motion.pl . Mile widziane przykładowe realizacje.Marcin P. edytował(a) ten post dnia 13.03.12 o godzinie 10:17
13.03.2012, 10:17

Paulus Turzyniecki Future Menager

Witam,
zlecę wykonie modułu płatności online dla:
http://www.przelewy24.pl/
CMS
Joomla 2.5.3 (+)
komponent
JoomSopping 3.5.1
Proszę o propozycję z ceną i terminem wykonania.

Niezależnie proszę również o propozycję wykonania modułu Premium SMS
dla
DotPay
CMS
Joomla 2.5.3 (+)
komponent
JoomSopping 3.5.1
Proszę o propozycję z ceną i terminem wykonania.
Kontakt na bahanetii@gmail.com
Pzdr
19.03.2012, 12:48

Ghassen K. cokos@onet.eu
/cokos.bpodrozy@gmai
l.com

Zlece wykonanie proste template joomla.
zainteresowanie prosze o kontakt na studios.ocean@gmail.com

Pozdrawiam,
Ghassen Khemiri
26.03.2012, 09:38

Kamil Borgosz Członek zarządu,
creaTOUR S.A.

Zlecę wykonanie
1. szablonu (na wzór: http://kobieta.info.pl) - tematyka podana zostanie później
2. instalacja i optymalizacja kilku dodatków (m.in. jomsocial, jreviews, iJOOMLAseo)

Czekam na kontakt, najlepiej abym już mógł dowiedzieć się przedziału cenowego (min-max) za szablon i instalacje/optymalizacje z osobna wraz z przykładowymi swoimi realizacjami.
1.04.2012, 10:21

Adam S. nanonet.pl

zlecę napisanie dodatku - mapy tak aby można było zakładać różne filtry i je dowolnie włączać i wyłączać.
mapa polski -
conajmniej 5 wskaźników - aktualnie zaczeliśmy z tym : http://nanonet.pl/index.php/nanomapa
ale nie spełnia naszych oczekiwań
12.04.2012, 07:46

Maciek Sobczyk Motylem byłem...

Poszukuję konkretnego pana (pani ;-) ze Śląska, który(a) zdalnie realizowałby zlecenia w Joomla. Rozliczenie w oparciu o umowę o dzieło lub fakturę VAT / rachunek.

Kontakt: na skrzynkę GL. Mile widziane oferty z wyceną wg poniższej specyfikacji:

1) Zakres prac:
- stworzenie szablonu na podstawie kompletu plików PSD dostarczonych przez zewnętrzną agencję reklamową lub zakupionego na portalach z szablonami,
- wprowadzenie menu: 6 elementów statycznych, w tym dane kontaktowe,
- wprowadzenie tekstu 7 podstron: 5 stron statycznych, 1 polityka prywatności, 1 dane kontaktowe.
- wprowadzenie max 2 modułow, odpowiedzialnych za rotację treści,
- opcjonalnie: ustawienie mod_rewrites w plikach .htaccess
- zakup zdjęć i innych materiałów - po mojej stronie lub refakturowany (wykonawca nie ponosi kosztów).

2) Dostęp do serwera: ftp, phpmyadmin, opcjonalnie: ssh.

3) Forma rozliczeń - umowa o dzieło, faktura VAT, rachunek, płatne do 7 dni od zaakceptowania prac.

4) Odbiór prac - na podstawie zgodności pracy z projektem funkcjonalnym lub makietami dostarczonymi przez klienta oraz sprawdzenia działania w przeglądarkach IE, FF, Chrome (najbardziej popularnych wg Gemius S.A.; nie do wersji 1.0 włącznie)

Dzięki i zapraszam też do ewentualnych pytań.

Mile widziany link do portfolio.

Pozdrawiam
MS.Maciek Sobczyk edytował(a) ten post dnia 12.04.12 o godzinie 15:49
12.04.2012, 15:46

Wyślij zaproszenie do