Reklama: Masz stronę WWW i nikt jej nie odwiedza , ZMIEŃ TO

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Patrycjusz Brzeziński Projektowanie
graficzne

Temat: Stronicowanie dynamiczne takie jak na fb

Witam,
Czy znacie sposób aby stronicowanie no listę artykułów wyświetlać w taki sposób jak posty na ścianie fb? CHodzi mi o wyświetlenie np 10 artykułow, a pod nimi przycisk odsłaniający kolejne 10 artykułów tak jakby podspodem.... :-)

Ktos sie spotkał z takim dodatkiem do joomli?

Pozdrawiam,
7.01.2012, 12:37

Gabriel Daniel przedsiębiorca

Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale chyba to co chcesz zrobić masz w standardzie Joomli. Bo jeśli chodzi co o to aby artykuły się rozjeżdżały w dół to chyba jest taki dodatek ale płatny.
7.01.2012, 15:00

Elżbieta Z. web designer

Tak mi przyszło do głowy. Sprawdź tryb dynamiczny w module Artykuły z kategorii - co to w ogóle jest :-)
7.01.2012, 15:24

graficzne

Dzięki za podpowiedzi uwagi i linki :-) Taki dodatek bardzo by ułatwił nawigację po rozbudowanym serwisie opartym o Joomla..

Nie wiem czy dobrze uzyłem słowa "dynamiczne", ale chodzi własnie o takie jakby "wczytaj dalej" :-)
Spróbuję coś z powyższych linków wymyśleć... :-)
7.01.2012, 16:15

Elżbieta Z. web designer

Rzeczywiście taki dodatek to fajna sprawa. Jak znajdę kogoś, kto mi to napisze, na pewno udostępnię społeczności.
7.01.2012, 16:53

Michał Kortas Webdesigner,
freelancer

Hmm, wiem, ze szablony od RocketTheme miały taki bajer. Np. ten > http://www.rockettheme.com/joomla-templates/omnicron

Robię templatki na GantryFramework i czytałem, że to właśnie tam gdzieś to można skonfigurować. Jeśli chodzi o jakiś dodatek do doinstalowania to znalazłem takie coś > http://extensions.joomla.org/extensions/site-managemen...

Nie działa zupełnie tak jak chciałeś @Patrycujsz, ale może uda Ci się to jakoś przerobić.
Pozdrawiam.
13.01.2012, 20:21

graficzne

Michał Kortas:
Nie działa zupełnie tak jak chciałeś @Patrycujsz, ale może uda Ci się to jakoś przerobić.
Pozdrawiam.

Faktycznie, nie jest to to co chciałem uzyskać, ale także ciekawie wygląda, taki loading page... :-) c
21.01.2012, 17:09

Wyślij zaproszenie do