Dorota
Rzepecka
Kursy astrologii i
Tarota
Temat: Niezastąpione Wodniki :)
Izabela Bednarska:
Panie Wodniczki chyba posiadają pierwiastek męski chyba dzięki temu są takie niezależne im radzą sobie same w życiu:)
One po prostu bardziej niż inne kobiety czują swój pierwiastek ludzki :)
Niestety, wiele kobiet w ogóle nie myśli o sobie w kategorii "człowiek". To smutne.
Wojciech R. mgr prawa
Izabela Bednarska:MEŻCZYŹNI ZAŚ KOJARZĄ MI SIĘ ZAWSZE Z KOCHANKAMI
WIRTUALNYMI.GDZIEŚ KIEDYS WYCZYTAŁAM ŻE PANA WODNIKAMOŻNA CZĘSTO PRZYŁAPAĆ NA OGLĄDANIU NAGICH AKTÓW KOBIET W ŚWIECIE WIRTUALNYM;)WSZYSTKIE TE SPOSTRZEŻENIA SĄ Z ŻYCIA,BYĆ MOŻE NIE KAŻDY SIĘ Z TY ZGODZI.
Izabelo, nie wiem, gdzie to wyczytałaś, ale potwierdzam :)
Nie musi być to świat wirtualny - obraz na ścianie, czy zdjęcie w gazecie też podejdą. Dlaczego tak jest? Moim zdaniem piękna, naga kobieta na ilustracji ma tę zaletę, że jest niema, nie zakłóci ciszy i spokoju, w której miłą ją kontemplować. Poza tym można przestać na nią patrzeć w każdej chwili i nie trzeba się jej z tego wytłumaczyć.
To nie znaczy, że nie kochamy żywych kobiet i nie chcemy z nimi rozmawiać! Żywe jak najbardziej. Wspomniałem jedynie o przewadze, która od czasu do czasu staje się ważna.
Bożena
Gradzik
psychotronik
,bioenergoterapeuta,
biomasażysta,
refleksol...
witam, przyłączam sie do wszystkich wypowiedzi podpisując sie pod nimi jako wodniczka, wodniki uwielbiaja sie uczyć , tydzień temu byłam na kolejnych warsztatach.. a ile mi się jeszcze marzy, /tylko ta kasa... heheh/ uściski dla wodników ale i dla innych znaków.. każdy jest przecież ważny
Aleksandra
Dominiak
specjalista ds
sprzedaży, CP
Za co cenię Wodniki, za inteligencję i za radość życia. W domu mam 2 Wodniki, męża i córkę.
Dorota Narwojsz-Szal architekt wnętrz
z moich spostrzeżeń... proszę wybaczyćdużo teorii - mało praktyki
Aneta
S.
trener, doradca
zawodowy, coach
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota
A ja tak::)Józefina Jagodzińska edytował(a) ten post dnia 16.02.12 o godzinie 23:07
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota
Dorota Narwojsz-Szal:
z moich spostrzeżeń... proszę wybaczyć
dużo teorii - mało praktyki
Boże, ile razy można wklejać tę informację?
Przypominam, że to wątek urodzinowy, więc piszcie o tym, co lubicie w Wodnikach.
Cykl urodzinowy Zodiaku zaczęłam prowadzić od znaku Raka w zeszłym roku. Wiem, że wiele osób bardzo chce dowalić któremuś ze znaków w tych watkach. Poczekajcie do Raka - wtedy poza wznowieniem wątku urodzinowego założę też stosowny wątek dla loży szyderców w którym będziecie mogli pisać dowolnie wiele strasznych rzeczy o danym znaku :P
Nie bardzo rozumiem (?)Wpis dałam raz, dotyczy Wodników.
Nikt do tej pory z tego co widziałam,
nikt mnie nie cytował.
Proszę o wyjaśnienie.
Jeśli jednak dotyczy to mojej wypowiedzi,
chcę zauważyć, że jak dotąd w wątkach urodzinowych zodiaku
były wpisy za co lubimy i nie lubimy poszczególne znaki. Różne.
Zatem w mojej wypowiedzi jest zawarta ta różnorodność.
Po przemyśleniu... o loży szyderców. Nie jestem szydercą.
Nadal nie rozumiem o co chodzi? Może dziś jakiś wyjątkowo nerwowy dzień?
Mój wpis został dodany wiele dni wcześniej, nie dziś, był tu.
Skąd zwrócenie uwagi nań właśnie dziś.Dorota Narwojsz-Szal edytował(a) ten post dnia 23.02.12 o godzinie 15:34
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota
Mylisz się. Wątki urodzinowe są przeznaczone na chwalenie,a nie na pisanie za co nie lubimy danego znaku Zodiaku. Ręczę Ci, że bez mojej interwencji każdy z wątków urodzinowych byłby 3 razy dłuższy i zawierałby przede wszystkim mnóstwo nieprzyjemnych uwag na temat każdego ze znaków Zodiaku.
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota
Zwrócenie uwagi właśnie dziś, bo dziś go przeczytałam.Cytować muszę sama siebie, kolejny raz. Za każdym razem, przy każdym wątku urodzinowym znajdzie się ktoś (a zwykle wielu ktosiów), kto postanawia popisać sobie, dlaczego danego znaku nie lubi lub wręcz nienawidzi.
Ponieważ widzę, że jest duże zapotrzebowanie na pisanie negatywów, tak jak stoi wyżej, kiedy Słońce znajdzie się w Raku, zacznę zakładać stosowne wątki, w których będzie można pisać o wszystkim, co się w danym znaku nie podoba.
A gdzie jest w mojej wypowiedzi słowo, że nie lubię Wodników?Nie mam ochoty na jakiekolwiek spory, zatem...
jeśli jest to negatywna wypowiedź po prostu mnie wykasuj.
I będzie po sprawie.
A swoją drogą: nie jesteś tu subiektywna?
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota
Obiektywnie - komplement to nie był :P
Beata
M.
“Interes, który
nic poza pieniędzmi
nie przynosi, jest
zł...
To ja subiektywnie sobie napiszę, a co ;)))Mam brata, Wodnik z Asc. w Wodniku...niemal Słońce na Asc.
Uwielbiam go za jego specyficzne poczucie humoru :))) Za jego wyobraźnię i poruszanie się po świecie Tolkiena (nie dałam rady, a on kocha te klimaty). Uwielbiam go za jego podejście do przyjaźni, za jego olewczy stosunek do tego "co ludzie powiedzą" ;))) Za jego czarujące podejście do kobiet, które lubi, które mu się podobają :)))
Lubię go za jego specyficzną logikę i kontrowersyjność wypowiedzi. :)))
Poza tym mam tez bliskiego w rodzinie Wodnika i słowo,że są podobni w poczuciu humoru, zabawie ;)))
Pamiętam też wykłady z Tarczyńskim...on ma chyba z 6 planet w XII domu...Wodnik. Wzbudzał bardzo kontrowersyjne emocje tym co mówił, jak mówił. Ale po latach wiele osób mówiło mi...kurcze facet miał rację.
A ja go rozumiałam bez problemów :)
Mimo że jestem Bykiem lubię Wodniki. Ich swoboda i świat, swój świat jaki potrzebują mieć, by nikt nie miał do niego dostępu przypomina mi niezależność kocią trochę ;))) Niektórym trudno to pojąć :)
Wojciech R. mgr prawa
Beata M.:
Beato,
zazdroszczę Twemu bratu, bo moja siostra raczej by tak cudnie nie napisała.
Ściskam Cię serdecznie!