Artur
Pszczółkowski
Web & Mobile
Application Group
Manager, Sanitec
Corp
Temat: Działania IAB 2008?
nie przesadzajmy panowie...W pelni popieram IAB, ale takie zestawienie ktore podał wczoraj Jarek wiele wyjasnia.
Skad ktos kto np nie mogl być na dysukusji podczas iabforum mialby wiedziec ze iab kombinuje z UOKIKiem w sprawie displayu.
650 osob ktore byly na forum to jeszcze nie cala branza. a ta wlasnie powinna byc w pelni poinformowana.
informacja to podstawa, wiec taki updejcik raz na kwartal by sie przydal - co sie dzieje i jakie sa plany.
Szymon N. Sieciorozwijacz
Jarosław Sobolewski:
Bez dyskusji jest to coś z czym powinniśmy zrobić porządek i robimy poprzez wprowadzenie guideline'ów w najbliższym czasie.
I pięknie.
(Dalszego) powodzenia :>,
Szy.
Jarosław Sobolewski:
Przepraszam, że tak późno zwróciłem uwagę na ten wątek. Ci którzy mnie znają, wiedzą, że nie unikam odpowiedzi.
Za najważniejszą bezdyskusyjnie kwestię uważam wprowadzenie
Dziękuję, o taką informację właśnie mi chodziło.
Artur Bach dyrektor, euro roof
Michal to zwykly oszust, dziwne ze nie zamkneli go jeszcze za przekrety zwiazane z forum, naprawde dziwne.> Michał Makaruk:Szymon N.:
Wiktor Schmidt:
Grzegorz, ale drążysz :-)
Chwała Mu za to. Po kim innym mielibyśmy oczekiwać działań
w kierunku zmian, jakichkolwiek?
Szy.
"Po kim innym mielibyśmy oczekiwać działań"
Szymonie, czy naprawdę myślisz, że działania IAB'u (z pełnym szacunkiem dla Jarka) mogą mieć realny wpływ na branżę reklamy (ogólno-pojętej) w internecie?Michał Makaruk edytował(a) ten post dnia 07.11.08 o godzinie 00:40