Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Przemysław B. Kierownik Sprzedaży
- Zębiec S.A.

Temat: Jedźmy razem samochodem!

Witajcie,

zapraszam Was do aktywnego udziału akcji :)
Zasada jest prosta: jeśli masz wolne miejsce w aucie, zabierasz pasażerów jadących w tym samym kierunku i o tej samej porze.
Podróże, weekendowe wypady, a może nawet codzienne dojazdy do pracy. Oferty kierowców a także zapytania pasażerów. Oferty związane z wyjazdem/przyjazdem z/do Wrocławia.

Pozdr,
Przemek
10.09.2008, 11:24

Michał L. Windykator z
powołania

a tak bardziej lokalnie a nie po kraju, porusza się ktoś może na trasie Maślice, Kozanów - okolice Hallera zmierzając do pracy na g.7, pytam z perspektywy osoby, która chciałaby się ewentualnie dosiąść, bo MPK mnie psychicznie wykańcza??Michał Leszczyński edytował(a) ten post dnia 07.01.09 o godzinie 07:45
7.01.2009, 07:44

Dobry temat:)
Codziennie 8:00
Trasa PsiePole - Legncka(QuatroForum)
9.01.2009, 10:09

Anna S. dydaktyk, Europejski
Instytut Edukacji
ENGRAM

Szukam kogoś, kto kursuje po trasie wrocław kraków. Jestem zmuszona do korzystania z wątpliwej jakości usług PKP - kto nie próbował, nie wie, co to oznacza ;>

Jeśli jest ktoś, kto jechałby DO wrocławia w przyszły piątek - już zabieram się za parzenie kawy do termosika ;P
11.01.2009, 20:45

Monika J. Konsultant ds.
Rekrutacji

a może ktos sie porusza na trasie Wrocław => Częstochowa w weekendy?
5.02.2009, 15:49

Gosia W. ku nowemu

czy ktos sie porusza na trasie - wrocław - świdnica, świdnica - wrocław
7.02.2009, 22:11

Justyna W. physiotherapist

Jest moze ktoś kto porusza się na trasie Stadion Olimpijski -> Ołbin? Praktycznie codziennie ;p
4.03.2009, 11:49

Marta P. kreatywna

jeździ ktoś z Wrocka do Poznania??? :)
20.04.2009, 14:29

Łukasz S. CSM, Project
Manager, ITIL Expert

Hej,
Regularnie jeżdżę z Wrocławia do Bielska-Białej. Wyjazdy w poniedziałki o 06:30, powroty w piątki po południu. Przejeżdżam przez Katowice. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam,
Łukasz
23.04.2009, 09:56

Tomasz Szczesiak Technical Support
Engineer

Tak raz na dwa tygodnie jezdze z Wroclawia do Legnicy w piatki tak po godzinie 16... a potem powrot do wroclawia w niedziele... o roznej porze.

jak ktos ma ochte sie zabrac to prosze o info na priv.
23.04.2009, 12:33

Joanna Z. na miejscu

Marta P.:
jeździ ktoś z Wrocka do Poznania??? :)

gdyby ktoś jeździł, to może mieć dwie pasażerki :)
mnie interesuje kierunek Poznań w piątek popołudniu, kierunek Wrocław w niedzielę wieczorem ;)
21.05.2009, 23:22

Ja czasami jeżdżę Częstochowa - Wrocław i powrotem
22.05.2009, 14:59

Kamila M. are you on the list
?

A może ktoś jeździ na weekendy do GŁOGOWA? chętnie się zabiorę jako pasażer w piątek po 16 i spowrotem w niedzielę popołudniu ;)

jadę teraz na weekend i tak sobie jeżdzę raz na 2-3 tygodnie :)
27.05.2009, 09:38

Radochna Iłłakowicz lekarz weterynarii,
Zwierzyniec

Jedzie ktos w strone Lublina (a dokadniej okolice Parcyewa)?Tak w drugiej połowie lipca?I ma miejsce dla mnie i sredniego, grzecznego psa?(może jechać w bagazniku jak jest kombi;) )
Pociągiem to strasznie daleko i nie wiem czy da rade tyle prejechac, bo jeszcze tego nei robiliśmy :)
3.06.2009, 22:22

Monika Jagosz kierownik zespołu
ds
finansowo-księgowyc
h, Zarząd
Inwesty...

ja jeżdże 2 razy w miesiącu do Bielska-Białej, wyjazdy w piątki ok 15, powroty w niedziele popołudniu
10.06.2009, 07:50

Radochna Iłłakowicz lekarz weterynarii,
Zwierzyniec

od sierpnia poszukuję kogoś z kim mogła bym sie zabrierać 3 razy w tyg (poniedziałki, wtorki i środy) do Nysy i z powrotem. Praca w Nysie od godziny 10-18

szukam tez transportu 11.07 z Wrocławia do Warszawy dla mnie i dla psa (grzecznego bordera) i ew.powrót w niedzielę 12.07 do Wrocka :)

szukam tez transportu dla ww temu (ja i pies) gdzieś w drugiej połowie lipca w okolice Lublina (dokładnie zmierzam do Milanowa koło Parczewa)

prosze o info na PV
16.06.2009, 13:02

Wiktor Sędkowski Profesjonalista ds.
opisów

Jeżdżę praktycznie w każdy weekend Wrocław -> Opole -> Wrocław. Wiec jeśli ktoś jest zainteresowany - zapraszam na miejsce pasażera.
19.06.2009, 14:29

Przemysław C. Specjalista ds.
integracji
oprogramowania

Witam,
ja często (średnio co 2 tygodnie) jeżdżę na trasie Wrocław -> Bełchatów -> Wrocław. Wyjazd do Bełchatowa w piątek po południu, powrót do Wrocławia w niedzielę po południu. Jeśli ktoś byłby chętny, to niech się kontaktuje.
Czasami też jeżdżę z Wrocławia do Lądka Zdroju przez Kłodzko. Tutaj niestety dużo rzadziej niż do Bełchatowa.
Pozdrawiam
1.07.2009, 14:46

Cześć!
Jeżdzę w piątki po poludniu z Wrocławia w kierunku Częstochowy trasą przez Oleśnicę, Namysłów, Kluczbork, Praszkę.
Powrót do Wrocławia w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek o świcie.
22.07.2009, 08:47

Joanna Z. Specjalista ds.
marketingu i PR,
SARTO Agencja Public
Rel...

Mam wolne miejsca w aucie i chętnie zabiorę współpasażerów.
Praktycznie co tydzień trasa:
Wrocław -> Legnica piątki po 17

Legnica -> Wrocław niedziele ok. 20.
22.08.2009, 22:45

Wyślij zaproszenie do