- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Grzegorz
Kucharczyk
właściciel
skokiwhiszpanii.pl
Temat: Ostrów czy Piotrków?
Hej, potwierdzam swoje przenosiny do Przasnysza ;)Odległość jest ważna ale czasem nie najważniejsza. Wszędzie może być blisko jeśli ludzie, do których jedziecie działają na podobnej fali.
Podobnie jak z oszczędzaniem, nie wierzyłbym w wygodę tej aktywności jaką jest spadochroniarstwo ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Ostatecznie podjęłam decyzję, że kurs odbędę w Piotrkowie (08.08.08) :)))), a do Ostrowa wybiorę się na jakieś skoki doszkalające.Mam też nadzieję, że złoży mi się kiedyś tak, że i sławetny Przasnysz odwiedzę:)))
A czym się kierowałam - oczywiście intuicją, atmosferą panującą podczas skoków - mówię teraz wyłącznie o Piotrkowie i Ostrowie bo w w Przasnyszu JESZCZE nie byłam:) no i ten Zalew Sulejowski koło Piotrkowa mnie powalił na kolana....:)
Oczywiście to o czym piszę powyżej to tylko subiektywna moja ocena:)
Grzegorz
Kucharczyk
właściciel
skokiwhiszpanii.pl
zawsze zachęcam do odwiedzania różnych miejsc aby sobie wyrobić własne zdanie i znaleźć to co każdemu pasuje. Faktycznie każde z tych miejsc o których piszesz różni się od siebie tak powierzchownie jak i od środka.Daleki jestem od oceny, które jest lepsze, które gorsze mogę tylko subiektywnie stwierdzić które jest dla mnie fajniejsze ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
No to Iwan, które z tych dwóch miejsc (Ostrów - PeTe) jest Twoim zdaniem fajniejsze?:))) (chodzi mi oczywiście tylko o Twoją subiektywną opinię):)
Paulina
Pająk
I never refuse. I
contradict. I
sometimes forget.
Moi Drodzy:)Jak dla mnie to Piotrków:) ekipa jestr super ale to chyba jak wszędzie. Ja zapraszam do Piotrkowa bo mało kobitek jest:)
Monika
K.
HR Manager - TATA
Global Beverages
Polska
Paulina Pająk:
Moi Drodzy:)
Jak dla mnie to Piotrków:) ekipa jestr super ale to chyba jak wszędzie. Ja zapraszam do Piotrkowa bo mało kobitek jest:)
Obiecuję że jak ukończę AFF-a to niezwłocznie zawitam w Piotrkowie. :) pewnie już w przyszłym sezonie.
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Wiadomo.. PeTe rulez! ;-)))))))Koniec sezonu w PeTe za 2 tygodnie. Skoki będą od piątku od rana do niedzieli, czyli całe trzy dni: 24, 25, 26 października:))
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
zeby tylko pogoda byla tak jak w ten weekend ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...
Przyznaję... pogoda w ten weekend była bombowa:))))).... do tego stopnia, że złamałam swoje postanowienia w związku z planowanymi oszczędnościami w budżecie domowym;-) i zamiast dwóch skoków w sobotę zrobiłam cztery... no ale jak tu sobie odmówić skoku przy zachodzie słońca................. a na tle nieba track'ująca ekipa - Radek, ilu Was tam było w tracku?:)
Radosław
C.
Senior Consultant,
pomoc publiczna,
zmiana przy duzym
udz...
a jakies marne 13 osob w 13-tym wylocie ;)
Lidia
Raftowicz
Z pasją podchodzę
do marketingu, w
szczególności
internet...