Naprawa/przegląd klimatyzacji w samochodzie - kto poleci miły/tani serwis?
Łukasz Wilczyński PLANET PR
Temat: Naprawa/przegląd klimatyzacji w samochodzie - kto poleci...
Są takie fajne wiatraczki montowane na pulpicie. Widziałem kiedyś w Polonezach. Powinno pomóc :)
Małgorzata Matras-Rudnik Kontroler finansowy
Witam,najlepiej skorzystaj z usług "ALL HAPPY" -Kraków, Wola Duchacka , ul.Macedońska 9
Naprawdę mają tu fachowców. Ja w zeszłym roku z lenistwa :) pojechałam do innego warsztatu obok mnie i po napełnieniu klimatyzacji prawie mi całą pompę rozwaliło. Już telefonicznie przedstawiając problem Pan z All Happy wiedział co może być przyczyną dziwnego zachowania samochodu, zajechałam do Panów z All Happy i potwierdziło się ze Panowie z wcześniejszego warsztatu chyba przysnęli przy napełnianiu i za dużo napełnili.
Polecam ten warsztat. A ceny podobne jak wszędzie.
Lepiej wcześniej skontaktować się telefonicznie bo w sezonie to mają spory ruch i najlepiej się omówić na konkretną datę.
Małgorzata Matras-Rudnik:
Lepiej wcześniej skontaktować się telefonicznie bo w sezonie to mają spory ruch i najlepiej się omówić na konkretną datę.
Ja też polece, chociaż nie korzystałem osobiscie. Ale polecił mi ich "moj" mechanik ...
Byłem tam nawet, ale termin na następny tydzien ... w warsztacie porządek w każdym razie był :)
Malina
Wąsowska
dwukierunkowa
komunikacja SMS
SerwerSMS.pl
Bartek, klimę to trzeba przede wszystkim czyścić!
Karolina
K.
Finance Manager -
HSBC
ja bylam w zakladzie na jugowickiej - odgrzybili, oczyscili i naladowali.I dziala.
Zaklad tez polecam.
Krzysztof
Śpiewla
właściciel,
Explicite PR
Cześć. A jakie autko?Francuskie przyzwoicie robią w CBC na Głowackiego. Ale nie najtaniej.
Pozdrawiam
Zależy jaka marka ale tutaj na Armii Krajowej tez powinni zrobić ;) koło starego Holidaya ;))) a ma przeciwko Galileo ;))
Pozdrawiam
Cieśla z Krakowa
ps. no ja naprawiam sam, ale ja mam z drewna ;))
Też naprawią Forda Focusa ;) wszystko tam naprawią ;)Pozdrawiam
Cieśla z Krakowa