Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Monika H. Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...

Temat: Pomóż w badaniach... wypełnij ankietę...:]

Witam wszystkich zapalonych spadochroniarzy... Jestem właśnie w trakcie prowadzenia badań na temat podatności na stres i zapotrzebowaniu na stymulację wśród osób uprawiających takie sporty ekstremalne jak: nurkowanie, spadochroniarstwo i paralotniarstwo. Chciałabym serdecznie prosić uczestników tej grupy aby pomogli mi zgromadzić materiał empiryczny:]
Z góry ostrzegam ankieta nie jest krótka, więc jeśli nie masz akurat czasu odłóż wypełnienie jej na później:]
Bardzo Wam dziękuję za pomoc;]
pozdrawiam
Monia

link do ankiety: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/115...

Ps. W razie jakichkolwiek pytań piszcie:]
8.10.2008, 20:08

Katarzyna W. Sales & Marketing
Director, Jasmin Sp.
z o.o.

Słuchaj mam pytanie...bo ja taką ankietę już wypełniałam kiedyś na lotnisku i pamiętam, że były pytania, na które miałam odpowiadać tuż przed wejściem do samolotu i później takie same, na które odpowiadałam zaraz po skoku, odpowiedzi były skrajnie różne. Czy Twojej ankiety też nie powinno się tak wypełniać?
13.10.2008, 12:12

Radosław C. Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...

no i pytania:
a) boje sie dzikich zwierzat
b) marze o tym zeby zostac treserem

a co odpowiedziec jak ani sie nie boje ani nie mam najmniejszej ochoty zostac treserem? ;)))
13.10.2008, 14:25

Monika H. Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...

Kasiu, owszem wypelnialas podobna ankiete ale nie ta samą... tamta badala o ile dobrze pamietam z zajec psychologii stres związany ze skokiem, a ja raczej skupiam się nad podatnością na stres u osób które skaczą...

Radku... sama się nad tym zastanawialam jak wypelnialam tą ankiete i odpowiedzialam tak jak jest bardziej prawdopodobne... czyli np. biorąc pod uwagę, że znalazlabym się w buszu i stanęlabym oko w oko z jakimś tygrysem, raczej bym się go przesraszyla... Do pytań powinno sie podchodzić niezbyt dosłownie :]
14.10.2008, 18:12

Katarzyna W. Sales & Marketing
Director, Jasmin Sp.
z o.o.

ok, zatem jutro biorę się za ankietę :)
15.10.2008, 17:43

Wyślij zaproszenie do