Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Beata Nowak Właściciel, ABC
Dusza Ciało Umysł
Beata Nowak

Temat: Fryzjer w Łodzi

salon przy Powstańców Wielkopolskich. Dobrze i niezbyt drogo.
26.08.2011, 23:59

Ja chodzę już od daaawna do Wojewoda Studio i zawsze wychodzę zadowolona ;] Nigdy nie spotkałam się z nieuprzejmością, o jakiej pisano parę postów wcześniej i z fryzury też zawsze byłam zadowolona.. A z włosami robiłam już różne rzeczy, szczególnie jeśli chodzi o kolor. Z ciemnych włosów przeszłam na blond, co mi je strasznie zniszczyło. Teraz już jest ok, bo trochę o nie zadbałam z pomocą Patryka, do którego zwykle chodzę. Zawsze doradzi mi jakieś fajne cięcie.. czasem zbyt odważne, ale wtedy dyskutujemy o nim trochę i wybieramy jakieś dogodne dla mnie rozwiązanie. Parę razy byłam też u Asi. Ona jest trochę spokojniejsza. Dowiedziałam się, że ona specjalizuje się tam w czesaniu i upinaniu włosów i poszłam do niej przed weselem koleżanki... rewelacja :)
Wybaczcie, że tak się tutaj uzewnętrzniam, ale nie chciałabym, żeby tylko złe opinie o tym salonie były obecne tu na forum, bo tam są naprawdę świetni fryzjerzy, a to, że atmosfera jest trochę luźniejsza mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Pozdrawiam, stała klientka ;)
12.12.2011, 17:46

Kinga Piotrowska Senior executive
researcher

"Dziewczyny, jeżeli chodzi o farbowanie, balayage ale również fryzury na "specjalne okazje" to moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem (i jedynym w moim przypadku) jest Pani Agnieszka z Izis Pro (róg Wierzbowej i Uniwersyteckiej) Mają stronkę bodajże http://izis.pro" ja czesto wpadam do łodzi własnie na włoski ;)
1.02.2012, 11:50

Wyślij zaproszenie do