Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Anna Bernas szukam pracy

Temat: Polecam ciekawy sposób na zarobienie dodatkowych...

Witam

Znalazłam coś ciekawego :) kto będzie chciał zarobić to się tym zainteresuje.

WAZZUB Family - bo tak się nazywa, będzie płacił swoim użytkownikom za to, że ustawią go jako stronę startową.

Czyli każdy kto dołączy i ustawi stronę zapewne będzie widział reklamy.
Ponoć jest to wielki projekt, przygotowywany od 2007 roku z 2 mln zainwestowanych $.
I tu już moja osobista dygresja. Jeśli użytkowników będzie wystarczająco dużo to może jest szansa, że to wypali.
Jak sądzicie? Coś w tym jest, no nie ?
Google zarabia na nas miliony, dlaczego nie mogło by się z nami podzielić?

Dodam, że bezpośrednimi promotorami WAZZUB (właścicielami?) są ludzie znani ze świata TE.

Konkretów na razie jest mało bo , jak dobrze zrozumiałam , są w fazie przed przed startowej, a ruszyła ona 01.01.2012
Oto co wiadomo już teraz:
zarabiamy około 1$ za poleconego na każdym z 5 poziomów ( "You could Earn about $1.00 Per Person in your "UNLIMITED" width x 5 Generations-Deep WAZZUB family." )
po zakończeniu pre-launch (30.03.2012) każdy, kto się do tego czasu zapisze ma dostawać dodatkowe profity za udział

W kwietniu ma być dodane na stronę główną:
1 Dobra wyszukiwarka (google?)
2 Sekcja wiadomości
3 Możliwość kontaktu ze znajomymi.
4 Darmowe gry z nagrodami pieniężnymi
5 Program zbierania punktów tzw. dealpoints za które będziemy mogli
robić darmowe zakupy, dostaniemy kupony do restauracji, na wyjazdy,
usługi itp. Czyli zakupy grupowe będą tam obecne. Według mnie to
dobrze, bo to znaczy że kasa będzie się wokół tego kręcić
6 Spersonalizowane oferty i możliwość znalezienia tego co szukamy w
jednym miejscu.

Zarejestrować można się tylko z czyjegoś linka. Do rejestracji potrzeba tylko e-mail.
Zapis i uczestnictwo całkowicie darmowe

a tu link dla wszystkich chętnych: http://signup.wazzub.info/?lrRef=619a4098

Więcej info również na stronach:
http://www.wazzub.info/difference.htm
oraz
http://www.wazzub.info/facts.htm

W razie pytań proszę pisać:) Chętnie odpowiem:)

PozdrawiamAnna Bernas edytował(a) ten post dnia 23.02.12 o godzinie 15:45
23.02.2012, 15:08

Marcin K. "Podejmij już teraz
decyzję, by
odnieść sukces.
Większość...

.Marcin K. edytował(a) ten post dnia 29.05.12 o godzinie 11:55
23.02.2012, 15:15

Ewa Lis sprzedawca, Kaufland
Polska Markety Sp. z
o.o. sp. k.

Witam,
Znalazłam ostatnio łatwy sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy wejść na strone http://pl20dollars2surf.com/?ref=538481 i zalogować się. Pobieramy łatwy w obsłudze program i korzystamy z komputera w dowolny sposób. W małym okienku wyświetlają się nam reklamy i naliczane są dla nas punkty, które na koniec miesiąca przeliczane są na pieniądze. Kokosów nie zarobimy ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Polecam.
1.03.2012, 19:44

Małgorzata Zaleśna mgr inż.
zootechnik, technik
usług
kosmetycznych,
specjal...

Witam,
bardzo proszę o więcej szczegółów na maila - mgzalesna@gmail.com. Nie ukrywam, że dodatkowe pieniążki bardzo by się przydały.

Dziękuję i pozdrawiam

Małgorzata
2.03.2012, 17:19

Daria Sońta Szukam pracy w
Kielcach

Ewa Lis:
Witam,
Znalazłam ostatnio łatwy sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy wejść na strone http://pl20dollars2surf.com/?ref=538481 i zalogować się. Pobieramy łatwy w obsłudze program i korzystamy z komputera w dowolny sposób. W małym okienku wyświetlają się nam reklamy i naliczane są dla nas punkty, które na koniec miesiąca przeliczane są na pieniądze. Kokosów nie zarobimy ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Polecam.

No i trzeba poleconych szukać, im więcej tym lepiej bo więcej dla nas. Też w tym jestem pozdrawiam:) w sumie jak się ma internet włączony to żadna praca a im więcej poleconych , tym więcej kasy dla nas.
22.03.2012, 16:34

Robert Bezulski Doładowania
telefonów na kartę
on-line.

A może coś takiego

Dzięki naszemu Programowi Partnerskiemu stajesz przed nieprawdopodobną szansą zgromadzenia pieniędzy na wymarzone wczasy, nowy komputer czy inne rzeczy, które chciałeś mieć od dawna. Aby to osiągnąć niezbędne jest dokładne przeczytanie całego artykułu. Zajmie Ci to nie więcej niż 5 minut, a pozwoli zobaczyć, że naprawdę możemy pomóc zrealizować Twoje marzenia! czytaj więcej ...
23.03.2012, 13:41

Dorota Krynicka Właściciel,
Projektowanie
Wnętrz

"Działalność związana z budowaniem piramid finansowych jest nielegalna w większości krajów Unii Europejskiej i w zależności od przyjętych regulacji zakazują jej przepisy o nieuczciwej konkurencji, przepisy karne, bądź przepisy 'o praniu brudnych pieniędzy'.
W polskim porządku prawnym organizowanie tego rodzaju struktur zostało zakazane w drodze nowelizacji ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (ustawa z dnia 5 lipca 2002 r. o zmianie ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji). Nowy przepis art. 17 c ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji zawiera odpowiednie postanowienia w przedmiotowym zakresie. Mianowicie, za czyn nieuczciwej konkurencji uznaje organizowanie systemu sprzedaży lawinowej, polegającego na proponowaniu nabywania towarów lub usług poprzez składanie nabywcom tych towarów lub usług obietnicy uzyskania korzyści materialnych w zamian za nakłonienie innych osób do dokonania takich samych transakcji, które to osoby uzyskałyby podobne korzyści materialne wskutek nakłonienia kolejnych osób do udziału w systemie (art. 17 c ust. 1).
Zakaz organizowania systemu sprzedaży lawinowej dotyczy zarówno przedsiębiorców, jak i osób nie prowadzących działalności gospodarczej. Konsekwencją tego zakazu jest sankcja karna określona w art. 24 c nowelizacji."
(...)
W Polsce organizowanie bądź kierowanie systemem sprzedaży lawinowej jest czynem nieuczciwej konkurencji zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat.
Przekleiłam z innego wątku... Nieznajomość PRAWA nie zwalnia Was z odpowiedzialności za jego łamanie. Weźcie to PROSZĘ pod uwagę!
23.03.2012, 18:46

Dariusz Rorat programista

Rozbawiła mnie ta próba obejścia przepisów w jednym serwisie przez traktowanie wpłat uczestników piramidy jako darowizny. Tak samo rozbawiło mnie to, że działa to na innym silniku niż typowa piramida. :)

System jest piramidą finansową w najczystszej postaci. I jest w 100% nielegalny.

W tej piramidzie zarobi tylko niewielki odsetek uczestników czyli założyciel i może 2 i 3 poziom. Reszta straci. Druga sprawa to taka, że piramida musi się załamać.

Jak było do przewidzenia w tej i innych grupach pojawiają się co jakiś czas propozycje udziału w piramidach. Problem jest taki, że chyba nie każdy może zdawać sobie z tego sprawę, że system jest piramidą finansową. Na szczęście stosunkowo łatwo je rozpoznać. Na ogół są zawsze te same schematy (tj. przepływy pieniężne, zapewnienia o zyskach bez żadnej pracy itd).
24.03.2012, 08:05

Wyślij zaproszenie do