Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Grzegorz Kucharczyk właściciel
skokiwhiszpanii.pl

Temat: Ostrów czy Piotrków?

Hej, potwierdzam swoje przenosiny do Przasnysza ;)
Odległość jest ważna ale czasem nie najważniejsza. Wszędzie może być blisko jeśli ludzie, do których jedziecie działają na podobnej fali.
Podobnie jak z oszczędzaniem, nie wierzyłbym w wygodę tej aktywności jaką jest spadochroniarstwo ;)
11.06.2008, 20:55

Lidia Raftowicz Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...

Ostatecznie podjęłam decyzję, że kurs odbędę w Piotrkowie (08.08.08) :)))), a do Ostrowa wybiorę się na jakieś skoki doszkalające.

Mam też nadzieję, że złoży mi się kiedyś tak, że i sławetny Przasnysz odwiedzę:)))

A czym się kierowałam - oczywiście intuicją, atmosferą panującą podczas skoków - mówię teraz wyłącznie o Piotrkowie i Ostrowie bo w w Przasnyszu JESZCZE nie byłam:) no i ten Zalew Sulejowski koło Piotrkowa mnie powalił na kolana....:)

Oczywiście to o czym piszę powyżej to tylko subiektywna moja ocena:)
24.07.2008, 18:21

Grzegorz Kucharczyk właściciel
skokiwhiszpanii.pl

zawsze zachęcam do odwiedzania różnych miejsc aby sobie wyrobić własne zdanie i znaleźć to co każdemu pasuje. Faktycznie każde z tych miejsc o których piszesz różni się od siebie tak powierzchownie jak i od środka.
Daleki jestem od oceny, które jest lepsze, które gorsze mogę tylko subiektywnie stwierdzić które jest dla mnie fajniejsze ;)
5.08.2008, 13:21

do marketingu, w
szczególności
internet...

No to Iwan, które z tych dwóch miejsc (Ostrów - PeTe) jest Twoim zdaniem fajniejsze?:))) (chodzi mi oczywiście tylko o Twoją subiektywną opinię):)
7.08.2008, 06:35

Paulina Pająk I never refuse. I
contradict. I
sometimes forget.

Moi Drodzy:)

Jak dla mnie to Piotrków:) ekipa jestr super ale to chyba jak wszędzie. Ja zapraszam do Piotrkowa bo mało kobitek jest:)
11.10.2008, 23:37

Monika K. HR Manager - TATA
Global Beverages
Polska

Paulina Pająk:
Moi Drodzy:)

Jak dla mnie to Piotrków:) ekipa jestr super ale to chyba jak wszędzie. Ja zapraszam do Piotrkowa bo mało kobitek jest:)

Obiecuję że jak ukończę AFF-a to niezwłocznie zawitam w Piotrkowie. :) pewnie już w przyszłym sezonie.
12.10.2008, 00:41

do marketingu, w
szczególności
internet...

Wiadomo.. PeTe rulez! ;-)))))))

Koniec sezonu w PeTe za 2 tygodnie. Skoki będą od piątku od rana do niedzieli, czyli całe trzy dni: 24, 25, 26 października:))
13.10.2008, 09:36

Radosław C. Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...

zeby tylko pogoda byla tak jak w ten weekend ;)
13.10.2008, 09:40

do marketingu, w
szczególności
internet...

Przyznaję... pogoda w ten weekend była bombowa:))))).... do tego stopnia, że złamałam swoje postanowienia w związku z planowanymi oszczędnościami w budżecie domowym;-) i zamiast dwóch skoków w sobotę zrobiłam cztery... no ale jak tu sobie odmówić skoku przy zachodzie słońca................. a na tle nieba track'ująca ekipa - Radek, ilu Was tam było w tracku?:)
13.10.2008, 10:44

Radosław C. Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...

a jakies marne 13 osob w 13-tym wylocie ;)
13.10.2008, 14:20

do marketingu, w
szczególności
internet...

A....to dlatego mi nie pozwolili dołączyć do Was;-))) "13-tka" musiała być zachowana;-))) A tak poważnie..to już się nie mogę doczekać, żeby w końcu osiągnąć poziom latania, który pozwoli mi na coś więcej niż moje raczkujące RW-2 ;-))) ciekawe jak to będzie po ... :)))
13.10.2008, 15:09

Wyślij zaproszenie do