- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Temat: O teściowych
Małżonek wraca ze szpitala gdzie odwiedzał bardzo chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:- Twoja matka jest zdrowa jak ryba, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj doktor powiedział mi, że mama jest w stanie agonalnym.
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
Policja?! Chciałem zgłosić zaginięcie teściowej!- Tak, oczywiście. Czy może pan podać rysopis zaginionej? To
przyspieszyłoby poszukiwania...
- Jakoś nie mam pamięci do twarzy ...
Mariusz
O.
Inspektor BHP i
PPOŻ
2 wersje tego dowcipu już tu się pojawiły teraz pora na trzecią :)Gościowi zmarła teściowa której nie darzył sympatią.
W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zaglądają do kostnicy a tam zięć przy zwłokach teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w pierś teściowej.
Wszyscy w szoku pytają:
- Wybaczyłeś teściowej po jej śmierci czy wcześniej już się pogodziliście?
Na co gość odpowiada:
- Jak się dowiedziałem ze umarła to dwa dni piłem z radości ale dzisiaj rano wstaje, kac gigant, głowa boli a ona taka zimniutka....
Grzegorz K. prawnik
Jarek
W.
The software
isn't finished
until the last user
is dead
Córka dzwoni do matki:- Mamo, on kolejny raz kłócił się ze mną, ja dłużej tego nie wytrzymam, wracam do ciebie...
- Nie kochanie! On musi zapłacić za swoje błędy! Przyjeżdżam do was!
Piotr Rosa ...
Mężczyzna jechał polną drogą, gdy zobaczył dużą grupę ludzi przed stojącym opodal domem. Zatrzymał się i zapytał stojące osoby, skąd taki wielki tłum.Jeden z rolników mu odpowiedział:
"muł Jimmy`ego kopnął jego teściową i umarła."
"Tak," odpowiedział mężczyzna, "musiała mieć wielu przyjaciół... ""Ależ skąd," powiedział rolnik, "wszyscy chcą tylko kupić tego muła".
Ewelina
Piotrowska
kierownik oddziału,
ovb all
teściowa do zięcia:- Nigdy się nie rozumiemy! Ja jestem zagorzałą katoliczką.
zięć do teściowej:
- ja też jestem za gorzałą...
Ewelina
Piotrowska
kierownik oddziału,
ovb all
- Dlaczego uderzył pan teściową nogą od stołu kuchennego?- Wysoki sądzie, nie miałem siły, żeby podnieść cały stół.
Katarzyna Matschay projektantka wnętrz
co to jest: ropucha i 20 żabek? ... - teściowa wieszająca firanki
Emilia
K.
specjalista,
księgowość
Po co jest pies w domu?Ktos musi sie cieszyć, gdy przyjeżdża teściowa...
Katarzyna Matschay projektantka wnętrz
mąż wraca z pracy i widzi swoją teściową ze szczotką do zamiatania w rękach: "Mamusia sprząta czy odlatuje?"
Radek
J.
Nauczyciel, trener
EFT
Dlaczego jesteś taki przygnębiony, Stefan? - A bo pokłóciłem się z teściową i przysięgła mi, że przez miesiąc się do mnie nie odezwie. - No to co w tym złego? Powinieneś to uczcić i świętować! - Nie, nie, nie... To było cztery tygodnie temu i dziś jest ostatni dzień...
Dorota Antoniuk wolny zawód
Mąż i żona jadą przez wieś samochodem. Nie odzywają się do siebie, bo są po kłótni. Nagle żona spostrzega stado świń i pyta pogardliwie męża:- Twoja rodzina?
- Tak, teściowie.
Roman
Zając
Sprzedaż B2B/B2C od
1993r.
Pośrednictwo w
Imporcie
Małżonek wraca ze szpitala, gdzie odwiedzał bardzo chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:- Twoja matka jest zdrowa jak ryba, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona. Wczoraj doktor powiedział mi, że mama jest w stanie agonalnym.
- Nie wiem co on Tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
Roman
Zając
Sprzedaż B2B/B2C od
1993r.
Pośrednictwo w
Imporcie
Mistrz w pchnięciu kulą do trenera:- Dziś muszę pokazać klasę. Na trybunie siedzi moja teściowa.
- E... Nie dorzucisz.
Marcin S. Programista
- Wiesz Józek - mówi młody żonkoś do kolegi, którego zaprosił do domu - moja teściowa to stara ku**a spod ciemnej gwiazdy.- Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu - dodaje szybko, widząc przerażony wzrok kolegi i dostrzegając kątem oka stojącą w bojowej pozie "mamusię".
- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4