- 1
- 2
- 3
- Następna »
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Temat: Skoczek też facet;-)
Z okazji Dnia Chłopca wszystkim skaczącym czy też oczekującym .... spełnienia chłopięcych fantazji..;-))) oczywiście związanych z lataniem:)...tudzież z "odlotami";-)))Dzida:)
Lidia Raftowicz "Dzida":
Z okazji Dnia Chłopca wszystkim skaczącym czy też oczekującym .... spełnienia chłopięcych fantazji..;-))) oczywiście związanych z lataniem:)...tudzież z "odlotami";-)))
Dzida:)
Dzieeekuuuujeeeemyyy.
Troche OT. Masz juz AOWD, AFF, to moze teraz PPL(A)? :-)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
A co to jest PPL? Uprawnienia do pilotowania samolotem?:)Temat: Skoczek też facet;-)
Lidia Raftowicz "Dzida":
A co to jest PPL? Uprawnienia do pilotowania samolotem?:)
Dokladnie. Licencja tyrustyczna. I jak piszesz sie?
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
a wiele to u nas w PL kosztuje? ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Krzysztof W.:
Lidia Raftowicz "Dzida":
A co to jest PPL? Uprawnienia do pilotowania samolotem?:)
Dokladnie. Licencja tyrustyczna. I jak piszesz sie?
hm.... Prawdę powiedziawszy nigdy o tym nie myślałam...:))
a wiele to u nas w PL kosztuje? ..że tak zdubluję pytanie kolegi Radka?:-)))
Lidia Raftowicz "Dzida":
hm.... Prawdę powiedziawszy nigdy o tym nie myślałam...:))
a wiele to u nas w PL kosztuje? ..że tak zdubluję pytanie kolegi Radka?:-)))
Teoria jakies 1200PLN. Praktyka okolo 20000PLN :-)
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
to jakos calkiem tanio nawet jest - taniej chyba niz w USA ;) tylko ile to trwa? Bo w USA licencja ok 10 tys. USD i kurs trwa niecaly miesiac, 14 godzin do wylatania i po wszystkim ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Widzisz Krzysztof..i znalazł się jeden zainteresowany..:)) ja to na razie chcę się rozkręcić ze skokami..a potem kto wie..:))Temat: Skoczek też facet;-)
Radosław Ciechański:
to jakos calkiem tanio nawet jest - taniej chyba niz w USA ;) tylko ile to trwa? Bo w USA licencja ok 10 tys. USD i kurs trwa niecaly miesiac, 14 godzin do wylatania i po wszystkim ;)
Teoretyczny 130h. W trybie weekendowym zajnuje to okolo 3 miesiecy no i praktywczny minimum 45h a ja szybko to zrobisz juz zalezy od ilosci kasy i czasu jakim dysponujesz.
Z tego co slyszalem na praktyczny ludzie wybieraja sie do Czech gdzie sa polskie szkoly i jest taniej.
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
to ja jednak wole do USA ;) szybciej, latwiej i przyjemniej ;)))Temat: Skoczek też facet;-)
Radosław Ciechański:
to ja jednak wole do USA ;) szybciej, latwiej i przyjemniej ;)))
Tez bym wolal ale doliczajac koszty przelotu i pobytu to slabo sie to kalkuluje. No i te 14h. Nie uwazasz ze troche malo?
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
koszt przelotu ok 1500 PLN, pobyt i wszystko w USA tansze niz w PL, przy okazji wakacje i zwiedzanie - jak dla mnie bezcenne i nawet nie ma porownania z kursem w PL ;)Patrzac na "miliony" pilotów w USA i na znajomych, którzy wrócili z tego kursu - nie, nie uważam, że to mało. Wręcz przeciwnie, uważam, że w PL wymaga się od ludzi, którzy chcą rekreacyjnie latać umiejętności co najmniej jak na pilotów liniowych albo nawet z NASA. I dlatego u nas sporty lotnicze leżą i się podnieść nie moga (oprócz kilku zapaleńców i zawodników) a tam rozwijają się na potęgę.
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Wooow! nie spodziewałam się, że latanie samolotem turystycznym (niestety nie znam się, żeby stwierdzić co to za cudo było;-)) to taka frajda:))) Wczoraj miałam okazję zakosztować króciutkiego lotu (jako pasażer oczywiście:) nad Zalewem Sulejowskim k. Piotrkowa Trybunalskiego.... i muszę przyznać REWELKA!!! Piękne widoki przy super pogodzie...:)))) Może faktycznie trzeba będzie się zastanowić na kursem na pilota kiedyś;-)))))
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
No wlasnie Seba zrobil kurs w USA w styczniu tego roku ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Faktem jest, że Seba zna się na rzeczy... przynajmniej takie wrażenie sprawiał:))) a Świniomiś gdzie robił??
Katarzyna
W.
Sales & Marketing
Director, Jasmin Sp.
z o.o.
hmm byłam wczoraj w PeTe, ale jakoś nie mogę skojarzyć Lidia Twojej buzi z żadną, którą tam wczoraj widziałam... pomóż :)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Hej Kasiu... no wiesz... ja to taka wysoka laska hehehh;-)))) żartuję oczywiście;-) choć nie ukrywam, że swojej 181 cm mam:)hm... a może to Ty byłaś tą dziewczyną w ciemnozielonym zielonym kombinezonie w motyle?? ;-)) Co prawda po zdjęciu ciężko odgadnąć ... ale tak zgaduję bo te motyle utkwiły mi w pamięci..:)))))) Rewelacyjny kombinezon!:)) Jeśli to Ty.. to ja siedziałam w układalni na fotelu rozkładanym podczas gdy Ciebie "czarował-bajerował" Bartek ;-))) I to właśnie od Twojego wczorajszego partnera od skoków (Marka?) dowiedziałam się, że znacie się z windsurfingu. Mnie on też zresztą wypatrzył gdzieś na Helu jak byłam na windsurfingu i potem rozpoznał w PeTe:) Świat jest mały:)))
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
.. a tak w ogóle to ja wczoraj więcej leżałam na karimatce z książką w ręku przed układalnią niż skakałam (2 jumps only...)
Katarzyna
W.
Sales & Marketing
Director, Jasmin Sp.
z o.o.