Marzena
Tyl
dr nauk
humanistycznych,
nauczyciel języka
polskiego, dzi...
Temat: Gdzie czytacie?
Ostatnio w szpitalu po urodzeniu malutkiego Kajtusia :)
Jacek
Szewczyk
Projektant
typografii/grafik
wydawniczy
…na 7. stronie, ale zaraz będe na 8.
Ewa
Błaszczyk
Process Executive
for Enhanced
Accounting Program,
Infosy...
Ja nie lubię czytać w wannie - za szybko stygnie woda, wolę brać prysznic, a tu czytanie odpada, ani w łóżku - czytając na leżąco najczęściej nabawiam się bólu głowy.Czytam w wielu innych miejscach, środki transportu należały zawsze do moich ulubionych. Odkąd przesiadłam się do samochodu, próbuję opanować sztukę czytania za kierownicą, ale mi coś nie idzie. Może ktoś ma już jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Marta Z. .
no jak to gdzie...w lóżku :-)chyba ze jest ladna pogoda to gdzies na łące :-)
Karolina S. Położna
Ewa Błaszczyk:Za kierownicą nie dałam rady,ale za to w wannie,w łóżku,na balkonie,na spacerze z psem,w samolocie,w pracy w nocy;)i wszędzie :)(poza autobusem)
Ja nie lubię czytać w wannie - za szybko stygnie woda, wolę brać prysznic, a tu czytanie odpada, ani w łóżku - czytając na leżąco najczęściej nabawiam się bólu głowy.
Czytam w wielu innych miejscach, środki transportu należały zawsze do moich ulubionych. Odkąd przesiadłam się do samochodu, próbuję opanować sztukę czytania za kierownicą, ale mi coś nie idzie. Może ktoś ma już jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
Ewa Błaszczyk:jak to za szybko stygnie? nalewasz mało i bardzo ciepłej. Potem dolewasz.
Ja nie lubię czytać w wannie - za szybko stygnie woda, wolę brać prysznic, a tu czytanie odpada, ani w łóżku - czytając na leżąco najczęściej nabawiam się bólu głowy.
Czytam w wielu innych miejscach, środki transportu należały zawsze do moich ulubionych. Odkąd przesiadłam się do samochodu, próbuję opanować sztukę czytania za kierownicą, ale mi coś nie idzie. Może ktoś ma już jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Czytasz w łóżku na boku, czy na wznak?
czytasz za kierownicą? ale podczas jazdy?
Aneta
Królikowska
Asystentka do spraw
marketingowo-biurowy
ch, Tea&tea
Gdzie czytam czy gdzie lubię czytać? :D Najczęściej czytam w komunikacji miejskiej. Dojazd do pracy zajmuje mi z półtorej godziny w jedną stronę więc wykorzystuje ten czas.A w domku to najbardziej lubię na kanapie, pod kocykiem na lewym boczku :P Jak zdrętwieje to przenoszę się na prawy :)
Ewa
Błaszczyk
Process Executive
for Enhanced
Accounting Program,
Infosy...
Karolina Ł.:
Ewa Błaszczyk:jak to za szybko stygnie? nalewasz mało i bardzo ciepłej. Potem dolewasz.
Czytasz w łóżku na boku, czy na wznak?
czytasz za kierownicą? ale podczas jazdy?
No właśnie za kierownicą podczas jazdy jeszcze mi nie wychodzi, ale próbowałam w korkach i na długich światłach :) - jednak chyba nie polecam...
Karolina
Szałek
Studentka filologii
germańskiej, specj.
nauczycielska
Ja preferuję czytanie w ogrodzie przy filiżance zielonej herbaty lub też w parku.
Kamila
W.
Rekruter Executive
Search
na sofie, na fotelu, w wannie, w środkach komunikacji miejskiej od czasu do czasu, na działce w lesie (ale nie przy takiej temperaturze jaką mamy obecnie za oknem)Kamila W. edytował(a) ten post dnia 08.03.12 o godzinie 00:56
Agata
P.
"Ten kto zasługuje
na drugą szansę
nigdy nie będzie
jej p...
Maria
Marienko
Tłumacz techniczny
PL-RU- UA
W łazience nie czytam, bo boję się wpuścić książkę do wody, ale za to fajnie się czyta (przepraszam) w WC :).Prawie zawsze, gdy mam jechać w metrze, to biorę ze sobą książkę (w tramwaju, autobusie jest raczej niewygodnie, bo trzęsie), w takich mniej więcej nowoczesnych pociągach PKP też dobrze się czyta.