Temat: Bardzo proszę o opinię panów
Wiem, że to wygląda jak spam na takim forum, obiecuję usunę się jak tylko drodzy ITowcy pomożecie zdesperowaną :POtóż, poznałam interesującego mężczyznę - programistę notabene (stąd min. ten wątek) i rzecz ma się następująco:
Czasem pisze smsy na dobranoc, zawsze odpowiada na moje wiadomości, choć sam ot tak rzadko pisze, kilka razy zaprosił do kina, na kawę, zawsze zgadza się na spotkania kiedy ja proponuję i po miesiącu pocałował mnie..w policzek...
Pytanie do panów: czy to nieśmiałość, czy też w ten sposób zachowuje się mężczyzna wobec kobiety którą traktuje tyko jako koleżankę...?
Tomasz M. pan tom buduje dom
lolSweetheart ,
I've seen you yesterday while surfing on the local train platform and realized that you are the only site I was browsing for. For a long time I've been lonely; this has been the bug in my life and you can be a real debugger for me now.
My life is an uncompiled program without you, which never produces an executable code and hence is useless.
You are not only beautiful by face but all your ActiveX controls are attractive as well.
Your smile is so delightful; it encourages me and gives me power equal to thousands of mainframes processing power.
When you looked at me last evening, I felt like all my program modules are running smoothly and giving expected results. /*which I never experienced before.*/
With this letter, I just want to convey to you that if we are linked together, I¡¯ll provide you all objects & libraries necessary for a human being to live an error free life.
I anticipate that nobody has already logged in to your database so that my connect script will fail.
And its all but certain that if
this happened to me, my system will crash beyond recovery.
Kindly interpret this letter properly and grant me all privileges of your inbox. Error free...
Regards,
Software Programmer
Dariusz Rorat programista
To nie jest miejsce na tego typu dyskusje. Są inne grypy tematyczne.
Witold
S.
własna
działalność
Dariusz Rorat:Na innych grupach tematycznych już jest ... wyjątkowo zdesperowana studentka :))))
To nie jest miejsce na tego typu dyskusje. Są inne grypy tematyczne.
OK, pisałam przecież, że ja tu tymczasowo z prośbą o pomoc, jak komuś przeszkadza niech pomija wątek ;)
Łukasz
Schabek
"I have a plan so
cunning, you could
put a tail on it
and...
Agata Bałucka:
Pytanie do panów: czy to nieśmiałość, czy też w ten sposób zachowuje się mężczyzna wobec kobiety którą traktuje tyko jako koleżankę...?
Ani jedno, ani drugie.
Twój kolega to informatyk - mężczyzna z krwi i kości, prawdziwy samiec alfa i dżentelmen (zob. paladyn). Prawdopodobnie wie, że Twoje zainteresowanie jego osobą przekroczyło znamiona zdrowego rozsądku, ale przez wrodzoną szlachetność i szacunek dla Ciebie nie wykorzystuje tego. Nie pozwoli na to, abyś poczuła presję z jego strony. Przeciwnie; utrzymuje sytuację w delikatnej równowadze, czerpiąc jednocześnie autentyczną przyjemność ze spędzanych w Twoim towarzystwie chwil. Daje Ci przestrzeń, abyś mogła wyrazić swoje pragnienia, oraz zmierzyć się z wątpliwościami.
Jeśli chcesz sprawić mu przyjemność, ubierz koszulę w czerwoną kratę i zaproponuj wspólny wieczór Warcrafta.
Jeśli to nie pomoże, mogę Ci postawić tarota.
Ireneusz Ptak lemonfield.pl
Łukasz Schabek:
Jeśli chcesz sprawić mu przyjemność, ubierz koszulę w czerwoną kratę i zaproponuj wspólny wieczór Warcrafta.
Albo poderwij emacsem przez sendmail.
Magdalena Łach DB / DW / BI
i dobra rada - pogoogluj go i zobacz czy nie jest żonaty;-)(dawno temu taki jeden nieśmiały "zapomniał" mi wspomnieć, że ma dziewczynę i datę ślubu)Magdalena Ł edytował(a) ten post dnia 23.01.12 o godzinie 21:57
Izabela
Korzińska
architekt /
developer ETL, Ascen
Magdalena Ł::)))
i dobra rada - pogoogluj go i zobacz czy nie jest żonaty;-)
(dawno temu taki jeden nieśmiały "zapomniał" mi wspomnieć, że ma dziewczynę i datę ślubu)
Tiaa... taka nieśmiałość może świadczyć na przykład właśnie o tym, że sie "przymierza", ale boi się ryzyka.
I nie słuchaj tych tutaj rad udzielanych przez płeć męską, bo sobie jaja robią ;) Ja wprawdzie mam teraz na sobie koszulę w kratę i właśnie skończyłam grać w "Osadników z Catanu" z "moim adminem", ale:
1. gra to planszówka
2. koszula jest damska, obcisła i tylko troche zapięta (dzięki czemu prawdopodobnie wygrałam)
Nigdy, przenigdy nie graj z nim w żadne gry, bo ci panowie ciężko znoszą przegraną :)
No i ci z IT niespecjalnie różnią się od reszty - może mniej wśród nich metroseksualnych ciapoków i mają nieco cięższe poczucie humoru. Chociaż ten Twój, raczej nie zachwyca się filmikami z Kapitanem Bombą. Swoją drogą - bardzo fajna kreskówka :)
Eugeniusz Fizdejko Freelancer
Izabela Korzińska:
Tiaa... taka nieśmiałość może świadczyć na przykład właśnie o tym, że sie "przymierza", ale boi się ryzyka.
Eh, kobiety.
Wy wszędzie wietrzycie spisek.
A potem tworzycie sobie w głowie różne spiskowe scenariusze i nie możecie zasnąc ;)
Magdalena Łach DB / DW / BI
Eugeniusz Fizdejko:
Eh, kobiety.
Wy wszędzie wietrzycie spisek.
A potem tworzycie sobie w głowie różne spiskowe scenariusze i nie możecie zasnąc ;)
dzieki czemu nie kłamiemy jak mówimy, że pół nocy myślałyśmy o Was, Panowie... ;-)
Jakub
Wojt
Projektant systemów
IT, Team Leader,
Programista .NET C#
Czy mi się wydaje, czy Agata szuka porady psiapsióły ?
... Kurcze, podobno kobiety wiedzą "wszystko i najlepiej" ...Jakub Wojt edytował(a) ten post dnia 24.01.12 o godzinie 07:50
Jakub, kobiecy punkt widzenia znam, bo jakby nie było bez wątpienia jestem kobietą ;) Z ciekawości, opisując sytuację właśnie z perspektywy kobiety, chciałam się dowiedzieć co na ten temat myślą mężczyźni :)Jakub Wojt:
... Kurcze, podobno kobiety wiedzą "wszystko i najlepiej" ...
Agnieszka Janiak programista
Łukasz Schabek:adekwatna odpowiedź :)
Agata Bałucka:
Ani jedno, ani drugie.
Twój kolega to informatyk - mężczyzna z krwi i kości, prawdziwy samiec alfa i dżentelmen (zob. paladyn). Prawdopodobnie wie, że Twoje zainteresowanie jego osobą przekroczyło znamiona zdrowego rozsądku, ale przez wrodzoną szlachetność i szacunek dla Ciebie nie wykorzystuje tego. Nie pozwoli na to, abyś poczuła presję z jego strony. Przeciwnie; utrzymuje sytuację w delikatnej równowadze, czerpiąc jednocześnie autentyczną przyjemność ze spędzanych w Twoim towarzystwie chwil. Daje Ci przestrzeń, abyś mogła wyrazić swoje pragnienia, oraz zmierzyć się z wątpliwościami.
Paweł P. filozof
Łukasz Schabek:
Agata Bałucka:
http://pieklisko.republika.pl/gfx/UWF_management_train...
Dawno temu na uczelni na informatyce grałem z jedną koleżanką w DOOM-a :D
Obydwoje mieliśmy za plecami kibiców ;-)
Mariusz
Kirpa
Network Director /
European Financial
Group (EFG)
Jakub Wojt:
... Kurcze, podobno kobiety wiedzą "wszystko i najlepiej" ...
Ja słyszałem, że pewien facet zaraz po ślubie wyrzucił Encykolpedię Britannica (49 tomów) na śmietnik. Już nie potrzebował w wersji papierowej. Jego nowa połówka wszystko wiedziała lepiej...
Jakub
Wojt
Projektant systemów
IT, Team Leader,
Programista .NET C#
Ja słyszałem, że pewien facet zaraz po ślubie wyrzucił Encykolpedię Britannica (49 tomów) na śmietnik. Już nie potrzebował w wersji papierowej. Jego nowa połówka wszystko wiedziała lepiej...
Bóg był okrutny, kiedy kazał facetom kochać kobiey ;)