Aleksander
M.
Trener zdrowego
stylu życia,
manager
Temat: Zarabiaj na portalu społecznościowym
Faktem jest, że takie firmy jak Google,Yahoo czy Facebook zarabiają miliardy $ co kwartał tylko dlatego, że my, użytkownicy internetu korzystamy z ich usług. Czy my coś z tego mamy??? Niestety nie. Nadszedł czas, aby zrozumieć, że to MY "użytkownicy" będziemy decydować kto ma zarabiać duże pieniądze.WAZZUB (bo o tym portalu mowa) jest pierwszą prawdziwie globalną społecznością internetową, która chce płacić nam, użytkownikom fazy pre-launch (faza przed-startowa) tylko za korzystanie i polecanie jej innowacyjnej i zupełnie darmowej strony internetowej. To przełomowy koncept dzielenia zysku! Czegoś takiego jeszcze nigdy nie było! Nie przegap okazji!
Jak już wspomniałem projekt nazywa się WAZZUB. Wersja pre-launch rozpoczęła się 1 stycznia 2012 i trwać będzie do 08 kwietnia 2012 roku. Firma będzie płacić użytkownikom około 1$ miesięcznie (przez czas nieograniczony) za każdego członka zaproszonego z polecenia w okresie pre-launch (do 5-ciu generacji w głąb).
WAZZUB to globalny projekt rozwijany przez kilku partnerów biznesowych z USA, Europy, Indii i Chin od roku 2007. Dotychczas zainwestowano już 2.000.000 $. Do pełnego startu projektu (8.04.2012) planowane jest pozyskanie co najmniej miliona członków. Obecnie codziennie rejestrowanych jest ponad 50 tys. nowych członków a już jest zarejestrowanych ponad 1,2mln w tak krótkim czasie. To absolutny rekord Internetu.
Podobnie jak Google, Yahoo czy Facebook, WAZZUB będzie zarabiał na reklamach.
WAZZUB zaoferuje użytkownikom darmową, perfekcyjną stronę startową www wyposażoną w: mocną wyszukiwarkę, spersonalizowane wiadomości, spersonalizowane oferty, gry, wideo, ulubione linki, itp. Dodatkowo będzie mnóstwo darmowych ofert, przykładowo: obiady w restauracji, podróże itp.
Firma postanowiła pozyskać miliony użytkowników poprzez polecenia osobiste. Dlatego też zamiast wydawać miliony dolarów na reklamę i marketing, będzie płacić swoim członkom za polecenia.
Ale uwaga, ta niesamowita oferta jest ograniczona czasowo tylko do 08.04.2012.
Ile można zarobić promując WAZZUB?
Jest tu szansa na zarabianie naprawdę poważnych sum. Za każdego zaproszonego członka, niezależnie czy z bezpośredniego polecenia czy pośrednio (do 5-ciu generacji w głąb), firma będzie wypłacać około 1 $ miesięcznie (przez czas nieograniczony). Twoje dochody będą zależały od ilości zaproszonych członków.
Przykłady:
1) Jeśli zaprosisz bezpośrednio tylko 3 osoby i każda z nich (aż do 5-tego pokolenia) zaprosi też tylko 3 osoby to będziesz zarabiał:
3 + 3*3 + 3*3*3 + 3*3*3*3 + 3*3*3*3*3 = 363$ miesięcznie.
2) Jeśli będą to 4 osoby, twój dochód wzrośnie do:
4 + 4*4 + 4*4*4 + 4*4*4*4 + 4*4*4*4*4 = 1.364 $ miesięcznie.
3) Przy 5 osobach będzie to już:
5 + 5*5 + 5*5*5 + 5*5*5*5 + 5*5*5*5*5 = 3.905 $ miesięcznie.
Chyba zgodzisz się, że nie jest trudno zaprosić kilka osób do zupełnie darmowego, innowacyjnego projektu, który oferuje możliwość poważnych, stabilnych dochodów za tak prostą czynność jak polecenie projektu kilku znajomym osobom.
Wszystko to jest (i zawsze będzie!) zupełnie za darmo, nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i przekazać informację następnym chętnym. Firma nie będzie wymagała żadnej innej pracy, instalowania jakiegoś oprogramowania, kupowania lub sprzedawania czegokolwiek.
Pomyśl jak wielkie mogą być twoje dochody jak włożysz w to trochę więcej wysiłku i zaprosisz kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt osób – nie ma tu żadnych ograniczeń. Możesz zarabiać nawet kilkanaście lub kilkadziesiąt tysięcy $ na miesiąc. Raz stworzona przez Ciebie „rodzina WAZZUB”, będzie Ci przynosić pasywny dochód, co miesiąc przez nieograniczony czas.
Aby zacząć zarabiać wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować nowych członków.
Rejestracja możliwa jest jedynie z linku osoby polecającej, już zarejestrowanej.
Link do rejestracji:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=65362
Każdej osobie, która się zarejestruje z powyższego linku - pomogę, wytłumaczę co i jak, prześlę informacje w dowolnym języku.
Film w j. polskim na YT:
Alfred
F.
Bezkonkurencyjne
produkty finansowe.
Gwarantowane
program...
Chciwosc zre rozum.
Zbyszek
P.
Promotor, Zapytaj o
szczegóły, zacznij
zarabiać.
Boże, kto projektował tę stronę? brrrrrrr...
Aleksander
M.
Trener zdrowego
stylu życia,
manager
Stereotypy i uprzedzenia.Kiedyś spotkałem pewną osobę i poleciłem jej pewien produkt. Ta osoba posłuchała, była niemal zachwycona. Na drugi dzień obejrzała stronę firmy, z której pochodził ten produkt. Powiedziała, że nie będzie korzystać z tego produktu bo... mają kiepską stronę internetową (fakt, dopiero zaczynali - jakiś zwykły html). To było ładnych parę lat temu. Dzisiaj firma ma milionowe obroty rocznie (w euro) a ich stronę wykonała grupa osób, najlepsza w branży projektowania stron w ich kraju. "Nie szata zdobi człowieka" - a jak często oceniamy po "wyglądzie"
Cóż mogę powiedzieć (napisać). Człowiek mówi o sobie przez całe życie od urodzenia aż do śmierci - mówi wtedy nawet gdy milczy (zwraca na coś uwagę i jak to robi).
A co do chciwości? Zgadzam się w 100% - zżera rozum. Lepiej być "niewolnikiem" i dawać się wykorzystywać - to jest normalne, bo przecież tak się robi od setek lat. Ale jak ktoś się chce dzielić zyskiem to już jest... ;)Aleksander M. edytował(a) ten post dnia 09.02.12 o godzinie 16:21
Ewa
Lis
sprzedawca, Kaufland
Polska Markety Sp. z
o.o. sp. k.
Witam,Znalazłam ostatnio łatwy sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy wejść na strone http://pl20dollars2surf.com/?ref=538481 i zalogować się. Pobieramy łatwy w obsłudze program i korzystamy z komputera w dowolny sposób. W małym okienku wyświetlają się nam reklamy i naliczane są dla nas punkty, które na koniec miesiąca przeliczane są na pieniądze. Kokosów nie zarobimy ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Polecam.
Piotr
Brożek
Partner AKUNA |
Musher
Jeśli ktoś jest w stanie zainwestować 2.000.000 USD, a szkoda mu kilku-kilkunastu tysięcy USD na porządną stronę WWW, która ma być podstawą działalności firmy, to:a) taka firma jest niepoważna i... raczej nie ryzykowałbym z nią współpracy
b) nie stać jej, bo tych 2 mln wcale nie zainwestowała
Konrad
Sokalski
Student, Akademia
Górniczo-Hutnicza
im. Stanisława
Staszi...
Piotrze o jakim ryzyku mówisz?;] bo ja tu żadnego ryzyka nie widze:) oprocz tego ze poswięce temu kilka minut na zarejestrowanie się:) i kilka minut dziennie na pozyskanie ludzi do grupy.Nie wiem jak wy ale ja wychodzę z zalożenia ze wszystko trzeba sprawdzić. co jesli okaze się ze to co obiecują to prawda? nie bedzie wam glupio ze nie sprobowaliście?;]
gdyby ktoś wyszedł z podobnego założenia co ja to podaję link do rejestracji w mojej grupie
http://signup.wazzub.info/?lrRef=79346874Konrad Sokalski edytował(a) ten post dnia 10.03.12 o godzinie 23:50