Sławomir
U.
"Wykonuj z sercem
swą pracę,
jakakolwiek by
była"
Temat: Oferuję Call Center do umawiania spotkań za 25zł/szt.
WitamPracuję nad projektem własnego outsourcingowego call-center i w ramach badania potencjału przedsięwzięcia, chciałbym zapytać, czy byli by wśród Was chętni na taki model współpracy:
Oferta skierowana do Przedstawicieli różnych branż (telekomunikacyjna, ubezpieczeniowa, IT, energetyczna) i inne ciekawe.
cena
25zł - za umówione/odbyte spotkanie
25zł +10%prowizji - za spotkanie zakończone sprzedażą
0zł - koszty wstępne
Jakość spotkań:
Klient dedykowany, wie kto i po co przyjedzie, przygotowany do spotkania z handlowcem, umówiony na konkretną godzinę, wstępnie zainteresowany.
Jeśli są chętne osoby, proszę pisać w tym wątku
Odpowiem na ewentualne pytania
Pozdrawiam
Katarzyna
S.
dyrektor marketingu
i PR Call Center
Poland i inne
(usług...
ciekawa jestem tej kalkulacji... A dlaczego nie 10 zl albo 100zl? Nie znamy przecież oferty firmy, skali, grupy docelowej.... Sugeruję rozpoczęcie działalności od świadczenia usług dla małych firm, zdobycie portfolio klientów i doświadczenia, między innymi w planowaniu budżetów projektu i P&L. A potem rozbudowę do liczby stanowisk zapewniającej zdobycie dużych klientów, którzy potrzebują przede wszystkim skali. Na rynku jest bardzo duży popyt na usługi skierowane do MŚP, nie ma kto się tym zajmować. A właśnie firmy te mają odpowiednią skalę dla nowo powstających "call center". Przy okazji za call center uznaje się posiadanie minimum 10 stanowisk telemarketerskich wyposażonych w monitor, klawiaturę, komputer/NC, telefon/softphone i słuchawki nagłowne - wykorzystywane tylko i wyłącznie do obsługi Klientów, realizacji działań sprzedażowych lub innych aktywności , podłączone do aplikacji typu ACD i CTI.
Marcin
Machnio
Country Manager
NATEK Poland Sp. z
o.o.
Panie Sławku, zaciekawiła mnie Pańska koncepcja umawiania spotkań w formule success fee. Proszę o przesłanie kontaktu do Pana na marcin.machnio@natek.plPozdrawiam
Justyna
Bajor
(Paczkowska)
Niezależny
Konsultant HR, xxx
Mnie również zainteresowała ta propozycja. Prosiłabym o kontakt j.paczkowska@wp.pl Pozdrawiam
Bernadetta
Strzelecka
specjalista ds.
sprzedaży
Witam,Zaciekawiła mnie Pana oferta. Proszę o przesłanie kontaktu do Pana na adres: bernadetta_s@hotmail.com.
Pozdrawiam,