Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin
Temat zamknięty.

potrzebuje www

potrzebuje www

Temat: potrzebuje www

Mowilam zeby nie zwozic drewna do lasu?:>
1.12.2008, 11:18

Marcin W. Specjalista ds.
obsługi klienta

I właśnie o zadowolenie klienta tu chodzi. Też mógłbym wypisać tu cały poemat błędów i rzeczy, które mi w tej stronei nie leżą, tylko po co? To nie jest temat "oceńcie moją stronę". Wykonawca jest szcześliwy, odbiorczyni jest szczęśliwa i niech tak pozostanie.
7.12.2008, 00:28

Renata Kaczor www.comren.com.pl

Ja rozumiem walczyc o swoje, ale nawet w tej walce fajnie byloby miec jakies granice... chociazby dobrego smaku.

Kaja - apeluje o troche wiecej empatii - w moim odczuciu tak silnie skoncetrowalas sie na swojej sytuacji i swoich potrzebach, ze zamknelas sie na wczucie sie w sytuacje innych. To w naturalny sposob denerwuje, bo nikt nie lubi byc lekcewazony.
8.12.2008, 21:17

konto usunięte

Jak liczysz na profesjonalna stronę zapomnij o darmowym wykonaniu, no zostają studenci i analogowi artyści ale powodzenia życzę
9.12.2008, 19:18

Marcin Kamiński Specjalista SEO /
Media Manager do
wzięcia.

Nie jestem studentem, a zrobienie tej strony za darmo niczym nie pogorszyło sprawy, więc nie chwytam o co halo.
18.12.2008, 08:42

konto usunięte

Boże za niedługo jak się zrobi komuś coś za free to powieszą ciebie za to.

Zrobił za darmo/barter jego sprawa. I tak te osoby które teraz się pienią by nic na tym nie zarobiły a w sposób swojej wypowiedzi zamknęli zarobek na Kaji na 100% bo u takich nikt nie zostawi nawet grosza i za pewne nie tylko u niej ale wielu innych osób które to czytają.

Jak by Pan Marcin nie zrobił jej tej stronki to by sobie zrobiła samemu za pomocą kreatora w jakiejs firmie hostingowej.

A tak 2 osoby są zadowoleni i co w tym złego? Zazdrość, jak tak to tylko pogratulować bo na prawdę jest o co pozazdrościć.

Argumenty że przez takie coś się niszczy rynek sorka większej głupoty nie czytałem od dłuższego czasu.

Jak niektórym nie pasuje to niech sobie pójdą do piwnicy poskaczą pok***** i po sprawie.

Zgadzam się z Panem Mateuszem Halaba, aby stronka była profesjonalna czy chce się czy nie powinna zrobić to osoba która się tym zajmuje na co dzień, ale ta co jest przekazuje jakąś treść(to jest na początek ważne, na pierwsze paręnaście 200 zł starczy aby je zainwestować u osoby która tym zarabia swój chleb codzienny).

Życzę powodzenia.

A pieniącym się jakieś tabletki uspokajające :), wysokie ciśnienie nie sprzyja kreatywnemu myśleniu :)
18.12.2008, 09:23

Mozemy skonczyc ten temat? Dziekuje
18.12.2008, 10:52

Marcin Kopczyński Po prostu
szczęśliwy
człowiek :)

Jaśmina Agnieszka Trafikowska:
Mozemy skonczyc ten temat? Dziekuje

zamiast prosić kliknij guzik 'zakończ temat' ;)
18.12.2008, 11:00

true
18.12.2008, 11:09
Temat zamknięty.

Wyślij zaproszenie do