- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Jarosław
Skoczeń
Naczelnik Wydziału
Wsparcia
Technicznego i
Projektowego w...
Temat: Balaton
Byłem w Balatongyörök:http://maps.google.com/maps/place?ftid=0x4769023c69ee6...
Całkiem sympatyczne miejsce. Niedaleko Keszthely i Heviz (polecam uzdrowisko).
Dopływa tam statek więc można wybrać się na drugą stronę Balatonu.
Paweł
Nędzka
Student, Wyższa
Szkoła Informatyki
i Zarządzania w
Rzeszowie
No tak, ale nadal nie otrzymałem wyczerpującej odpowiedzi na temat Tihany :) czekam nadal na rady :)
Piotr
Butkiewicz
Kielich wina, pajda
chleba, nic mi
więcej nie potrzeba
:)
Paweł Nędzka:
Witam serdecznie, znów odświeżam temat :)
Wybieram sie do Tihany nad Blatonem i tu moje pytania:
Czy jest to dobry wybór jeżeli szukam ładnego i spokojnego miejsca?
Niedaleko Tihany jest Zanka, niewielka miejscowość z darmową plażą. I tu najlepiej uderz do Martona Andrassy'ego. Ma tam domek, świetna lokalizacja. Znajdziesz Go na tym forum na 1 stronie
Agata
Sala
muzyka może
smakować
czymkolwiek...od
musu bananowego po
...
Witam,Planuję wyjazd nad Balaton do Zamardi w lipcu tego roku. Czy ktoś dysponuje może namiarami na jakieś domki 6-8 osobowe bądź jakieś hostele??
Marta
P.
Interhome
www.interhome.pl
www.tumieszkajawakac
je.pl
Hostele nie są specjalnością Interhome, ale apartamenty i domki już tak, opisy, zdjęcia, ceny.. szczegóły o regionie, miejscowości.Może na załączonej liście znajdzie się coś ciekawego, region jeziora Balaton..
noclegi nad BalatonemInterhome P. edytował(a) ten post dnia 03.02.11 o godzinie 16:58
Dżasti
Dydyk
operator, WABCO
Polska Sp. z o.o.
Wrocław
Witam! Jedziemy w "ciemo" z dwójką małych dzieci nad Balaton. Czy ktoś może nam polecić fajne tanie miejsce z płatną bądź tez nie plażą z której będziemy zadowoleni. Miejsce nie musi być koniecznie ciche, ale dostosowane "pod" dzieci. Starszy 3 lata młodszy pół roczku. Jakie mniej więcej są koszta zakwaterowania? Z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:)
Dorota M. być Człowiekiem
Witam,w ostatnim tygodniu sierpnia planuję pojechać na północny brzeg Balatonu. Interesuje mnie możliwość nurkowania. Gdzie pukać, szukać ...
Miło będzie uzyskać jakąś podpowiedź.
Pozdrawiam
Małgorzata
Arian
psycholog, filolog
angielski
Dżasti dydyk:
Witam! Jedziemy w "ciemo" z dwójką małych dzieci nad Balaton. Czy ktoś może nam polecić fajne tanie miejsce z płatną bądź tez nie plażą z której będziemy zadowoleni. Miejsce nie musi być koniecznie ciche, ale dostosowane "pod" dzieci. Starszy 3 lata młodszy pół roczku. Jakie mniej więcej są koszta zakwaterowania? Z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:)
My wybraliśmy się "w ciemno" z 2,5-letnim i rocznym maluchem. Mieliśmy przyczepę, więc nie było problemu z noclegiem. Nad Balatonem praktycznie każde miejsce jest dostosowane do maluchów. Na południu piaszczyste plaże i bardzo płytka woda, za to północ bardziej atrakcyjna do zwiedzania i "prawdziwego" pływania (polecam Tihany). Bez problemu można się przemieszczać statkami, co dla dzieciaków stanowi dodatkową atrakcję.
Katarzyna
Woś
Senior Accountant,
Electrolux Poland
Sp. z o.o. Global
Sh...
Adam
Bartniak
grafik / web
designer / webmaster