Joanna
Chełmicka
INSTYTUT EFT/ trener
/ terapeuta
/właściciel
Temat: Noclegi w Warszawie - co polecacie?
Kochani, mam do Was ogromną prośbę. Coraz częściej pojawiają się pytania o noclegi w Wawie dla osób przyjeżdżających na trenerskie. Mam ogromną prośbę do osób, które są juz po kursach, o namiary do miejsc, gdzie się zatryzmywaliście, jakie były warunki, czy jesteście zadowoleni i oczywiście jakie były koszty i czy było do mnie daleko czy blisko ;)Temat ten poruszyła dziś Iwona Stec w wątku pogawędki nie o EFT, ale też proponuję założenie oddzielnego wątku, co znacznie ułatwi życie kolejnym poszukującym.
Olga
K.
koordynatorka
projektu, e-learning
Hostel Zielone MazowszeNowogrodzka 46 m.6
tel. 22 621 77 77
http://hostel.zm.org.pl/
serdecznie polecam :) ceny są konkurencyjne, miła obsługa. trzeba dzwonić wcześniej bo na wikendy nie ma miejsc tuż przed
Krystyna
Kryszczyszyn
Coach, Trener
EFT-ADV
Znam dwa hotele położone blisko siebie. Dojazd jest prosty, ja jeździłam tramwajem do pętli Wyścigi, a dalej spacerkiem. Zajmowało to ok. 25 min.Hotel Suseł na Rzymowskiego - cena ok 70 zł. Jest przy ruchliwej ulicy, więc miałam problem ze spaniem.
Ostatnio kilka razy spałam w Hotelu Służewiec na ul. Bokserskiej - cena ok 70 zł. Hotel jest w głębi osiedla więc jest cichutko. Pokoje są ładniejsze niż w hotelu Suseł. W obydwu hotelach jest jedna łazienka na cztery pokoje, ale to tylko mała niedogodność. Gorąco polecam hotel Służewiec.
Joanna
Chełmicka
INSTYTUT EFT/ trener
/ terapeuta
/właściciel
dostałam jeszcze dwa maileod Adasia:
Ja nocowałem w domu studenckim na Służewie. Cena wynosiła 30 zł
na nocleg bez niczego rzecz jasna. Byłem sam w pokoju dwuosobowym i uważam że za tą cenę w porządku. Dojazd szybki, bo tramwajem Puławską do parku koło Ciebie. Czas dojazdu wynosił 15 minut bez
oczekiwania na tramwaj.
oraz od Renaty:
Nocowaliśmy w dwóch miejscach
1. w hostelu na Rzymowskiego za 2 osobowy pokój około stówy dojazd samochodem 15 minut - nie jest godny polecenia 2. schronisko młodzieżowe na Smolnej pokoje wieoosobowe 40 zł za
łóżko - polecamyJoanna Chełmicka edytował(a) ten post dnia 06.11.08 o godzinie 19:59
Krystian
S.
Na niektóre pytania
odpowiedź
przychodzi jedynie w
ciszy...
Ostatnio nocowałem z rodzinką w hotelu Aramis. Są trzy hotele obok siebie o takim samym standardzie: Atos, Portos i Aramis. Są to 10-piętrowe wieżowce z wielkiej płyty przerobione na hotele.Dla kogoś, kto nie ma ochoty dzielić pokoju z nieznajomymi i chce mieć własną łazienkę, może to być ciekawa propozycja.
Cena za osobę jest na poziomie 70-90 zł, ale dla rodzinki wynająłem pokój 4-osobowy (studio) za 150 zł, więc wypadło całkiem atrakcyjnie.
W pokoju łazienka, ręczniki (czystość na średnim poziomie), mało wygodne, twarde łóżka.
Za 20 zł można dokupić śniadanie - szwedzki stół na całkiem przyzwoitym poziomie. Jeśli komuś nie chce się biegać do spożywczaka i samemu coś montować, to polecam.
Joanna
Chełmicka
INSTYTUT EFT/ trener
/ terapeuta
/właściciel
i jeszcze jedno polecane miejsce na nocleg:siostry zakonne
ul. Sewerynów 8
(022) 826-97-33
cena ok50-60zl/doba za pokoj 1-osobowy,
Adam
Zięba
Właściciel,
Asterson
Jeśli chcecie przenocować w rozsądnym miejscu i jednocześnie za rozsądne pieniądze to polecam Warszawskie Magnolie. Są to mieszkania zaadaptowane na apartamenty w ścisłym centrum bo w Alejach Jerozolimskich. Komfortowo umeblowane, posiadające zaplecze kuchenne, łazienki, dodatkowo łącze internetowe. Ceny również przystępne. Możliwość rezerwacji online i telefonicznie na http://magnolie.com.pl
Lidia
Laszczak
Trener Rozwoju
Osobistego EFT
Tylko nie Hostel Zielone Mazowsze polecam Hotel Służewiec ul:Bokserskka Str 36 tel:022 2079050Temat: Noclegi w Warszawie - co polecacie?
Polecam ABRACADABRA, na Sadybie tel. 0-781-581-359. Cicho,zielono, świetne połączenia autobusowe. Zniżki dla członków Goldenline.http://abracadabra.waw.pl
Jerzy
Kowalski
konsultant,
ecommerce.pl
Nocowałem w Wawie na ul Chmielnej 2.namiary na nich chmielna.pokoje@gmail.com
to jest mieszkanie w którym można wynajmować pokoje, miejscówka idealna jeśli ktoś szuka w centrum, wygodnie, czysto i za niską cenę.