Dominik
N.
Przeskakuję
budynki, miotam
piorunami i
przeżuwam gorącą
...
Temat: Ogłoszenia, perełki takie no :))
A bo to są 3 różne ogłoszenia w jednym... niech wam będzie :>no dobra, mała wtopa, idę się rozpędzić na ścianę.Dominik N. edytował(a) ten post dnia 09.02.12 o godzinie 12:19
Tomasz Mazur grafik
Hubert
G.
Simple is better.
Accept it.
zlecę stworzenie grafiki 2d do gier i gampelayaszczegółowy opis:
do gry 1 mam fabułę, jest na temat kosmosu i podboju planet
druga gra jest na temat Słowian i legend oraz fantastyki, brakuje jeszcze fabuły ale pracujemy nad tym
gry będą połączeniem strategii i rpga, w stylu warcraft, czy heroes of might and magic
--
bez komentarza.
Damian Sidz Grafik
na bialystokonline.plZlecę wykonanie strony internetowej w zamian za informację na niej o autorze i referencje.
Daniel Kuś Grafik komputerowy
Damian Sidz:TO ja zlecę przelanie na moje konto 100 000 złotych, w zamian ogłoszę w lokalnym radio, kto jest tym wspaniałym człowiekiem. :D
na bialystokonline.pl
Zlecę wykonanie strony internetowej w zamian za informację na niej o autorze i referencje.
Grzegorz Gruszecki Projektowanie i DTP
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Praca-biuro-administracja-...
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
Grzegorz Gruszecki:to są ogłoszenia pisane po to, by się znalazły na mistrzowie.org, kwejku, chamsko.pl itd itd
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Praca-biuro-administracja-...
Grzegorz Gruszecki Projektowanie i DTP
Albo tutaj w dziale: "Ogłoszenia, perełki takie no :))"
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
Grzegorz Gruszecki:tutaj, to powinny się znaleźć ogłoszenia z serii: jak znaleźć frajera. Powinny służyć temu, by się inni nie dali oszukać.
Albo tutaj w dziale: "Ogłoszenia, perełki takie no :))"
Andrzej T. jak to się nie da?!
"... ogłaszamy zlecenie na wykonanie loga. "http://corton.pl/konkurs/104-logo-dla-firmy-budowlanej...
za 500zł to żadna agencja im nie zrobi nawet draftu, a tu proszę ilu darczyńców się znalazło...
Adam
Pawliczek
Programista Web
Developer, Devesoft
Software Development
...
Andrzej T.:Firma ma bardzo duży wybór, a ktoś zarobi 500 zeta... nikt nikogo nie okrada, nie widzę problemu.
"... ogłaszamy zlecenie na wykonanie loga. "
http://corton.pl/konkurs/104-logo-dla-firmy-budowlanej...
za 500zł to żadna agencja im nie zrobi nawet draftu, a tu proszę ilu darczyńców się znalazło...
Mi się nawet jedna propozycja podoba, chociaż motyw oklepany :)
Andrzej T. jak to się nie da?!
Adam Pawliczek:
Firma ma bardzo duży wybór, a ktoś zarobi 500 zeta... nikt nikogo nie okrada, nie widzę problemu.
a kto mówi o okradaniu? czy może wątek ma taki tytuł? nie bardzo rozumiem co masz na myśli
Piotr Wojciech
Mikielewicz
Grafika 3d /
Wizualizacje -
Studio Druku i
Reklamy Tomgr...
za 500zł to żadna agencja im nie zrobi nawet draftu,żebyś się nie zdziwił
Andrzej T.:
Zabrakło "szanująca się" agencja, bo jak widać niejedna agencja startuje w konkursie. Smutne, że na kilkadziesiąt (set?) prac, może jedna nadaje się jako tako. Nawet za pińcet.. smutne.
Dominik Kiepuszewski Graphic Designer
To może nietypowa perełka, bo o jej fakcie istnienia dowiadują się tylko ludzie, którzy odpowiadają na oferty pracy. Pewnego dnia, jakoś pod koniec stycznia wysłałem swoje cv pewnej firmie pośredniczącej w rekrutowaniu pracowników, ogłoszenie wydało się całkiem ok. Dziś dostaje na skrzynkę wiadomość po okresie 6-7 tygodni i dostaję wiadomość od tajemniczej osoby zwanej Zespołem E-nnova z informacją i gratulacjami, że przeszedłem II etap rekrutacji, nie odbywając żadnej rozmowy rekrutacyjnej, telefonicznej itd.A o to co trzeba zrobić by przejść do III etapu, czyli doświadczyć realnej rozmowy kwalifikacyjnej wraz ustaleniem warunków współpracy i prawdopodobnie przedstawieniem charakteru stanowiska, na którą potencjalny rekrut powinien z pozytywną energią podejść:

Moje doświadczenie pokazuje, że takie "przygody" jak ta kończą się najczęściej propozycją stażu za 600PLN netto, tylko w takich przypadkach wykonuje się szybkie małe zadania 1-2 dni, a tu jak widać kolejny level hipokryzji przekroczony. Dominik Kiepuszewski edytował(a) ten post dnia 09.03.12 o godzinie 17:27
Miłosz W. webastyczny.pl
Tytuł ogłoszenia: Programista / grafik / web designerwymagania:
bardzo dobra znajomość XHTML, PHP, HTML, CSS, MySQL, umiejętność używania JavaScript, i jej bibliotek (np. jQuery), znajomość trendów projektowania stron www, sprawne poruszanie się w programach graficznych, umiejętność pracy w zespole oraz samodzielność w podejmowaniu decyzji
Mile widziane: bardzo dobra znajomość Adobe Photoshop, Corel, znajomość programu FLASH, języka ActionScript na potrzeby projektowanie grafik i animacji przeznaczonych do publikacji w internecie
obowiązki:
tworzenie stron www, portali, sklepów internetowych, modyfikacja, aktualizacja stron i serwisów www, rozbudowa istniejących elementów na stronach www, tworzenie baz danych, zarządzania bazami danymi, kontami pocztowymi, hostingiem stron www
oferujemy:
Oferujemy stabilną pracę i możliwość rozwoju w renomowanej agencji reklamowej z 15 letnią tradycją
Wszyscy profesjonalni graficy, którzy jednocześnie są świetnymi programistami i specami od projektowania dla druku, przy okazji rewelacyjni we Flashu mile widziani ; )Miłosz Wojaczek edytował(a) ten post dnia 09.03.12 o godzinie 17:54
Jarek
M.
POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...
Andrzej T.:
zagladnalem pod linka.... przewijam w dol...a 20 propozcji to nawet nie tak wiele - tak sobie mysle
a tu mi sie laduja nastepne....
przewijam
i nastepne
i znowu
i dalej
i sie laduja nastepne
w koncu sie skonczylo
nie
laduja sie nastepne....
uff koniec
niech mi ktos powie o co tu kurde chodzi? ogrom propozycji, nedzna kasa, zgapiane projekty...
i tylko sie boje lodowke otworzyc...
Dominik Kiepuszewski Graphic Designer
Targowisko tańszych konkursów. Przyznam szczerze, że sam brałem udział w jednym ale nagroda była w wysokości 1800 pln. Powiem szczerze, że w tych "droższych" konkursach - z wyższą nagrodą, były ciekawe finisze i wygrywały osoby ze znakami godnymi zwycięstwa.
Tomasz Mateusz
Zelmański
freelance art
director
Zbiorowisko ciut ładniejszych bądź brzydszych obrazków nie mających nic wspólnego z KOMUNIKACJĄ wizualną. Bo jak można traktować poważnie kogoś kto składa kilka lągosów (no bo nie można tego nazwać logo) różniących się kolorem tudzież doborem kroju - "tworzenie" (no bo nie projektowanie) na "a nuż trafię".Firmy / firemki, które szukają taki tworów "logo-podobnych" najprawdopodobniej sami identyfikacji wizualnej de facto nie potrzebują, skoro są gotowi niż szastać/ryzykować.
Ot taki, za przeproszeniem, reklamowy kurwidołek;]
Kamil W. Di Mista Fotosista!
Było? Chyba nie było? :)http://www.tcz.pl/index.php?p=1%2C47%2C0%2Cwiadomosci&...
Jesteś kreatywny i masz talent plastyczny? Chcesz do końca roku bezpłatnie korzystać z atrakcji przygotowanych przez Centrum Kultury i Sztuki w Tczewie? Weź udział w konkursie i wymyśl nowe logo dla CKiS!
PS: a poprzednie to bajka po prostu, miodzio, polecam linka kliknąć ;]