Magda
S.
doradca lakt.,
doula, masażystka,
właścicielka
Centrum dl...
Temat: W czasie ciąży
Sytuacja jest nietypowa, trochę nie mam doświadczenia w "ciężarnych" piersiach. Gdyby już było po porodzie to objawy mogą sugerować grzybicę. spróbuj clotrimazolum krem 2 razy na dobę. Jeśli pomoże - znaczy, że grzybica.Może to być też uczulenie na maść, którą stosujesz. Może przestań i będzie poprawa albo zmień na inny? Ewentualnie wizyta u dermatologa, bo to na razie nie problem laktacyjny tylko dermatologiczny.
Małgorzata
Urbańska
Natural Mind: Dbamy
o Twój naturalny
rozwój!
Magda S.:
Sytuacja jest nietypowa, trochę nie mam doświadczenia w "ciężarnych" piersiach. Gdyby już było po porodzie to objawy mogą sugerować grzybicę. spróbuj clotrimazolum krem 2 razy na dobę. Jeśli pomoże - znaczy, że grzybica.
Może to być też uczulenie na maść, którą stosujesz. Może przestań i będzie poprawa albo zmień na inny? Ewentualnie wizyta u dermatologa, bo to na razie nie problem laktacyjny tylko dermatologiczny.
Stosowałam clotrimazol kilka dni, zmieniłam też maść - ulga nie do opisania, więc mogło być to jedno i drugie po trochu. Dziękuję za podpowiedź ;)
Monika N. referent UM
Czy któraś z was słyszała/myślała o zabiegu beauli?"To bezoperacyjna, naturalna metoda powiększania piersi własnym tłuszczem z doskonałym i trwałym efektem końcowym. Metoda jest zalecana pacjentkom, które chcą powiększyć swój biust i mieć ładny dekolt, ale boją się operacji plastycznej."
źródło: http://kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/piekne_piers...
Czy któraś z was może zna jakąś kobiete która wykonała sobie ten zabieg??