Temat: Coca Cola Zero zmieni nazwę
Podrzucam fajny przykład akcji marketingowej Coca Coli. Mysle, że po tej akcji świadomość produktu Cola zero znacznie wzrośnie a i sprzedaż nie pozostanie w miejscu.
Łukasz
Dembniak
DJ / Producent /
Dziennikarz Muzyczny
/ ePR / Social
Medi...
Michał Szydłowski:czyli dalej skierowana do męskiej części społeczeństwa :):)
Podrzucam fajny przykład akcji marketingowej Coca Coli. Mysle, że po tej akcji świadomość produktu Cola zero znacznie wzrośnie a i sprzedaż nie pozostanie w miejscu.
Agnieszka
Szczepańska
Analityk zdrowia
publicznego,
ekonomista ochrony
zdrowia
Coca cola zero - nie zawiera cukru. czy ten fakt działa tak samo na świadomość mężczyzn jak coca cola light - 1 kaloria (0,5l) na kobiety? czy większą siłę marketingową ma właśnie skojarzenie produktu z Jamesem Bondem? jak uważacie Panowie?
Tomasz
S.
Student, Uniwersytet
Warszawski
Arkadiusz Stańczyk:
To dziwne a Bond nie pił innego drinka. Pewnie się pojawi jego nowa forma. Nie wiem czy to dobrze bi tak nie pijam Martyny.
hehe.. nowe Martini Vesper to będzie: Zero Zero 7, wstrzasniete, nie mieszane, bez Martini.. :) Siła pieniądza:)
Mirek
Połyniak
skuteczny
e-marketing, blog
ninja
Agnieszka Szczepańska:
czy większą siłę marketingową ma właśnie skojarzenie produktu z Jamesem Bondem? jak uważacie Panowie?
007 i Coca-Cola? buhahahaha
tylko dodać do tego jeszcze McDonald's
Dorian
P.
PR & marketing
sportowy
no to tak w miarę odpowiednio się zestaw szykuje, jak już Bond będzie na emeryturke odchodził...z brzuszkiem ;-P
Tomasz
S.
Student, Uniwersytet
Warszawski
Mirek mirpo Połyniak:
Agnieszka Szczepańska:
czy większą siłę marketingową ma właśnie skojarzenie produktu z Jamesem Bondem? jak uważacie Panowie?
007 i Coca-Cola? buhahahaha
tylko dodać do tego jeszcze McDonald's
o! Bond będzie zamawiał Zero Zero 7 w Macu. Idealnie.. i bedzie nosił nike i levisy :]
Radosław Romanowski Doradztwo
szczerze mówiąc, mam nadzieje, że skończy jak Bonaquaczym się różni CC0 od CClight? Aspartamu ~tyle samo, smak ten sam (osobiście uważam, że obrzydliwy), tyle, że target i kolor butelki inny
Mirek
Połyniak
skuteczny
e-marketing, blog
ninja
Radosław Romanowski:
czym się różni CC0 od CClight? Aspartamu ~tyle samo, smak ten sam (osobiście uważam, że obrzydliwy), tyle, że target i kolor butelki inny
to się nazywa 'amerykański marketing'...
Radosław Romanowski Doradztwo
no, noprawda
nieprzypadkowo dałem wstawkę o wodzie Bonaqua
im tam smakuje kranówa z dodatkiem chemii odkażającej
Agnieszka
Wiącek
entrepreneuress,
textmaker, scientist
light mi bardziej smakuje ale powiem szczerze - nie wiem, czy to nie autosugestiazero wydaje mi się taka wiecznie ciepła, nawet ta z lodówki
Anna Zając Brand Manager
Coś w tym jest-mam podobne odczucia smakowe...
Marta
Jakoniuk
Student, Wyższa
Szkoła Ekologii i
Zarządzania w
Warszawie
wtrace sie odrobine :)coli pije duzo i podejme kazde wyzwanie z rozpoznaniem jaka coca cola jest w szklance.
postawcie mi trzy szklanki coca cole, coca cole light i zero a powiem w 100 % trafnie co jest gdzie.
smaki rozne. dla mnie zero na pierwszym miejscu.