Marek S. Dyrektor
Temat: Zarobek przez Internet ok 90zł dziennie
Ewelina od początku było wiadomo, że potwierdzenie było lewe.. :-)Ale nasza mantalność taka, że musimy sprawdzić...
Osoba, która zaczęła temat chciała sama jak najszybciej dobić do 1000 USD i sie przekonać dlatego rozsyłała linki.. teraz pewnnie tez wie ze "nie wypłacają"
Żale możemy mieć tylko do siebie i naszej naiwności :-) szkoda naszego czasu..
pozdrowienia> Ewelina Zub-Sokalska:
Katarzyna Michaśko:
Uploaded with ImageShack.us
Witam, wszsytkich. Ja również dałam se nabraĆ
Po tygodniu klikania sprawdziłam jeszcze raz to potwierdzenie przelewu i ..... Czy ktoś z Was zwrócił uwagę na czcionki???? te dotyczące nazwy firmy przelewającej pieniądze oraz kwota przelewu???? są jakąś grubszą czcionka napisane??? czy mi się tylko wydaje??? ktoś chyba "stworzył fikcyjne potwierdzenie przelewu"... szkoda mi troche czasu który poświęciłam.. No ale... cóż...
PozdrawiamMarek S. edytował(a) ten post dnia 16.02.12 o godzinie 10:47
Joanna
Krischker
Przyszły Diament FM
:)
Sprawdziłam. Nie działa. Mimo wszystko nie czuję ciężko rozczarowana i głupsza. Wręcz przeciwnie. Jestem mądrzejsza o kolejne doświadczenie :)Temat: Zarobek przez Internet ok 90zł dziennie
NO TO WAS KTOS PODSUMOWAŁ NA PLATYNOWEJ LOZY:))))))))))))))))))))))))))))))))http://www.goldenline.pl/forum/2802256/kolejny-dowod-z...
ZNAJĄC GO TO CHYBA STRZELIŁ W 10
PANIE FOJT I CO ? MIELIŚMY RACJE ?????????????????????????????????????
NAJGORSZE CO MOŻE BYĆ W ŻYCIU TO,NIE MYŚLĄCA KOBIETA.FACETOWI MOŻE SIĘ PRZYTRAFIĆ:)))))))))))))))))))))))))
Jacek
M.
dyrektor sprzedaży
B2B, kapitan
jachtowy pat nr 623
i mo...
a ja mam jedno pytanie.Jak się czuje założycielka wątku?
Bogusław
Zabiegliński
Pomagam Spełniać
Marzenia;)
tel:727903833
Jacek M.:
Jak się czuje założycielka wątku?A jak może czuć się w kraju w którym jeden drugiego w łyżce wody by utopił?
Ja tam z miłą chęcią zapraszam na kawę do Oliwy!!!
Agnieszka
Kruk
Zapraszam do
współpracy
Jacek M.:
a ja mam jedno pytanie.
Jak się czuje założycielka wątku?
Założycielka z pewnością czuje się dobrze aż tak, że przestała się pojawiać :) Podejrzewam, że sama dała się nabrać aczkolwiek nie wiem po co było wykopanie sobie grobu w postaci podrobionego wyciągu z przelewu.
Oczywiście z góry było wiadomo, że to kolejne naciąganie ale przynajmniej kilka osób poświęciło swój czas aby to wszystko udowodnić i aby nie było kolejnych zapytań o te super możliwości zarobkowe.
Przez kilka lat, w których pracuję przez internet już przewinęło się 10-tki takich firm i przewinie się jeszcze mnóstwo gdyż zawsze znajdą się ludzie, którzy myślą, że w tak łatwy sposób można zarobić.
Ale już chyba bardziej prawdopodobne byłoby zarobienie kilku centów na obejrzeniu reklamy niż zarobienie 9$ czy 14$. Myśląc logicznie nie jest to możliwe.
Magdalena
Benaciak
Student, Uniwersytet
Łódzki
Mogę prosić o informacje na priv ?
Agnieszka
Kruk
Zapraszam do
współpracy
Magdalena Benaciak:
Mogę prosić o informacje na priv ?
Zamiast informacji na priv to może lepiej przeczytać temat ze zrozumieniem :)
Leszek
Grolik
Licencjat nauk
finansów, student
poprosze info na priv..:)
Bogusław
Zabiegliński
Pomagam Spełniać
Marzenia;)
tel:727903833
Leszek Grolik:I zaczynamy zabawę od nowa:)
poprosze info na priv..:)
ja też prosze info na priv:))
Agnieszka W. swiat UE.
Bogusław Zabiegliński:Bogus bez zartow:)
ja też prosze info na priv:))
bo zglosze naduzycie :)))))
Piotr L. • Weź Mnie •
To jeszcze ktoś się łapie na takie systemy? 0.oObśmiane zostało w roku 2005 około jeśli dobrze kojarzę... prawie jak piramidki finansowe "wpłać piątaka a zarobiś milion pincet!" :DPiotr L. edytował(a) ten post dnia 22.02.12 o godzinie 16:46
Daniel
Duda
Specjalista ds.
zarządzania
projektem,
Innvisio.com
Nie ma jak to rozwaga, kolejny raz NIE dałem się nabrać!!!
Krzysztof S. 3 X I
Krzysztof S.:No, nazbieralo się was sporo ;-) O naiwnosci ludzka...
Wiecej frajerow was matka nie miala? Jesli juz bylbym zainteresowany to napisalbym do autorki postu, a nie publicznie sie osmieszal zainteresowaniem.
Kto jeszcze frajer to wpisywac sie pod spodem ;)
Angelina C. freelancer
Witam, też to do mnie przyszło.spostrzeżenia:
ponad 170 000 istniejacych adresów email na paypal ( kto poda fałszywy jak chodzi o 1200 dolców) serwis zebrał.
w bazie są 4 filmy reklamowe a powinno byc 135 minimum żeby ktokolwiek zarobił (ogladany sie nie liczy)
pod tym samym adresem znajdują sie pliki serwisu liveinternet.ru - ciekawe po co
klikajmy może się ktoś doklika do 1200 dolarów za 2 lata wtedy mu wyjdzie 1 cent za klika i wszystko bedzie OK
Pozdrawiam
PS Sam pomysł zasługuje na ..... no wlasnie nie wiem :)
Ewa
Lis
sprzedawca, Kaufland
Polska Markety Sp. z
o.o. sp. k.
Witam,Znalazłam ostatnio łatwy sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy wejść na strone http://pl20dollars2surf.com/?ref=538481 i zalogować się. Pobieramy łatwy w obsłudze program i korzystamy z komputera w dowolny sposób. W małym okienku wyświetlają się nam reklamy i naliczane są dla nas punkty, które na koniec miesiąca przeliczane są na pieniądze. Kokosów nie zarobimy ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Polecam.
Rita Szepczyńska bezrobotna
WitamJestem zainteresowana, prosze o szczególy
Bogna
Nowak
samodzielna
księgowa
jeszcze nie uzbierałam tego wymaganego tauzena do wypłaty, nie mam poleconych, więc sama wypełniam ankiety ale mozna tylko 3 dziennie, tak jest w regulaminie, owszem jednego dnia przez pomyłkę chyba próbowałam 4 raz wypełnić ale nie doliczyło 14$ więc musiała to byc nadprogramowa
Jacek
M.
dyrektor sprzedaży
B2B, kapitan
jachtowy pat nr 623
i mo...
może zamiast wklepywać informacje, PRZECZYTAĆ wypowiedzi poprzedników, bo przecież dyskusja ma 9 stron.oj naiwności......
Leszek
Grolik
Licencjat nauk
finansów, student