Michał
B.
Regionalny Dyrektor
Sprzedaży
Temat: Wymiana płynów do chłodnicy itd
Witam serdecznie,Czy ktoś mógłby polecić jakieś sprawdzone miejsce we Wrocławiu gdzie można wymienić płyn do chłodnicy , hamulcowy itd?
Dzięki z góry za informację.
Maciej
Karbowiak
Expert trade
marketingu
farmaceutycznego
Michał B.:,.. ul. Słoneczna 2, jak się kończy Wrocław a zaczynają Radwanice nieduży warsztat - widać z głównej drogi, po prawej stronie zaraz za HORTICO, a nazywa się GR Auto, miłe chłopaki robią od duperelek do naprawdę poważnych spraw, ja już u nich robię swoje autka od 10 lat :)
Witam serdecznie,
Czy ktoś mógłby polecić jakieś sprawdzone miejsce we Wrocławiu gdzie można wymienić płyn do chłodnicy , hamulcowy itd?
Dzięki z góry za informację.
Tomek
Niedbała
technolog - szef
odcinka, PPG Deco
Polska
Michale, to podstawowe czynności i zrobią ci to w każdym warsztacie... Nie trzeba do tego super komputerów diagnostycznych... Zatem jedź tam gdzie masz najbliżej...A jak chcesz mieć spokój myśli zachowany, to podaj jakiego auta tyczy się temat i w jakim rejonie wrocławia ma być zlokalizowany warsztat...
Paweł
G.
potius mori quam
foedari
Tomek Niedbała:
Michale, to podstawowe czynności i zrobią ci to w każdym warsztacie...
:DDDDDDDDD jasne... odpowietrz prawidłowo silnik R6 M52B28.... ;) i podpowiem, że to jeden z wielu przykładów... a najpopularniejszy na którym się wielu magików wyłożyło to zwykłe 1.4 benzyna 16V ze.. megane ;)
Tomek
Niedbała
technolog - szef
odcinka, PPG Deco
Polska
Paweł G.:
:DDDDDDDDD jasne... odpowietrz prawidłowo silnik R6 M52B28.... ;)
Następny przewrażliwiony... Pan Kazio sobie radził ze skodą stopiatka to i z R6 M52B28 sobie poradzi... Gwarantowane...
Paweł
G.
potius mori quam
foedari
Tomek Niedbała:
Paweł G.:
:DDDDDDDDD jasne... odpowietrz prawidłowo silnik R6 M52B28.... ;)
Następny przewrażliwiony... Pan Kazio sobie radził ze skodą stopiatka to i z R6 M52B28 sobie poradzi... Gwarantowane...
yhy.... wymiana pierścieni, panewek, uszczelek, płynów itp. itd - 3 tys ;p
Tomek
Niedbała
technolog - szef
odcinka, PPG Deco
Polska
Tanio jak za sześć garów w rzędzie... Podaj koledze adres...
Michał
B.
Regionalny Dyrektor
Sprzedaży
Dzięki za informację :) A coś bliżej śródmieścia?? ;)
Marcin Ł. promo-group.pl
Michał, nie wiem jakie masz auto ale umówmy się szczerze takie rzeczy zrobią ci w każdym warsztacie, gdzie mają kanał, klucze i światło. Oczywiście z góry zakładam, że jest tam i mechanik znający się na rzeczy.Kilka tygodni temu sam wymieniałem płyny i filtry. I jedyne co Ci radzę to sam sobie kup wszystko gdzieś w hurtowni bo warsztat dorzuca sobie duuuużą marżę. Plus z mechanikiem z góry umów się co, jak i za ile. Powodzenia!
Adrian Banaś Kierownik, Multikino
Marcin Ł.:
Kilka tygodni temu sam wymieniałem płyny i filtry. I jedyne co Ci radzę to sam sobie kup wszystko gdzieś w hurtowni bo warsztat dorzuca sobie duuuużą marżę. Plus z mechanikiem z góry umów się co, jak i za ile. Powodzenia!
Swego czasu wymieniałem łączniki stabilizatorów w Fiacie i wyszło na to że po kupnie cześci w sieci ,najtaniej wymieniłem w .........ASO :D
Mariusz
Kostrubiec
Manager BHP / OŚ,
VIBRACOUSTIC POLSKA
SP z o.o
niestety nie każdy warsztat taką "pierdołę" wykona poprawnie, jak pisze Paweł G. ....znajomy mechanik urzeduje na terenie archimedesa, wjazd od ul góralskiej-Jarek 602667913
odpowietrzał kilka razy M52b25, forda, peugeota i citroena moje osobiste, po odbiorze nie było strachu jechać w trasę
pozdrawiam
Michał
B.
Regionalny Dyrektor
Sprzedaży