Władysław O. Coaching, Szkolenia
oraz E-marketing

Temat: Opinie na temat Herbalife

Witam, czy ktoś miał do czynienia z tą firmą? Zależy mi głównie na komentarzach na temat wspó
24.06.2008, 01:04

Elżbieta Gibowska Student, Akademia
Rolnicza im. Augusta
Cieszkowskiego w
P...

hej ja jestem w trakcie brania odżywek i jeste bardzo zadowolona:)
24.06.2008, 08:33

Łukasz Szymczak SztukaZarabiania.net

Generalnie firma jest ok

27.06.2008, 19:48

konto usunięte

Mój mentor, który jest w global team w HL powiedział, że najlepszy na świecie shake jest właśnie w HL i to na nim oparł swój sukces, resztę witamin i
1.07.2008, 13:01

moim zdaniem odzywki sredniej jakości, znam lepsze
7.07.2008, 17:10

konto usunięte

Jacek Jercha:
7.07.2008, 17:55

Maksymilian Weseli:
Jacek Jercha:

Ja nie mówię od razu o całej serii FitLine, ale Activize, Basics, Restorate, Q10, Omega-3 i jogurt - jak dla mnie bezkonkurencyjne.
9.07.2008, 16:19

konto usunięte

Masz racje, można to źle odebrać, pomyślę nad zmianą na coś bardziej neutralnego.

Strona niestety narzucona sztywno przez firmę, ale co polecam, to już moja sprawa ;)

9.07.2008, 23:50

Zbigniew J Piskorz www.PISKORZ.pl
sMs692094788
kreowanie wizerunku
...

Stosuje Herbalife JUZ prawie 20 lat i nie znalazlem nic co .......moze byc podobne jakoscia ,smakiem i SZYBKA MOZLIWOSCIA SPOZYCIA z kazdym plynem
26.07.2008, 12:38

Artur B. mistrz ceremonii:)

Jacek Jercha:
7.08.2008, 14:03

Piotr Brożek Partner AKUNA |
Musher

Artur B.:
jeśli chce się być zdrowym i żyć zgodnie z naturą to proponuję
być z dala od wszelkich odżywek i suplementów.
8.08.2008, 09:57

Tadeusz F. Mam to, na co się
godzę...

Artur B.:
jeśli chce się być zdrowym i żyć zgodnie z naturą to proponuję być z dala od wszelkich odżywek i suplementów
8.08.2008, 10:22

Odpowiedź jest jak dla mnie banalna- czy możesz żyć bez wellness nawet o tym nie wiedząc i być zdrowym i szczęśliwym?? Sądzę że tak. Internet, komputer, komórka, samochód niestety złe porównanie bo to już są rzeczy które każdy posiada i musi mieć czy to ze względu na tryb życia czy z
8.08.2008, 13:14

Tadeusz F. Mam to, na co się
godzę...

Tak, ale kiedys tez uwazano, ze internet, komorka, czy komputer nikomu sie do niczego nie przyda. Ze to tylko chwilowa moda i moze tylko dla zamoznych. Nawet sam Bill Gates nie wierzyl w to, ze komputery rozwina sie do tego stopnia, jak to ma miejsce dzisiaj. W swoich prognozach zakladajac Microsoft daleko odbiegal od dzisiejszej rzeczywistosci.

Moze dlatego, ze jestes jeszcze dosc mlody myslisz, ze co jak co, ale zdrowie bedzie Ci zawsze tak samo dopisywac jak to ma miejsce dzisiaj. Ale takie sa prawa mlodosci :-)

Samym Wellness interesuja sie raczej bardziej ludzie wchodzacy w druga polowe trzydziestki i starsi. Patrzac jednak na rozwoj demograficzny wiekszosci cywilizowanych krajow swiata mozna dojsc do wniosu, ze tych, ktorych bedzie intersowal Wellness z roku na rok jest coraz wiecej. Sa to pokolenia, ktore wywolaly prawie wszystkie trendy w najnowszej historii ziemi, poczawszy od Baby Bumu. Teraz ludzie ci zainteresowani sa jak najdluzszym zyciem w zdrowiu i nie ma sie temu co dziwic.

8.08.2008, 20:31

Łukasz G. Dodatkowa Praca

Cóż nie każdy musi rozumieć potrzebę suplementacji,nie każdy musi z niej korzyśtać.
Można przecież: zamieszkać w idealnie ekologicznym regionie,mieć otoczenie pozbawione chemii i wszelakich zanieczyszczeń ,proste naturale pożywienie- bez ulepszaczy ,konserwantów,azotanów i fosforanów..,dostarczać do organizmu wszelkie potrzebne składniki odżywcze...
Brak świadomości nie oznacza jednak,że czegoś nie potrzebujemy,czyż nie?
Sam kiedyś nie wiedziałem o tym,że suplemrnty mogą mi pomóc podnieść jakość życia.
Dzięki naturalnym suplementom,połączeniu tego co stworzyła natura i biotechnologie wróciłem do zdrowia.Tak samo mój poważnie chorujący ojciec.On też nie czuł kiedyś ,że branża wellness jest dla niego.
8.08.2008, 20:56

nie przeczę że suplementy są złe, sam korzystam z nich podczas treningów ale chciałem tylko zaznaczyć że jest wiele odżywek wysokiej jakości i
9.08.2008, 00:16

Łukasz G. Dodatkowa Praca

Artur B.:
nie przeczę że suplementy są złe, sam korzystam z nich podczas treningów ale chciałem tylko zaznaczyć że jest wiele odżywek wysokiej jakości i to nie tylko wellness może się typ poszczycić. Może kiedyś spróbuję i ocenię sam.
9.08.2008, 19:21

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Ciekawe jest czy te tabletki z H. redukuję chęc sięgnięcia po słodycze (przy braniu błonnika i witamin) Zna ktoś odpowiedź?

5.04.2009, 17:42

Mariusz Wywial doktor nauk
medycznych,
właściciel firmy
doradczej.

Małgorzata S.:
Ciekawe jest czy te tabletki z H. redukuję chęc sięgnięcia po słodycze (przy braniu błonnika i witamin) Zna ktoś odpowiedź?

Witajcie!
7.04.2009, 01:09

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Mariusz Wywial:
Małgorzata S.:

Witajcie!

TAK
8.04.2009, 23:44

Przeglądaj dyskusje w tej grupie

Setki wypowiedzi

Zobacz o czym się teraz dyskutuje

Pytania i odpowiedzi

Znajdź odpowiedź na swoje pytanie

Wyślij zaproszenie do