Przemysław
Komorowski
książka+społeczno
ść=nakanapie.pl
:-)
Temat: Spodek Lajt & Full
Marcin P.:
- Jest, dużo miejsca
- Są dwa albo trzy stoliki 8 osobowe, jak i sofy, w razie czego można połączyć
Marcin, mi się wydaje że większość czeka na gotowe. Będzie termin, będzie miejsce to chętni się znajdą.
No to proszę bardzo admina grupy, żeby puścił Biuletyn i stworzył "Spotkanie" - chyba, że mu się nie chce to ja mogę ;)
Rafał Nowak CentrumWWW.pl
Ja jestem chętny! Nie mogłem się pojawić na spodku Full, ale na lajt chętnie wpadnę :)
Mirosław
O.
spodek20.pl /
netbomb.pl
okej, będą infosy, nie nerwowo. nie ma człowieka pare h na necie i inni uzależnieni już wyzywają od leni ;Pok, będę, ale powiem szczerze wk* mnie terroryzm 30% społeczeństwa przeciwko 70%.
ps. czy to musi być Garage? Zaraz się zacznie, że ktoś się nie spodobał na wejściu (geek jakiś :P ) i nie wejdzie do środka.
Marcin
Gałęza
Creative Lead / UI
Designer
Mirosław O.:
okej, będą infosy, nie nerwowo. nie ma człowieka pare h na necie i inni uzależnieni już wyzywają od leni ;P
Ja tam Cię od nikogo nie wyzywałem ;P
ok, będę, ale powiem szczerze wk* mnie terroryzm 30% społeczeństwa przeciwko 70%.
To też w założeniu Przemka i moim ten post służyć miał właśnie dyskusji nad formą, miejscem i datą. Ale jak widać ludzie niezbyt chętnie się w tej kwestii wypowiadają.
ps. czy to musi być Garage? Zaraz się zacznie, że ktoś się nie spodobał na wejściu (geek jakiś :P ) i nie wejdzie do środka.
A to u nas są jakieś Geeki? :)))) Może Geeki 2.0? Albo Beautiful Losers?
Mirosław
O.
spodek20.pl /
netbomb.pl
Marcin Gałęza:
Ja tam Cię od nikogo nie wyzywałem ;P
to _uśmieszek_ w stronę Przemka ;)
To też w założeniu Przemka i moim ten post służyć miał właśnie dyskusji nad formą, miejscem i datą. Ale jak widać ludzie niezbyt chętnie się w tej kwestii wypowiadają.
Chyba zostałem błędnie zrozumiany ;) Ja nie o was (terroryzmu wam się zachciewa? ;) ) tylko o tym, że znalezienie lokalu w którym nie śmierdzi to ciężka sprawa.
offtopic przy okazji: http://lokalbezpapierosa.pl - we wrocławiu zrobili akcję i chyba ponad 20 lokali się dołączyło. co do katowic - bez komentarza ;) Może trzeba zapytać na grupie katowickiej o takie lokale. W tej branży dużo się zmienia, a my tu w większości nie jesteśmy bywalcami katosków (nawiązanie do warszawki) ;)
Przemysław
Komorowski
książka+społeczno
ść=nakanapie.pl
:-)
Mirosław O.:
okej, będą infosy, nie nerwowo. nie ma człowieka pare h na necie i inni uzależnieni już wyzywają od leni ;P
Spoko, spoko, dla mnie leniem nie jesteś ;P Ja z chęcią mogę umieścić info na Spotkaniach, ale nie chcę, żeby później mi organizatorzy zarzucali, że im robotę podbieram ;P
A dlatego tak to "przyspieszyłem", bo uważam, że Marcin ma rację pisząc: "Będzie termin, będzie miejsce to chętni się znajdą."
A im szybciej będzie takie info, tym więcej ludzi ma szansę się z tym zapoznać.
poszło: http://www.goldenline.pl/forum/katowice/300438/s/1#513...Przemek Komorowski edytował(a) ten post dnia 01.04.08 o godzinie 11:47
Mirosław
O.
spodek20.pl /
netbomb.pl
W związku z tym, że GL działa w kratkę i puszczony przed chwilą biuletyn w ogóle nie chce się wyświetlić na forum daje tamtą informację tutaj jeszcze raz:---
Na wasze liczne (bardzo liczne ;) ) prośby przywracamy formułę spotkań typu 'lite' czyli luźnego spotkania w pubie, przy piwku, z rozmowami o tym co się ostatnio w branży działo i dziać będzie (i nie tylko). Spotykamy się w najbliższą sobotę 12 kwietnia o godzinie 17:30 w podobno (wytestujemy) zakręconym lokalu BIG BLUE (mapka). W programie m.in. wojna na poduszki :P Serdecznie zapraszamy!
http://www.goldenline.pl/spotkanie/barcamp-litespodek-...
Tomasz
S.
Prezes Zarządu -
FaktoringBroker Sp.
z o.o.
Może uda mi się wpaść i poznać ekipę eSpodkową :)Już wcześniej planowałem przyjść na jakieś spotkanie ale albo nie miałem czasu albo po prostu nie wiedziałem.
Mirosław
O.
spodek20.pl /
netbomb.pl
http://www.kariera.com.pl/?gm=1&wi=2891&st=1Specjalność lokalu / cena:
Makaron tagliatelle z grzybami w sosie śmietanowym / 16 zł; Małże nowozelandzkie zapiekane w muszlach z masełkiem czosnkowym / 23 zł; Krewetki z grilla w maśle czosnkowo-ziołowym / 37 zł
Posiadamy dania dla wegetarian.
Cena najtańszego piwa 0,5 l: 5 zł
Cena najdroższego piwa 0,5 l: 9 zł
Muzyka: smooth jazz, soul, chill out
Akceptujemy karty płatnicze.
Tomasz
S.
Prezes Zarządu -
FaktoringBroker Sp.
z o.o.
Niestety pilna robota mi dzisiaj wypadła. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się zjawić na spotkaniu.
Mirosław
O.
spodek20.pl /
netbomb.pl
Bywa i tak ;) Ale masz co żałować :P Półmisek duet rulez :D
Marcin
Nowak
Digital Content
Manager, Information
Architect