Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Edyta W. Projektant wnętrz i
historyk sztuki,
właściciel firmy
GUT...

Temat: Help! Drukarka zwariowała

Coś mi się stało z drukarką, jest to nowy Samsung laserowy CLX - 3185, dotąd nic się nie działo. Nagle dziś przestała drukować ale tylko pdfy! Drukuje bez problemu np z worda. W momencie druku pdfa wychodzi pusta strona a na drukarce pojawia się info. załaduj ręcznie naciśnij start. Wyskakuje mi też okienko pomocy i rozwiązywania problemów - ręczne podawanie arkuszy do zasobnika z opisem jak to zrobić, ale ja mam w opcji drukowania źródło automatyczne! Nic z tego nie rozumiem... Dotąd drukowała dobrze a ja nic nie zmieniałam ani w opcjach wydruku ani we właściwościach drukarki. Wyłączenie i włączenie drukarki nie pomaga.
Wydrukowała po ręcznym naciśnięciu start, tylko nie wiem o co chodzi bo mam opcję automatyczną. I teraz za każdym razem jest tak, że wychodzi pusta strona, ja dopiero ręcznie wciskam start i dopiero drukuje. Edyta W. edytował(a) ten post dnia 15.01.12 o godzinie 10:17
15.01.2012, 10:10

Michał Rolka zwykły, prosty
informatyk...

Temat: Help! Drukarka zwariowała

PDF ma inny format niż A4? Wybierz przy drukowaniu "dopasuj do strony", odznacz "wybór źródła papieru wg formatu PDF"
15.01.2012, 10:26

Wyślij zaproszenie do