Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Marta Wiktoria Kaszubowska Doktorantka na
Uniwersytecie
Szczecińskim z
zacięciem lit...

Temat: Doktorantka I roku filozofii z zacięciem literackim szuka...

Witam.

Jestem doktorantką I roku filozofii Uniwersytetu Szczecińskiego, posiadam biegłą znajomość obsługi komputera, biegle również posługuję się językami angielskim oraz niemieckim (posiadam liczne certyfikaty językowe).
Interesuję się szeroko pojętą kulturą – filmem, literaturą, muzyką. Szczególnie cenię sobie dokonania Woody’ego Allena, jestem miłośniczką musicali – mogłabym podzielić się z odbiorcami swą wiedzą w tym zakresie, ciekawią mnie również filmy o tematyce kryminalno-psychologicznej. Chętnie czytam książki podróżnicze, orientalne, obyczajowe i literaturę faktu. Oprócz tego, ciekawi mnie Orient – kultura krajów arabskich, Indii, Japonii i, przede wszystkim, status kobiet w tych rejonach. Jeśli zaś chodzi o fascynacje muzyczne, podoba mi się twórczość (niezbyt popularnego w Polsce) kanadyjskiego artysty Bruno Palletier, cenię dokonania Michała Bajora, zespołu Coldplay, U2, Stinga oraz Michała Rudasia.
Ponieważ jestem osobą niepełnosprawną od urodzenia – poruszam się o kuli, byłabym również w stanie ukazać w artykułach funkcjonowanie kobiet niepełnosprawnych w nowym świetle.
Jestem obowiązkowa, skrupulatna i rzetelna, prace mi powierzone staram się wykonywać jak najlepiej. Najbardziej realizuję się pisząc –swą przyszłość chciałabym związać z aktywnością dziennikarską w redakcji. Myślę, że moje szerokie zainteresowania mogłyby wnieść dużo kolorytu do stanowiska pracy, posiadam dużą motywację do samodoskonalenia.

Nr tel.: 607-871-173
e-mail: vishaya87@gmail.com
5.02.2012, 15:55

Wyślij zaproszenie do