Grzegorz
G.
Prezes Zarządu
Active Bytes Sp. z
o.o. | Poolicz.pl |
Mat...
Temat: Witam
Wreszcie Wrocław. Pozdrawiam:)
Paweł
A.
Projekty IT i
elektronika
Witam,Jako, że niedawno przybyłem do Wrocławia to jeszcze jestem pod miłym wrażeniem tego miasta ;)))))).
A przy okazji zapytam: gdzie warto wypić dobrą!!! kawę?
Andrzej
Gregorasz
Fotografia ślubna,
modelingowa
Witam i Pozdrawiam WszystkichJestem rodowitym wrocławianinem. Rosłem i zmieniałem się wraz z tym
miastem. Lubię szwendać się starymi ulicami i podglądać jego słodkie tajemnice:)miejsca które pachną minioną epoką. Czekoladziarnie i "Cynamonowe sklepy"
Mirosław
Marchlewski
Pogłaszcz psa, a
znajdziesz stałe
zajęcie.
Witam i pozdrawiamUrodziłem się we Wrocławiu, ale prawie polowe życia spędziłem na statkach śródlądowych na drogach wodnych europy.
Z chęcią wracam do Wrocławia, gdzie jestem związany z Fundacja 2plus4 i bezdomnymi psami.
Celina K. Project Manager
Sylwek Kuśmierczyk inny
Monika Ż.:
Tomasz Góreczny:
A skąd jeśli można wiedzieć? ;) Ja też kawałek, bo niby okrężną się tu zjawiłem drogą, ale rdzennie z podkarpacia i o dziwo sporo ludzi stamtąd polubiło Wrocek (patrząc choćby po rejestracjach samochodów zaczynających się na R ;P ) mimo że dużo bliżej do Wawy czy Krakowa :)
Ja również przybyłam do Wrocka z podkarpacia :) z tą różnicą, że drogą prostą ;)
I mimo, że Wrocław mnie zauroczył, czasami uciekam w tamte strony, żeby zwolnić i móc pooddychać tamtym powietrzem. Dla mnie podkarpacie to dzikość i natura, za którą zdarza mi się tęsknić w "miejskiej dżungli" :)
Tak z ciekawości z którego miasta pochodzisz?
Też jestem z podkarpacia
Rafał
Obała
Student, Uniwersytet
Wrocławski
Witam
Adam
G.
Spawacz Mag Tig:
szukam pracy - z
zamiarem wyjazdu na
sta...
Witam, co prawda nie jestem Wrocławianinem bo mieszkam w Lutyni (4 km od granic), ale z Wrocławiem jestem długo związany najpierw szkoła, później praca...
Radoslaw
Pacion
IBM
Incident/Problem
Manager
Wiec i ja sie przywitam z wami :) Ogolnie we Wroclawiu mieszkam , ale pochodze z Gornego Slaska . Jak wielu moich znajomych za praca przyjechalem :) Za jakis czas mam zamiar sciagnac tutaj zonke .Pozdrawiam
Donata
R.
jest to mój pogląd
i podzielam go
całkowicie