- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Następna »
Kinga Kujawa
合.
doktór:)
wykładowca,
zawodowy negocjator
Temat: Kilka słów o sobie :)
Witam wszystkich:)Słów kilka o sobie, a więc:
Wolna i niezależna - pod kazdym względem.
Wykładam, szkolę, zawodowo negocjuję ze złymi ludźmi, z ludźmi mającymi problemy :)
(negocjator w jednej z Komend Wojewódzkich Policji)
a po godzinach przede wszystkim trening :)
Kocham, rozumiem, wyznaję Aikido. Bo to nie tyle sztuka walki/obrony ile, dla mnie, sens, styl i sposób życia.
Dla zorientowanych :) - Shin Shin Toitsu Aikido
Niedawno uzyskałam 1 KYU
http://www.aikido.edu.pl/
Od tygodnia mebluję M. Nareszcie własne.
Pozdrawiam.
Monika
M.
Wspólnik - Doradca
podatkowy
Witam wszystkich forumowiczów. Wypada abym i ja skreśliła kilka słów o sobie. A więc, od blisko roku szczęśliwa żona:), i prawie mamusia (5 miesiąc) :))))Na co dzień zajmuję się rachunkowością, podatkami, finansami. Jestem certyfikowanym, dyplomowanym doradcą podatkowym, biegłym rewidentem i biegłym sądowym.
Prowadzę - zgadniecie z kim jako wspólnikiem:) - spółkę doradztwa podatkowo-finansowego oraz biuro rachunkowo-księgowe.
Lubię dobry film, dobrą książkę, dobrą muzykę, południowo amerykańskie wina. W wolnych chwilach maluję akwarele.
Wierzę, choć moja wiara to nie ortodoksja:)
Postaram się aktywniej włączać do dyskusji.
Pozdrawiam wszystkich :)))
Lucyna S. www.zaiprzeciw.eu
witammnie już znają, a jak nie to w profilu wszystko
idę sobie małymi kroczkami za znajomymi (na goldenie),zawsze coś znajdę dla siebie
Małgorzata
Kozioł
marketing
terytorialny,
marketing miejsc,
badania marketi...
cześć :)jestem ex-expatem, szczęśliwym z powrotu do kraju :) wciąż jeszcze napawam się Polską - powietrzem, swojską kultura i zapachami
zawodowo obserwuję jakość obsługi w placówkach usługowych, stad moje zainteresowanie clientingiem
interesuję się właściwie wszystkim, co mnie otacza, a w szczególności uszczęśliwianiem siebie i ludzi dookoła :)
miłego dnia!
Katarzyna
Pabianek
Chiny & lotnictwo
:-)
A ja jestem... takie all-in-one, uczę (też się samą), tłumaczę, piszę i robię milion różnych rzeczy takich jak zarządzanie biomasą w rezerwacie jako wolontariusz czy też zakładanie własnej działalności. A i studiuję, tak, zapomniałam ;) No i takie tam różne...
Agnieszka
Kacprzak
prawie psycholożka
:)
Witajcie :)Na goldenline jestem od niedawna, co widać w moim (jeszcze) nie uzupełnionym profilu ;)
Mam nadzieję, że od ludzi mądrzejszych będę mogła czerpać wiedzę :) a i czasem podzieliś się swoimi przemyśleniami :)
Artur
Kucharski
właściciel,
Professional
Consulting Expanders
Niepokorny, egoistyczny i złośliwy - to plusy.Prowadze firmę szkoleniową i jestem trenerem (uwielbiam to), oraz buduje domy pod Warszawą (zarabiam), zamierzam postawić hotel SPA (musze gdzieś na starość mieszkać).
Generalnie to ja nie umiem odpoczywać, muszę coś robić, działać. Bezczynność mnie zabija.
Ostatnio pochłoneły mnie książki Ayan Ryand - zmieniaja moje spojrzenie na życie.
Robiłem wiele rzeczy - bezpiecznych i mniej bezpiecznych - dojrzałem.
Pozdrawiam
Monika
M.
Wspólnik - Doradca
podatkowy
Artur
Domagała
Wykonawca projektów
nie do wykonania.
Wiecznie w ruchu, stale nie możne znaleźć swojej przystani. Marzy mi się własna zatoczka na Bora Bora przystanią i zacisznym domkiem. W chwili obecnej prowadzę portal zrzeszający agencje nieruchomości, zajmuję się dystrybucją art. luksusowych do polski, handlem nieruchomościami i realizacją kolejnych pomysłów.W wolnych chwilach zajmuję się renowacją legendarnych samochodów "F-Body", szlifuję języki, czytam książki, uprawiam freestyle-cross na motorze, Aikido i ... zawieram nowe znajomości, bądź leczę kaca ;-)
Viren
Bhandari
Co-owner, firma
Avanti
no i Ja cały Ja 100% Hindus in Poland :)Pozdrawiam Everyone w Grupie :)
Natalia
Szwarc
Redaktor-Manager-Str
ateg Ciekawych
Przedsięwzięć
Internet...
Witam wszystkich i dziękuje z zaproszenie :)Czym sie zajmuję, hmm... krótko mówiąc: póki co po pierwsze studiuje, Biznes elektroniczny na UG. Po drugie cała reszta. Nie wiedzieć czemu lubię marketing, szczególnie z zakresu komunikacji marketingowej (ostatnio gł.e-mailing) Komputery też lubię. Może stąd ten biznes elektroniczny, takie 2w1.
Bardzo łatwo mnie zainteresować tematem, co nie znaczy, że pozostanę mu wierna ;) Z drugiej strony, jeżeli się czymś zarażę, to bardzo trudno mnie z tego wyleczyć...
Pozdrawiam!
Tomasz T. ttrzcins@gmail.com
Witam serdecznie!:)Temat: Kilka słów o sobie :)
Dzień dobry:)Mam na imię Iwona i miło mi Was poznać :)
Magdalena K. Genuine since 1976.
Witam :)
Maria
S.
JESTEM
Człowiekiem...Civis
totius mundi...
:))Maria S. edytował(a) ten post dnia 30.10.08 o godzinie 23:53
Robert M. zapytaj
I ja witam. :-)
Przemek
Włoczkowski
Business Unit
Director, Sii
Polska, IT Projects
Witajcie.W tej grupie jestem pierwszy dzień, za to nie od dziś zapoznaję się z tekstami i poglądami publikowanymi przez założyciela tego forum.
Aktywnie współredaguję blog na stworzonym przez Marka wortalu http://clienting.biz
Pracownik korporacyjny.
Pozdrawiam
Przemek
Magdalena W. HR
Witam serdecznie,w tej Grupie jestem od dziś i mam nadzieję, że ta prznależność będzie mi w czymś pomocna-wychodzę z założenia, że wszsystko czego się w życiu podejmujemy czegoś nas uczy i do czegoś prowadzi,przy okazji instynktownie uznaję istnienie 'efektu motyla' i sądzę, że nic nie dzieje się przypadkowo.
Tak poza tym polecam książkę, którą niedawno zaczęłam czytać: "Prowadził nas los. Autostopem dookoła świata"
pozdrawiamMagdalena W. edytował(a) ten post dnia 06.03.09 o godzinie 21:13
Jarosław
C.
"Serce ma te racje
którch nie ma
rozum"