Autor Wypowiedź
Przemysław B.Kierownik Sprzedaży
- Zębiec S.A.
co to się dzieje? na oficjalnej grupie i na tej drugiej totalna cisza. Naprawdę nie ma o czym dyskutować w związku z Radomiem?
Przemek
Przemek
Maria M.pracownik
socjalny/kurator
Magdalena Kosterna:
miasto i jego mieszkańców dopadł marazm :/
trwający chyba od dłuższego czasu ...
Krzysztof P.pozytywne zmiany :)
;)
Idzie ocieplenie , więc jest szansa na przebudzenie „wiosenne” ...
A tak poważnie to w mieście dużo się dzieje i widać to po burzliwych dyskusjach np: na forum gazety.pl ... , ale tak oficjalnie ?Z fotką i podpisem z imienia i nazwiska to nie o wszystkim pewnie pragnie się dyskutować i w tym pewnie problem ;)Krzysztof P. edytował(a) ten post dnia 07.02.12 o godzinie 12:02
A tak poważnie to w mieście dużo się dzieje i widać to po burzliwych dyskusjach np: na forum gazety.pl ... , ale tak oficjalnie ?Z fotką i podpisem z imienia i nazwiska to nie o wszystkim pewnie pragnie się dyskutować i w tym pewnie problem ;)Krzysztof P. edytował(a) ten post dnia 07.02.12 o godzinie 12:02
Monika M....
z tym marazmem to wydaje mi się że przesadzacie. Jak młodzi ludzie mogą mieć takie nastawienie...szczerze mówiąc jestem przerażona.
Magdalena K.w poszukiwaniu...
Krzysztof P.:
Idzie ocieplenie , więc jest szansa na przebudzenie „wiosenne” ...
A tak poważnie to w mieście dużo się dzieje i widać to po burzliwych dyskusjach np: na forum gazety.pl ... , ale tak oficjalnie ?Z fotką i podpisem z imienia i nazwiska to nie o wszystkim pewnie pragnie się dyskutować i w tym pewnie problem ;)
oby to przebudzenie szybciutko nastąpiło...
"anonimowym" pewnie łatwiej zabierać głos...na każdy temat...
Przemysław B.Kierownik Sprzedaży
- Zębiec S.A.
Monika - oczywiście są zmiany na plus. Remontują się drogi, są nowe inwestycje, za chwilę będzie odnowiony dworzec - super! Ja się z tego powodu cieszę, bo za kilka dni się do Radomia przeprowadzam.
Cieszę się z tego, że są fajne miejsca w Radomiu gdzie można wyjść. Super. Ale tak naprawdę problemem od dawna i na jeszcze ładnych kilka lat do przodu będzie bezrobocie w Radomiu i regionie.
A prawdą jest, że jak już się trzeba podpisać imieniem i nazwiskiem to mało kto pisze. Powiem szczerze - nie wiem czego. Przecież nikt nikogo nie zabije za wyrażenie własnego zdania.
Cieszę się z tego, że są fajne miejsca w Radomiu gdzie można wyjść. Super. Ale tak naprawdę problemem od dawna i na jeszcze ładnych kilka lat do przodu będzie bezrobocie w Radomiu i regionie.
A prawdą jest, że jak już się trzeba podpisać imieniem i nazwiskiem to mało kto pisze. Powiem szczerze - nie wiem czego. Przecież nikt nikogo nie zabije za wyrażenie własnego zdania.
Krzysztof P.pozytywne zmiany :)
;)
Przemysław B.:
Mnie wystarczy już zatarg z diecezją kielecka i ich biskupem :) Dziękuje
http://www.goldenline.pl/forum/2660490/jest-tez-o-nas-...