Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
Temat: Zarobek przez Internet ok 90zł dziennie
Witam!Zapraszam do serwisu, który pozwala obejrzeć 3 reklamy dziennie (30 sek.) i po odpowiedzi na 10 pytań oceniających tą reklamę dostajemy 9USD. 3 reklamy dziennie daje nam 27 USD.
Polecenie znajomym zwiększa zysk dwukrotnie.
Zapraszam do kontaktu, udzielę wskazówek. Ja przez miesiąc zarobiłam na tym 1400zł a trwa to jakieś 20 min dziennie.. Maksymalnie miesięcznie można zarobić 810 USD na samym oglądaniu reklam, oczywiście można polecać znajomym co zwiększy zarobek. Czasami można oglądać więcej reklam, czasami są lepiej płatne niż 9USD ale rzadko.
Monika
S.
Specjalista ds.
organizacyjnych i
personalnych,
Pełnomocn...
Witam,mogę prosić o więcej szczegółów?!
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Tomasz Arkadiusz
Horoszczak
Manager ds.
Marketingu i Rozwoju
Sieci Noricum;
http://ww...
Katarzyna Michaśko:
Witam!
Zapraszam do serwisu, który pozwala obejrzeć 3 reklamy dziennie (30 sek.) i po odpowiedzi na 10 pytań oceniających tą reklamę dostajemy 9USD. 3 reklamy dziennie daje nam 27 USD.
Polecenie znajomym zwiększa zysk dwukrotnie.
Zapraszam do kontaktu, udzielę wskazówek. Ja przez miesiąc zarobiłam na tym 1400zł a trwa to jakieś 20 min dziennie.. Maksymalnie miesięcznie można zarobić 810 USD na samym oglądaniu reklam, oczywiście można polecać znajomym co zwiększy zarobek. Czasami można oglądać więcej reklam, czasami są lepiej płatne niż 9USD ale rzadko.
Ciekawe ile wirusów i robaków wychodzi z takiego biznesu ???
Faktycznie idzie dużo zarobić, ale część dochodu idzie na system antywirusowy, lub we większości przypadków na serwis komputerowy.
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
No nie wiem ja działam miesiąc i nic mi się nie przydarzyło. Mój mąż 3 miesiące i wszystko jest ok. To platforma, na której badane są opinie o reklamach. Nikogo nie namawiam ale myślę, że warto się przekonać. Za polecenie znajomego dają 11 USD.
Arkadiusz
Bąkowski
Poszukuję
Konsultantów i
Liderów
Proszę o szczegóły.
Marcin K. Specjalista PFRON
Proszę o szczegóły na priv.
Tomasz Arkadiusz
Horoszczak
Manager ds.
Marketingu i Rozwoju
Sieci Noricum;
Katarzyna Michaśko:
No nie wiem ja działam miesiąc i nic mi się nie przydarzyło. Mój mąż 3 miesiące i wszystko jest ok. To platforma, na której badane są opinie o reklamach. Nikogo nie namawiam ale myślę, że warto się przekonać. Za polecenie znajomego dają 11 USD.
Proszę podać antywirusa, z którego Państwo korzystają ... a później zainstalować Spybot (program do wykrywania robaków itd.)
Alicja Elżbieta
Samol
mgr ekonomii -
podejmę pracę,
przyjmę zastępstwo
Proszę podać link do serwisu ...
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
korzystam z Kasperskiego, zainstalowałam tak jak Pan mówił Spybot choć mam już avasta i wszystko ok ale dziękuję za troskę!
Tomasz Arkadiusz
Horoszczak
Manager ds.
Marketingu i Rozwoju
Sieci Noricum;
Katarzyna Michaśko:
korzystam z Kasperskiego, zainstalowałam tak jak Pan mówił Spybot choć mam już avasta i wszystko ok ale dziękuję za troskę!
Pani Katarzyno wiele reklam posiada ukryte wirusy, więc lepiej posiadać oryginalny antywirus. Demo w takim biznesie nic nie da ... jedynie koszta naprawy PC lub Notebooka.
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
to nie są reklamy typu clickad etc. tylko reklamy na youtube
Sylwia
Kijek
Jestem samodzielna -
sama i dzielna
poproszę o info na prv
Maciej
B.
staram się być
człowiekiem...
Coś więcej, można?Na brak czasu, ostatnio, nie narzekam.
Sylwia
Kijek
Jestem samodzielna -
sama i dzielna
to mnie tylko odstraszahttp://www.forum-bankowe.pl/tematy1/uwaga-na-paypal-op...
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
Tak Sylwia ale to jest problem jak Ty płacisz i niedociera, w drugą stronę nie ma takich problemów. Z payPala korzystam już kilka lat do odbioru pieniążków z zagranicy i wszystko jest ok. a ten serwis jest ciekawy a o wiele ciekawszy jak się poleca dalej bo za poleconego ma się 11 USD a jak polecony poleci dalej ma się 23% od 11USD..
Anna
Alochno-Janas
pisarka Annais,
www.annais.pl ,
www.facebook.com/Ann
ais.p...
Witam, mogę prosić o więcej szczegółów na priv ?
Maciej
B.
staram się być
człowiekiem...
Z tych trzech reklam, które obejrzałem przed chwila, wnioskuję, że będą one niezłym wyzwaniem dla mojego poczucia humoru, że o inteligencji nie wspomnę. Na razie walić gotówkę, zapowiada się niezłą wieczorna rozrywka przy oglądaniu....
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.
zgadza się:P najlepsza jest ze śmiercią:)
Anna
K.
Kierownik Biura
Zarządu
Witam,Poproszę o więcej szczegółów na priv.
Dziękuję.
Katarzyna
Michaśko
Właściciel,
Michaśko sp. j.