Grzegorz Stypik Trener Personalny
Temat: Internet + TV na Wielkim Kacku - jaki operator?
Ktoś może coś polecić? Może jest jakiś lokalny operator, który ma sensowną jakość usług? Bo czytam opinie o Multimedia i UPC, no i tak średnio to wygląda:/
Jacek
J.
Trener i Konsultant,
Menedżer
UPS - w Sopocie tragedia, ciągłe awarie szczególnie z telefonem - na Wielkim Kacku nie wiem, ale chyba to będzie to samoMultimedia Internet na Wielkim Kacku - obecnie bardzo dobrze rzadkie awarie i tylko chwilowe - dawniej bywało gorzej
Multimedia telefon - nie wiem
Karol
Z.
Odzież firmowa,
promocyjna, robocza.
Projekty
graficzne.....
http://limes.com.pl/sieć w technologii ethernetowej.
Posiadają telewizję JamBox - aktualnie najlepsza w Polsce pod względem programowym i jakościowym - jest interaktywna.
pozdr.
Karol
Karol, to jeszcze mnie oświeć, co to jest technologia ethernetowa? Bo laikiem jestem:-)
Karol
Z.
Odzież firmowa,
promocyjna, robocza.
Projekty
graficzne.....
Grzegorz Stypik:
Karol, to jeszcze mnie oświeć, co to jest technologia ethernetowa? Bo laikiem jestem:-)
Nie jest to kabel koncentryczny, który ma ograniczenia. W wypadku telewizji działa w jedną stronę i ma małą przepustowość.
W Ethernecie jest tak, że TV jest interaktywna -możesz np sam z pilota zmówić sobie dodatkowy pakiet. Pakietów jest kilkanaście więc ogladasz w miarę to co chcesz ..
Ethernet oprócz tego ze to inna technologia o wiele bardziej elastyczna to też inny kabel, ale jeżeli go nie masz w mieszkaniu to na pewno Ci go poprowadzą w ramach instalacji.
W TV JamBox masz 180 kanałów w tym 40 w HD czego nie ma żadna inna Tv w PL.
aha. podstawowa jeszcze różnica to jakość.. kablówki ze względu na małą przepustowość kompresują bardziej obraz, JamBox tego nie robi bo nie musi. Karol Z. edytował(a) ten post dnia 09.02.12 o godzinie 12:20
A cenowo jak to wygląda porównując do innych?
Karol
Z.
Odzież firmowa,
promocyjna, robocza.
Projekty
graficzne.....
Grzegorz Stypik:
A cenowo jak to wygląda porównując do innych?
nie wiem jak tam u nich z internetem, ale tv dobierzesz sobie tak jak chcesz w dobrej cenie .
poza tym pakiet podstawowy jest dobrze złożony.
Dzięki, zobaczymy. Bo ich strona jest dla mnie trochę nieczytelna
Karol
Z.
Odzież firmowa,
promocyjna, robocza.
Projekty
graficzne.....
Grzegorz Stypik:
Dzięki, zobaczymy. Bo ich strona jest dla mnie trochę nieczytelna
no trochę jest,
generalnie nie ponoszę odpowiedzialności za jakość obsługi, nie znam ich od tej strony nie sprawdzałem, ale pewnie lepszą będą mieli niż UPC inni z uwagi na to, że są na miejscu,
http://jambox.pl oblukaj sobie tutaj ofertę,