Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Stanisław Tylenda http://www.stanislaw
tylenda.pl/witam/

Temat: MLM, który w 100% możesz zrobić online.

Od 28.12.2011 zaangażowałem się w nowatorski projekt partnerski z elementami MLM i e-commerce. Program świetnie sprawdza się także dla osób, które zawsze krzywo patrzyły na tradycyjny MLM i stroniły od tego typu biznesów.
Jeśli masz trochę wolnego czasu i dobrze czujesz się w sieci, to przy odpowiednim działaniu możesz zarabiać już od następnego dnia po rejestracji. Oczywiście nie obędzie się bez własnej inwestycji i nie ukrywam, że właśnie od tego zależy ile na tym można zarobić.
Nie ma ograniczeń terytorialnych, więc nie ważne skąd jesteś, praktycznie można działać na całym globie, podstawa to dostęp do internetu.

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail: poczta@stanisławtylenda.pl lub tel. +48 660 128 563Stanisław Tylenda edytował(a) ten post dnia 05.02.12 o godzinie 16:10
18.01.2012, 17:21

zeekrewards ??Reklamowanie giełdy centowej?
21.01.2012, 23:15

tylenda.pl/witam/

Od poniedziałku ruszam z indywidualnymi konsultacjami w tym temacie - http://www.stanislawtylenda.pl/2012/02/kazdy_moze_na_t...
Zastanów się czy stać Cię na to, żeby to przegapić!!!
3.02.2012, 14:54

Piotr Brożek Partner AKUNA |
Musher

To w końcu co to jest? Marketing sieciowy? Program partnerski? E-comerce?

Po kim jak po kim, ale po Tobie Stasiu spodziewałem się większego profesjonalizmu :(
4.02.2012, 17:37

tylenda.pl/witam/

Piotr Brożek:
To w końcu co to jest? Marketing sieciowy? Program partnerski? E-comerce?

Po kim jak po kim, ale po Tobie Stasiu spodziewałem się większego profesjonalizmu :(

Po kim, jak po kim, ale po Tobie Piotrze nie spodziewałem się..., że nie będziesz zadawał tak głupie pytania..., które wydaje mi się nie przy stoją profesjonaliście.
5.02.2012, 11:37

Alfred F. Bezkonkurencyjne
produkty finansowe.
Gwarantowane
program...

Jak mozna takie rzeczy przez internet. Bez smaku.
5.02.2012, 15:37

Stanisław Tylenda:
Panie Stasiu:

uno: skad! :) nie z kat :)
bo my nie z katowni;)
5.02.2012, 15:47

Bogusław M. Przedsiębiorca,
Networker |
Najlepszym sposobem
przewidyw...

Stanisław Tylenda:
Od 28.12.2011 zaangażowałem się w nowatorski projekt partnerski z elementami MLM i e-commerce. Program świetnie sprawdza się także dla osób, które zawsze krzywo patrzyły na tradycyjny MLM i stroniły od tego typu biznesów.
Jeśli masz trochę wolnego czasu i dobrze czujesz się w sieci, to przy odpowiednim działaniu możesz zarabiać już od następnego dnia po rejestracji. Oczywiście nie obędzie się bez własnej inwestycji i nie ukrywam, że właśnie od tego zależy ile na tym można zarobić.
Nie ma ograniczeń terytorialnych, więc nie ważne z kąt jesteś, praktycznie można działać na całym globie, podstawa to dostęp do internetu.

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail: poczta@stanisławtylenda.pl lub tel. +48 660 128 563
Stasiu, co to jest MLM i jakie MLM, nie mozna w 100% zrobic online?Bogusław M. edytował(a) ten post dnia 05.02.12 o godzinie 16:17
5.02.2012, 16:09

tylenda.pl/witam/

Agnieszka W.:

Dzięki Pani Agnieszko :-)
5.02.2012, 16:13

Musher

Stanisław Tylenda:
Po kim, jak po kim, ale po Tobie Piotrze nie spodziewałem się..., że nie będziesz zadawał tak głupie pytania..., które wydaje mi się nie przy stoją profesjonaliście.
Stanisław, czy naprawdę uważasz, że tak powinno wyglądać zaproszenie do współpracy? Czy Ty po przeczytaniu takiej propozycji podszedł byś do niej poważnie? Naprawdę śmiem wątpić.

Zobacz: zero informacji o firmie (wstydzisz się jej?), zero informacji o produktach/usługach na których się zarabia (przynajmniej ogólnikowych), zero informacji o systemie dystrybucji/zarabiania (MLM, PP, e-comerce, a może jeszcze coś innego?).

Wiesz doskonale, jak niektórzy ludzie podchodzą do marketingu sieciowego i że nie jest on jeszcze traktowany na równie z innymi sposobami dystrybucji oraz formami działalności biznesowej, mimo, iż jest bardzo bliski franczyzie. A takie ogłoszenia, jak zamieszczone przez Ciebie powyżej, niestety podtrzymują ten negatywny stereotyp o całej branży :/

Jednak to Twój biznes i mam nadzieję, że wiesz co robisz.
6.02.2012, 12:19

tylenda.pl/witam/

Piotr Brożek:

Stanisław, czy naprawdę uważasz, że tak powinno wyglądać zaproszenie do współpracy? Czy...

Piotrze, nie mam zamiaru informować całego świata o tym, czym się zajmuję i jaki biznes robię. Wręcz przeciwnie, szukam tylko kilku poważnych ludzi, którzy na serio szukają czegoś dla siebie... nie szukam tych, którzy udają, że czegoś szukają.

To, że bym tutaj wymalował post na 10 stron kompletnie nic sensownego nie przyniosłoby ani mi ani osobom, które się do nas przyłączają. Byłby to tylko kolejny z wątków, w którym zabraliby głos etatowi krytykanci i trolle. Nie mam czasu na głupie wojenki i pyskówki.

Piotrze, ja szukam ludzi, którzy na pierwszym miejscu zechcą współpracować ze mną, a dopiero potem z firmą..., którą mogę im zaproponować, jako narzędzie do robienia kasy.
Tysiące ludzi popełnia podstawowy błąd, proponują współpracę z firmą... i mają pracowników firmy, a nie partnerów biznesowych.
Jak pisałem w moim artykule, już wielu ten biznes spaliło... a dla czego? Bo szukali pracowników dla firmy, o której sami nie mieli zielonego pojęcia. Teraz ci sami i ich ludzie już po miesiącu zakończyli swój "cudowny biznes”, bo im nie wyszedł…, a jest to takie proste jak „kopanie kartofli”, trzeba tylko zdobyć poprawne informacje od odpowiednich ludzi… i zarabiać pieniądze każdego dnia.
6.02.2012, 13:03

Łukasz Maślanka Życie to ciągła
nauka...

:))
6.02.2012, 15:33

Musher

OK :) Jak widać mamy zupełnie inne podejście do prowadzenia biznesu. Z pewnością jest to podyktowane naszymi dotychczasowymi doświadczenieami jak i przyjętą strategią działania. Jeśli jednak przynoszą nam korzyści, to znaczy, że są skuteczne :)

Życzę Ci więc powodzenia i kończę ten off top :)
7.02.2012, 12:45

tylenda.pl/witam/

Piotr Brożek:
... Jeśli jednak przynoszą nam korzyści, to znaczy, że są skuteczne :)

Dokładnie tak Piotruś, przynoszą i to całkiem spore. To właśnie utwierdza mnie, że ta metoda jest w 100% poprawna.
Z tego widać, że przy pracy z ludźmi z zimnego rynku odrobina tajemniczości pomaga... a poza tym jest tak, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Zresztą, jeśli ktoś zadał sobie chodź odrobinę trudu, a uczynili i uczynią to ci, którzy faktycznie chcą się czegoś dowiedzieć, już przed rozmową ze mną domyślali się, co to za projekt. Były już tu i ówdzie wzmianki na ten temat z mojej strony.
7.02.2012, 13:49

Piotr Brożek:
Stanisław Tylenda:
Stanisław, czy naprawdę uważasz, że tak powinno wyglądać zaproszenie do współpracy? Czy Ty po przeczytaniu takiej propozycji podszedł byś do niej poważnie? Naprawdę śmiem wątpić.

Zobacz: zero informacji o firmie (wstydzisz się jej?), zero informacji o produktach/usługach na których się zarabia (przynajmniej ogólnikowych), zero informacji o systemie dystrybucji/zarabiania (MLM, PP, e-comerce, a może jeszcze coś innego?).

Wiesz doskonale, jak niektórzy ludzie podchodzą do marketingu sieciowego i że nie jest on jeszcze traktowany na równie z innymi sposobami dystrybucji oraz formami działalności biznesowej, mimo, iż jest bardzo bliski franczyzie. A takie ogłoszenia, jak zamieszczone przez Ciebie powyżej, niestety podtrzymują ten negatywny stereotyp o całej branży :/

Jednak to Twój biznes i mam nadzieję, że wiesz co robisz.
Panie Stanisławie ,czy mógłby pan przetłumaczyć to na język polski?"Nie spodziewałem się ,że nie będziesz zadawał"inaczej mówiąc ,spodziewał się pan, że Piotr będzie zadawał głupie pytania
"Nie przy stoją"może chodziło panu o słowo nie przystoi,czyli nie wypada,nie uchodzi Mam pytania ,które mnie nurtują od pierwszej informacji o ZeekRewards.Firma zaprasza osoby do wspólpracy,praca polega na dawaniu ogłoszeń reklamujących giełdę centową ale firma płaci tylko za jedno ogłoszenie dziennie ,powiedzmy 3dolary i płaci przez miesiąc lub dwa a potem już nie potrzebuje osoby dającej po jednym ogłoszeniu dziennie.Moje pytanie ;dlaczego firma nie korzysta z wielokrotnego autorespondera ,który będzie wysyłał dowolną ilość ogłoszeń na dowolne adresy i to w takim cyklu jaki będzie najwłaściwszy dla firmy?Giełda centowa ,za pomocą ogłoszeń ściąga osoby zainteresowane różnymi okazjami cenowymi,zarabia na tym i jakąś część dziennych zysków dzieli na ogłoszeniodawców.Do tej pory jasne ale "współpracownicy"wpłacają abonament,pakiety ,w każdym razie wpłacają pieniądze,jeśli nie wpłacą ,wylatują...Przecież zapisali się po to żeby dawać ogłoszenia a nie kupować pakiety?No chyba że jest to tak że firma dlatego nie używa autorespondera bo ten nie płaci abonamentu i nie znajduje innych ,którzy wpłacą.Jak już tych wirtualnych pieniążków jest dużo to raczej nie należy ich wycofywać bo szkoda uzyskanej pozycji,należy część przeznaczyć na kupno żetonów ,które z kolei rozdaje się potencjalnym klientom giełdy na podpuchę.Już pomijam fakt że działalność tej giełdyprzypomina totolotek ,wszyscy płacą i nikt nie wygrywa ,albo wygrywa niewiele,to jest to działalność trochę nieetyczna i u nas zabroniona ,ponieważ jest promowaniem hazardu .Jeśli i to pominiemy ,zapłacimy ten abonament i zbierzemy kupę kasy ,to jaką mamy umowę?Jaką gwarancję wypłaty?Kto odpowiada za uczciwe wypłacanie należności?Przecież na każde wpłacane pieniądze dostajemy rachunek,obojętnie czy jest to w sklepie czy w banku czy u mechanika,na rachunku mamy informację że oto zapłaciliśmy za towar,za usługę i w razie reklamacji możemy się odwołać do...Widzi pan tyle mam pytań,może głupich ale tak juz mam,chcę wiedzieć
8.02.2012, 23:03

tylenda.pl/witam/

Pani Doroto, proszę z łaski swojej zwrócić się do osoby, od której otrzymała pani te informacje, o których pani tu pisze. Niech wytłumaczy to pani bardziej sensownie, bo z tego co widzę, wnioskuję, że pani informator ma raczej mierną wiedzę w tym temacie.
Ja nie zamierzam tu uprawiać bezsensownych dyskusji i przekonywać całego świata, że coś jest czarne lub białe. Pozwoli pani, że to co mam do powiedzenia w tej sprawie zachowam dla osób, które są poważnie zainteresowane tematem.
Życzę powodzenia we własnych interpretacjach i snuciu domysłów.
9.02.2012, 01:18

No cóż,jaki biznes takie informacje....Jaka postawa,taka odpowiedż .A tak dla jasności ,ani snucie domysłów ani własne interpretacje nie wymagają powodzenia.Powodzenie potrzebne jest raczej przy realizacji celów, marzeń..I właśnie takiego powodzenia panu życzę
9.02.2012, 15:25

tylenda.pl/witam/

Dorota Smołka:
No cóż,jaki biznes takie informacje....Jaka postawa,taka odpowiedż .A tak dla jasności ,ani snucie domysłów ani własne interpretacje nie wymagają powodzenia.Powodzenie potrzebne jest raczej przy realizacji celów, marzeń..I właśnie takiego powodzenia panu życzę

Dziękuję pani Doroto za, jak zwykle "dobre słowo".
Pomimo wszystko życzę pani powodzenia... na emeryturze.
9.02.2012, 15:38

Dziękuję panie Stanisławie za życzenia powodzenia
W: biznesie
małżeństwie
towarzystwie (niepotrzebne skreślić)
finansach
zamierzeniach

...na emeryturze

Na dobre słowo może pan liczyć ...zawsze
10.02.2012, 00:36

Piotr K. Własna
działalność.

Ubaw po pachy :)
10.02.2012, 01:26

Wyślij zaproszenie do