Agencja reklamowa Bed and Breakfast
- 1
- 2
- 3
- Następna »
Filip Dembskiwork in progress
Temat: Agencja reklamowa Bed and Breakfast
mam przyjemność przedstawić nową agencje reklamowąAgencja reklamowa założona przez Suzan Giżyńską i Piotra Mateckiego latem tego roku
wcześniej byliśmy dyrektorami kreatywnymi w innych agencjach - Suzan w DDB, Just
Piotr - w FFC
Stawiamy na łączenie nieszablonowej strategii z dojrzałą kreacją
Tworzymy kampanie zintegrowane, łącząc różne kanały komunikacji w szerszą historię
staramy się, by nasze kampanie miały swoją narrację, były wieloelementowe, by zahaczały o działania PR, by były pożywką dla innych mediów, dzięki temu wykorzystując ich siłę mamy podejście bardzo strategiczne do Brandów . Pracując gromadzimy wszelki dostępny materiał dotyczący marki
robimy focusy, wywiady, jesteśmy blisko życia, blisko konsumenta
Tworząc kreacje zawsze staramy się wybić konsumenta z poczucia kontroli - to podstawowy warunek dotarcia do jego świadomości reklama ma być pożywką dla wyobraźni odbiorcy, to spektakl, który oferujemy mu w zamian za zainteresowanie naszą marką
Reklama to dialog - wierzymy, że możliwa jest tu sytuacja win-win - obie strony mogą wynieść z niego coś wartościowego
konsument - doznania estetyczne, rozbawienie, refleksję
marka - większą rozpoznawalność
Niesztampową strategią wygraliśmy przetarg na kampanię TV i internetową dla Frosty, dania gotowe skierowane do młodego, miejskiego konsumenta
wygraliśmy przetarg dla Jetline na stworzenie identyfikacji i przyszłoroczną kampanię ATL
Zajmujemy się też produkcją swoich filmów reklamowych - to najlepsza gwarancja zachowania poziomu i maksymalnego wykorzystania budżetu dla dobra końcowego efektu
Współpracują z nami Paulina Gorzkowska - copywriter, Artur Augustyniak - art director, Michał Zygmunt – copywriter i szereg freelancerów z Polski i ze świata
Tworzymy kampanie telewizyjne, outdoorowe, internetowe, projektujemy i realizujemy strony internetowe, przeprowadzamy działania eventowe, kampanie ambientowe, projektujemy kompleksowe identyfikacje wizualne firm.
Dane kontaktowe na agencje:
Piotr@bbagency.pl
Suzan@bbagency.pl
Justyna KwaśniewskaCommunity&Marketing
Manager
Sławek W.www.swgroup.pl
Sławku, cieszę się że masz własne zdanie, mógłbyś jednak uzasadnić swoją wypowiedź.Tymczasem zapraszam na stronę internetową agencji http://bbagency.pl . Nie jest to typowa strona informacyjna jakich w internecie na pęczki, myślę, że może was zainteresować;)
Piotr Ori Ś.Specjalista ds.
Koordynacji Kampanii
Online, TVN Media
Tekst w dziale KONTAKT trochę za mały, przynajmniej u mnie i ciężko się czyta :)A prezentacja... ciekawa ;) Na pewno zapada w pamięć. Tylko nie jestem pewien, czy to dobre połączenie. I żeby nie było, nie jestem jakiś strasznie religijny i niektóre mi się naprawdę podobały (nie kradnij - Gerda :D), ale niektóre tak... No nie wiem no :>
Sławek W.www.swgroup.pl
Filip Dembski:
Sławku, cieszę się że masz własne zdanie, mógłbyś jednak uzasadnić swoją wypowiedź.
Tymczasem zapraszam na stronę internetową agencji http://bbagency.pl . Nie jest to typowa strona informacyjna jakich w internecie na pęczki, myślę, że może was zainteresować;)
Filip, myślałem, że sam wpadniesz na to, że Twój post na przedzie jest pełen błędów :-)
Tak jak pisałem - agencja ciekawa, sprawdzi się w praniu.
Manager
Sławek W.www.swgroup.pl
Justyna Kwaśniewska:
Filip, rób tak jak Ty to widzisz i jak to czujesz, zawsze znajdzie się entuzjasta i krytyk, nie dogodzisz wszystkim !
powodzenia
Justa
Wszystko co powyżej, ale proponuję dodatkowo mieć oczy otwarte, wyciągać wnioski i przestrzegać cienia zasad interpunkcji i stylistyki :-)
Podpisano: Krytyk entuzjasta :-)
Manager
Sławek W.www.swgroup.pl
Manager
Sławku, dziękuję za to, że uzasadniłeś swoją nieprzychylną opinię dotyczącą mojej działalności. Dzięki temu, że powiedziałeś co Ci się nie podoba będę wiedział do czego mam przywiązywać więcej uwagi i co mam poprawić. Jeszcze raz dziękuje za konstruktywną krytykę:)A co do agencji to myślę, że całkiem niedługo dowiemy się jak się sprawdza. Jak dotąd powstał już teledysk dla jednego z popularniejszych polskich artystów który cieszy się świetną oglądalnością. Żeby nie być posądzonym o używanie słów które ciężko obronić i są czysto subiektywne (np "świetne") powiem, że klip ten po premierze cieszył się największą oglądalnością na Onecie. Dane o oglądalności pochodzą z Onetu, nie z agencji;) Teledysk ten to "Most dwojga serc" Piotra Rubika.
Wkrótce zobaczymy też w telewizji spot dla Frosty, z udziałem aktorów z całego świata, tak osobliwych jak m. in. gwiazda Bollywoodu. Uważam to za olbrzymie osiągnięcia dla agencji działającej zaledwie od pół roku, a to jeszcze nie wszystko:)
Sławek W.www.swgroup.pl
Filip Dembski:
Sławku, dziękuję za to, że uzasadniłeś swoją nieprzychylną opinię dotyczącą mojej działalności. Dzięki temu, że powiedziałeś co Ci się nie podoba będę wiedział do czego mam przywiązywać więcej uwagi i co mam poprawić. Jeszcze raz dziękuje za konstruktywną krytykę:)
:)
A co do agencji to myślę, że całkiem niedługo dowiemy się jak się sprawdza. Jak dotąd powstał już teledysk dla jednego z popularniejszych polskich artystów który cieszy się świetną oglądalnością. Żeby nie być posądzonym o używanie słów które ciężko obronić i są czysto subiektywne (np "świetne") powiem, że klip ten po premierze cieszył się największą oglądalnością na Onecie. Dane o oglądalności pochodzą z Onetu, nie z agencji;) Teledysk ten to "Most dwojga serc" Piotra Rubika.
Wkrótce zobaczymy też w telewizji spot dla Frosty, z udziałem aktorów z całego świata, tak osobliwych jak m. in. gwiazda Bollywoodu. Uważam to za olbrzymie osiągnięcia dla agencji działającej zaledwie od pół roku, a to jeszcze nie wszystko:)
Pozostaje pogratulować. A jak masz jakieś linki, to dawaj tutaj, bo szkoda czasu na szukanie :)
Sławek W.www.swgroup.pl
Filip Dembski:
Teledysk Piotra Rubika wyreżyserowany przez Suzan Giżyńską, współwłaścicielkę agencji. Świetna robota reżyserska, a jak tylko się pojawi wrzucę spot dla Frosty.
Teledysk taki se, ani świetny, ani kiepski. Oklepane motywy, na youtube (być może inne odczucia miałbym po dużym ekranie) widać niezgranie emocji wynikających z linii melodycznej z obrazem i zachowaniem wykonawcy. Ale być może się nie znam na sztuce.
Nos mi jednak podpowiada, że PR nie polega na publicznym samouwielbieniu :-)
Jak będziesz miał Frosty, zapodaj :-)Sławek W. edytował(a) ten post dnia 10.01.09 o godzinie 01:45
Manager
teledysk powiedziałabym rubikowy, przypomina mi jego pozostałe teledyski, jeśli Rubik zaakceptował to znaczy, że dobra robota dla reżysera i wszyscy są zadowoleni, odbiorcy są różni i trudno tutaj debatować, nad realizacją także.Sławek, zobacz jak do tej pory wyglądały teledyski Rubika i oceń pod kątem wymagań i oczekiwań zlecającego a nie siebie, bo wiadomo każdy ma swój gust, no chyba, że mowa o indywidualnym guście każdego ale w takim razie zbudowanie mostu porozumienia to utopia ;)
Sławek W.www.swgroup.pl
XI przykazań fajny bo kontrowersyjny pomysł.Jeśli chodzi o VIII to Gazeta Wybiórcza nie jest najlepszym pzykładem.......Co do Winiar i cudzołożenia to może trzeba było wrzucić firmę meblarską.Co do klipu ,jesli nie ma FVX to mnie średnio to kręci;)ocena na YT wystawiona