Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Julia Surman Doradca Klienta,
Orange Polska

Temat: Blog Roku 2011

Szczepan Zajdel:
W takim razie konkurs na bloga roku nie zależy od poziomu strony, tylko od "przedsiębiorczości" autora.
Wystarczy wziąć sto złotych, wydzielić po 1,5zł i dawać ludziom za głosowanie na nas. Na jedno wyjdzie a zdobędziemy upragnioną liczbę głosów. Tyle, że chyba nie o to chodzi.

Jasne, że nie ale tak niestety jest.
14.01.2012, 11:24

Łukasz Rogala Pozycjonuję sobie
strony www ;)

Zawsze możecie znaleźć specjalistę od skutecznej promocji i przeprowadzenia kampanii SMS :] Pytanie tylko, czy opłaci się to np. blogującym na darmowych platformach bez nadmiernego wkładu własnego :P
14.01.2012, 19:39

Orange Polska

Niezły pomysł. Może jeszcze powinno się zatrudnić do promocji bloga jakiegoś skandalistę, tudzież celebrytę... ;p
14.01.2012, 20:13

Monika Bronicka właścicielka,
OCEANS.PL

To ja poproszę o głos na mój blog startujący w kategorii "Podróże i szeroki świat" - należy wysłać SMS o treści D00186 (0 oznacza zero)na numer 7122, tak jak podane pod tym linkiem http://www.blogroku.pl/kategorie/odyseja-talavery,gwmm...

Mój blog istnieje od czerwca 2011 roku i przedstawia kolejne fragmenty książki, którą kiedyś napisałam o naszej wyprawie na Wyspy Salomona. Po napisaniu i korekcie tekstu w 2007 roku wypłynęliśmy w kolejny rejs - na Papuę Nową Gwineę i temat ewentualnego wydania tej książki się rozmył. Dziś wracam to tych rozdziałów, trochę poprawiam i traktuję ten blog, jak również tego rodzaju konkurs jako kolejną szansę dotarcia do potencjalnego wydawcy.

Zapraszam na swojego bloga: http://odysejatalavery.blogspot.com
14.01.2012, 23:39

Anna I. nic ciekawego

Ja startuje po raz pierwszy, troche dla jaj, bo ani ja glosowac na nikogo nie moge (bo z zza granicy nie da sie SMSow wysylac), ani nie znam wystarczajaco wielu ludzi w Polsce, ktorych moglabym naklonic (albo przekupic) zeby na mnie zaglosowali.

Wiec jakby komus sie szwendalo jakies 1,23 na karcie, to prosze o glos na mnie:
http://nawsiwjaponii.blogspot.com

D00074 na numer 7122

Z gory dziekuje i zycze wszystkim powodzenia w konkursie. :-)
15.01.2012, 08:43

strony www ;)

@Julia: mówisz masz, nie jestem celebrytą ale po takim ustawieniu wyników - kto wie :)
15.01.2012, 20:26

Orange Polska

Więc jak już będziesz widniał na salonach jako znany celebryta, występował we wszystkich reklamach TVP i produkcjach TVN, to wtedy wypromujesz mojego bloga, ok? ;)
15.01.2012, 20:45

strony www ;)

Nadruk z adresem na koszulce wystarczy?:D
15.01.2012, 22:58

Orange Polska

Na koszulce to banał... Wrażenie zrobił by tatuaż... :)
16.01.2012, 16:59

Filip Bartłomiej Misiewicz Wyspa Kreatywna
BiznesTrend.pl
eInwestor

Łukasz Rogala:
Zawsze możecie znaleźć specjalistę od skutecznej promocji i przeprowadzenia kampanii SMS :] Pytanie tylko, czy opłaci się to np. blogującym na darmowych platformach bez nadmiernego wkładu własnego :P

Ej, ej - a czy darmowa platforma musi oznaczać brak wkładu? To, że nie każdy jest agencją marketingową, nie oznacza, że nie poświęca pół życia na pisanie blotek.

No dobra, by promujemy bloga znajomego na przykład taką jazdą:

Obrazek

http://ogrodniktomek.pl/2012/01/poznaj-ogrodnika-tomka...Filip Bartłomiej Misiewicz edytował(a) ten post dnia 17.01.12 o godzinie 07:44
17.01.2012, 07:44

Marek T. blog interjak.pl

Julia Surman:

A nie wystarczyłoby, gdybyś w celach promocyjnych zdjęła koszulkę? ;)
17.01.2012, 08:15

Violetta Rymszewicz Freelance Advisor
and Trainer

Marek T.:
Julia Surman:

Witamy Pana Marka. Gdzie się Pan podziewał? Przeprowadzka czy coś?
17.01.2012, 08:18

Orange Polska

Marek T.:
Julia Surman:

Zdecydowanie nie. Mogło by wręcz być rozczarowanie... :)
17.01.2012, 15:56

strony www ;)

Julia Surman:
Czyżby przesadna skromność? Proponuję wstawić kilka zdjęć testowych, damy znać czy dobry materiał na promocję bloga.

:D
18.01.2012, 00:46

Marek T. blog interjak.pl

Violetta Rymszewicz:

Dokładnie tak. Przeprowadzka Roku 2012 ;P. Już za mną, ale muszę złapać oddech i wrócić stopniowo do normalności...
18.01.2012, 10:53

Violetta Rymszewicz Freelance Advisor
and Trainer

Marek T.:
Violetta Rymszewicz:

Dokładnie tak. Przeprowadzka Roku 2012 ;P. Już za mną, ale muszę złapać oddech i wrócić stopniowo do normalności...

No to - wszystkiego "Naj" w nowym miejscu.
18.01.2012, 12:46

Orange Polska

Łukasz Rogala:
Julia Surman:
Czyżby przesadna skromność? Proponuję wstawić kilka zdjęć testowych, damy znać czy dobry materiał na promocję bloga.

:D

Jak opanuję Photoshopa, to się zastanowię. :)
18.01.2012, 14:48

Maciej Mazurek graphic designer,
bloger

Julia Surman:
Szczepan Zajdel:
W takim razie konkurs na bloga roku nie zależy od poziomu strony, tylko od "przedsiębiorczości" autora.
Wystarczy wziąć sto złotych, wydzielić po 1,5zł i dawać ludziom za głosowanie na nas. Na jedno wyjdzie a zdobędziemy upragnioną liczbę głosów. Tyle, że chyba nie o to chodzi.

Jasne, że nie ale tak niestety jest.

a właśnie że tak nie jest. Jak się ma popularny blog z zaangażowanymi czytelnikami, to ludzie sami wysyłają smsy - wystarczy o tym napisać i już. u mnie działa - drugi raz jestem w fianle. więc nie przesadzajcie, już widzę jak ktoś chodzi po ludziach z odliczonymi 1,50...
2.02.2012, 22:21

Szczepan Zajdel Student, Uniwersytet
Opolski

Co innego jak ktoś ma bloga od jakiegoś czasu faktycznie z zaangażowanymi czytelnikami a co innego jak ktoś ma swoją stronę 2-3 miesiące, a po przeglądnięciu jej można zobaczyć, że są góra 2-3 komentarze na notkę. Takie blogi tez zdobyły dużą liczbę głosów. O to przede wszystkim chodzi.
3.02.2012, 11:37

Wyślij zaproszenie do