- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Temat: Blog Roku 2011
Szczepan Zajdel:
W takim razie konkurs na bloga roku nie zależy od poziomu strony, tylko od "przedsiębiorczości" autora.
Wystarczy wziąć sto złotych, wydzielić po 1,5zł i dawać ludziom za głosowanie na nas. Na jedno wyjdzie a zdobędziemy upragnioną liczbę głosów. Tyle, że chyba nie o to chodzi.
Jasne, że nie ale tak niestety jest.
Łukasz
Rogala
Pozycjonuję sobie
strony www ;)
Zawsze możecie znaleźć specjalistę od skutecznej promocji i przeprowadzenia kampanii SMS :] Pytanie tylko, czy opłaci się to np. blogującym na darmowych platformach bez nadmiernego wkładu własnego :P
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Niezły pomysł. Może jeszcze powinno się zatrudnić do promocji bloga jakiegoś skandalistę, tudzież celebrytę... ;p
Monika
Bronicka
właścicielka,
OCEANS.PL
To ja poproszę o głos na mój blog startujący w kategorii "Podróże i szeroki świat" - należy wysłać SMS o treści D00186 (0 oznacza zero)na numer 7122, tak jak podane pod tym linkiem http://www.blogroku.pl/kategorie/odyseja-talavery,gwmm...Mój blog istnieje od czerwca 2011 roku i przedstawia kolejne fragmenty książki, którą kiedyś napisałam o naszej wyprawie na Wyspy Salomona. Po napisaniu i korekcie tekstu w 2007 roku wypłynęliśmy w kolejny rejs - na Papuę Nową Gwineę i temat ewentualnego wydania tej książki się rozmył. Dziś wracam to tych rozdziałów, trochę poprawiam i traktuję ten blog, jak również tego rodzaju konkurs jako kolejną szansę dotarcia do potencjalnego wydawcy.
Zapraszam na swojego bloga: http://odysejatalavery.blogspot.com
Anna I. nic ciekawego
Ja startuje po raz pierwszy, troche dla jaj, bo ani ja glosowac na nikogo nie moge (bo z zza granicy nie da sie SMSow wysylac), ani nie znam wystarczajaco wielu ludzi w Polsce, ktorych moglabym naklonic (albo przekupic) zeby na mnie zaglosowali.Wiec jakby komus sie szwendalo jakies 1,23 na karcie, to prosze o glos na mnie:
http://nawsiwjaponii.blogspot.com
D00074 na numer 7122
Z gory dziekuje i zycze wszystkim powodzenia w konkursie. :-)
Łukasz
Rogala
Pozycjonuję sobie
strony www ;)
@Julia: mówisz masz, nie jestem celebrytą ale po takim ustawieniu wyników - kto wie :)
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Więc jak już będziesz widniał na salonach jako znany celebryta, występował we wszystkich reklamach TVP i produkcjach TVN, to wtedy wypromujesz mojego bloga, ok? ;)
Łukasz
Rogala
Pozycjonuję sobie
strony www ;)
Nadruk z adresem na koszulce wystarczy?:D
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Na koszulce to banał... Wrażenie zrobił by tatuaż... :)
Filip Bartłomiej
Misiewicz
Wyspa Kreatywna
BiznesTrend.pl
eInwestor
Łukasz Rogala:
Zawsze możecie znaleźć specjalistę od skutecznej promocji i przeprowadzenia kampanii SMS :] Pytanie tylko, czy opłaci się to np. blogującym na darmowych platformach bez nadmiernego wkładu własnego :P
Ej, ej - a czy darmowa platforma musi oznaczać brak wkładu? To, że nie każdy jest agencją marketingową, nie oznacza, że nie poświęca pół życia na pisanie blotek.
No dobra, by promujemy bloga znajomego na przykład taką jazdą:

http://ogrodniktomek.pl/2012/01/poznaj-ogrodnika-tomka...Filip Bartłomiej Misiewicz edytował(a) ten post dnia 17.01.12 o godzinie 07:44
Marek T. blog interjak.pl
Julia Surman:
A nie wystarczyłoby, gdybyś w celach promocyjnych zdjęła koszulkę? ;)
Violetta
Rymszewicz
Freelance Advisor
and Trainer
Marek T.:
Julia Surman:
Witamy Pana Marka. Gdzie się Pan podziewał? Przeprowadzka czy coś?
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Marek T.:
Julia Surman:
Zdecydowanie nie. Mogło by wręcz być rozczarowanie... :)
Łukasz
Rogala
Pozycjonuję sobie
strony www ;)
Julia Surman:Czyżby przesadna skromność? Proponuję wstawić kilka zdjęć testowych, damy znać czy dobry materiał na promocję bloga.
:D
Marek T. blog interjak.pl
Violetta Rymszewicz:
Dokładnie tak. Przeprowadzka Roku 2012 ;P. Już za mną, ale muszę złapać oddech i wrócić stopniowo do normalności...
Violetta
Rymszewicz
Freelance Advisor
and Trainer
Marek T.:
Violetta Rymszewicz:
Dokładnie tak. Przeprowadzka Roku 2012 ;P. Już za mną, ale muszę złapać oddech i wrócić stopniowo do normalności...
No to - wszystkiego "Naj" w nowym miejscu.
Julia
Surman
Doradca Klienta,
Orange Polska
Łukasz Rogala:
Julia Surman:Czyżby przesadna skromność? Proponuję wstawić kilka zdjęć testowych, damy znać czy dobry materiał na promocję bloga.
:D
Jak opanuję Photoshopa, to się zastanowię. :)
Maciej
Mazurek
graphic designer,
bloger
Julia Surman:
Szczepan Zajdel:
W takim razie konkurs na bloga roku nie zależy od poziomu strony, tylko od "przedsiębiorczości" autora.
Wystarczy wziąć sto złotych, wydzielić po 1,5zł i dawać ludziom za głosowanie na nas. Na jedno wyjdzie a zdobędziemy upragnioną liczbę głosów. Tyle, że chyba nie o to chodzi.
Jasne, że nie ale tak niestety jest.
a właśnie że tak nie jest. Jak się ma popularny blog z zaangażowanymi czytelnikami, to ludzie sami wysyłają smsy - wystarczy o tym napisać i już. u mnie działa - drugi raz jestem w fianle. więc nie przesadzajcie, już widzę jak ktoś chodzi po ludziach z odliczonymi 1,50...
Szczepan
Zajdel
Student, Uniwersytet
Opolski