Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Temat: Błąd

Proszę o pomoc chciałam w Wodpresie w sieci swoich stron zrobić automatycznie aktualizacje wtyczek i wyskoczył mi taki błąd.To mi zamyka możliwość zalogowania się do panelu administracyjnego i na stronie na górnym pasku wyświetla się błąd.
Zupełnie nie wiem co mogę z tym zrobić prosze o pomoc .Poniżej skopiowałam błąd.
Dziękuję

Warning : array_key_exists () [ function.array-key-exists ]: Drugi argument powinien być tablicą lub obiektem w / home / jlenart / public_html / wp-includes / theme.php on line 499

Warning : Nie można zmienić informacje nagłówka - nagłówki już wysłane przez (output started at / home / jlenart / public_html / wp-includes / theme.php: 499) w / home / jlenart / public_html / wp-includes / pluggable.php on line 934
25.01.2012, 11:47

Mariusz Kołacz IT/SEO/SEM - szukam
pracy (etat)

Temat: Błąd

Jak już podajesz błąd to od razu napisz adres witryny i zestaw wtyczek jakie używasz + dokładny opis problemu, kiedy wystąpił, podczas wykonywania jakiej czynności, lub po aktualizacji jakiego dodatku. Niestety ale później dziwicie się że nikt nie odpisuje na tego typu tematy. Czym więcej informacji podasz tym większe prawd. że rozwiążesz swój problem. Pozdrawiam
27.01.2012, 22:39

Wyślij zaproszenie do