Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Lech Tkaczyk Piszesz?Wydamy
Twoją
książkę!Potrzebuj
esz książki
tematyc...

Temat: Postawa mimika gest z elementami komunikowania...

Witam serdecznie, otrzymujesz tę wiadomość, ponieważ należysz do grupy Astrum Wydawnictwo Lech Tkaczyk, a ja – jak zwykle – mam coś ekstra w temacie książki o komunikowaniu niewerbalnym.

Postawa mimika gest z elementami komunikowania niewerbalnego w Internecie- to nowe wydanie książki o tym co wie i wiedzieć powinien każdy z nas, a tak naprawdę zagadnienia te nadal traktuje jak horoskopowe nowinki o znakach zodiaku.
A tu,ot coś nowego-sieć i komunikowanie niewerbalne?
Do tej pory nikt nie kwapił się by wydać na ten temat książkę. I nie chodzi tu tylko o emotionki.
Rzecz w tym,by w sieci jak najszybciej zbudować normalne międzyludzkie relacje. Odtworzyć w tym anonimowym świecie szczerość,lojalność i zaangażowanie.
A jeśli do tego dodamy wykorzystanie komunikacji niewerbalnej w sieci do budowania relacji biznesowych i marketingowych, daje to Twojej firmie potężną przewagę nad konkurencją. Trend jest tak nowy jaki i pojęcie grywalizacji i może być nowy i może być w czołówce zjawisk, które należy obserwować w 2012 roku. Warto zatem dowiedzieć się więcej, zanim zrobią to Twoi konkurenci. Jak?

Poszukaj w księgarniach nowego wydania książki POSTAWA MIMIKA GEST Z ELEMENTAMI KOMUNIKOWANIA NIEWERBALNEGO W INTERNECIE, która ukaże się 15 lutego 2012 roku
Wydawnictwa Astrum.
Książkę napisałem ja – Jarząbek-czyli Lech Tkaczyk.
Zapraszam do lektury.
Wiadomość dla niecierpliwych,szukajcie,możecie zamówić egzemplarze archiwalne poprzedniego wydania książki POSTAWA MIMIKA GEST – zamawiając ją
otrzymacie 25 % upustu i autograf. I co Wy na to?
Zamówienia proszę składać tylko i wyłącznie poprzez maila: l.tkaczyk@astrum.wroc.pl
a także telefonicznie dzwoniąc na nr tel. 530 773 420
adres: Wydawnictwo Astrum Sp. z o.o.
Norwida 19/6, 50-374 Wrocław

Natomiast zamawiając nowe wydanie mojej książki POSTAWA MIMIKA GEST Z ELEMENTAMI KOMUNIKOWANIA NIEWERBALNEGO W INTERNECIE, w podziękowaniu za zaufanie prześlę na Twój adres mailowy dodatkowy rozdział, którego nie ma w papierowej publikacji, który mówi o tym, na co uważać przy posługiwaniu się nadmiernie wybujałą formą komunikacji niewerbalnej w sieci.

Pamiętaj, że dodatkowy rozdział dostaniesz tylko, jeśli zamówisz książkę do 15 lutego 2012 roku.

Pozdrawiam
Lech Tkaczyk
http://lech-tkaczyk.pl
20.01.2012, 21:33

Wyślij zaproszenie do