Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Michał K. social media, PR,
pomysł na
zawołanie

Temat: Podsumowanie roku 2011

Na naszym blogu pokusiliśmy się o małe podsumowanie mijajacego roku.

http://blog.zaplac.to

Co wy uważacie za najważniejsze wydarzenia które mogą zmienić spojrzenie na niektróe technologie z których korzystamy?
30.12.2011, 11:09

Adam Pawliczek Programista Web
Developer, Devesoft
Software Development
...

Nikt nie chce czytać?
30.12.2011, 12:31

Maciej Ludwiczak Web Developer, IT
Project Manager,
Prezes NGO

Przyznaję, że nie zagłębiałem się w treść ale osobiście ciekawi mnie przyszłość Apple. Wg mnie teraz właśnie, po odejściu Jobsa, będzie można zaobserwować jak duży wpływ miał na ich produkty i ogólnie całą politykę tej firmy. Oczywiście nie sądzę, że Apple nagle zbankrutuje itp ;)

Gdzieś tam dalej, na pewno ciekawy temat to Gooogle+ i Facebook, który mimo zmian, zaczyny się ludziom po prostu nudzić, a rok 2012 być może przyniesie jeszcze coś nowego...
30.12.2011, 14:45

Michał K. social media, PR,
pomysł na
zawołanie

Mnie osobiście najbardziej interesuje jednak to co Google zrobi z Motorolą no i kto w końcu (o ile w ogóle) zdetronizuje FB;) Tylko jak odciągnąć ludzi od portalu, który najzwyczajniej w świecie zaoferował im chyba wszystko co się dało;)
30.12.2011, 22:30

Maciej Ludwiczak Web Developer, IT
Project Manager,
Prezes NGO

Google Motoroli pewnie "zainstaluje" Androida, jak to już się dzieje ;)

FB na pewno straci, jego czas powoli mija, jak wszystkiego co nie jest tak na prawdę potrzebne, a jest tylko "fajne". Potrzebna w sieci jest wyszukiwarka, portale informacyjne, kursy walut, komunikatory itp.

Gwoździem do trumny FB będzie pewnie coś co może teraz gdzieś tam się pisze albo coś co ktoś powoli wymyśla. Przy czym na pewno FB nie zniknie, tylko znajdzie się tam gdzie NK czy MySpace. Ludzie sami raczej nie wiedzą czego potrzebują, dowiedzą się jak to dostaną. Przykładów na potwierdzenie tego jest sporo i nie tylko w sieci. Ciekawi mnie też przyszłość takiego tworka jak Demotywatory i innych podobnych. Rozrywka na poziomie piłeczki przywiązanej do paletki :), a działa jak widać i to całkiem skutecznie.

Ogólnie temat rzeka i pisać można bez końca. Czas pokaże.

Pzdr
31.12.2011, 14:06

Wyślij zaproszenie do