Autor Wypowiedź
Dominik Pawlakkoordynator
Witajcie,
od nowego roku planuję wystartować z własnym start-upem, sklepem internetowym.
Mam odpowiednie przygotowanie merytoryczne oraz ogromny zapał do tego projektu.
Na terenie Radomia chciałbym znaleźć godnego uwagi i otwartego na nowe pomysły producenta / hurtownika.
Branża? Dowolna, każdy pomysł jest dobry a w internecie sprzedaje się wszystko. Wystarczy mieć jedynie trochę kasy i przyjąć dobry model biznesowy.
Więc jak, ktoś pomoże? :)
pozdrawiam
Dominik
od nowego roku planuję wystartować z własnym start-upem, sklepem internetowym.
Mam odpowiednie przygotowanie merytoryczne oraz ogromny zapał do tego projektu.
Na terenie Radomia chciałbym znaleźć godnego uwagi i otwartego na nowe pomysły producenta / hurtownika.
Branża? Dowolna, każdy pomysł jest dobry a w internecie sprzedaje się wszystko. Wystarczy mieć jedynie trochę kasy i przyjąć dobry model biznesowy.
Więc jak, ktoś pomoże? :)
pozdrawiam
Dominik
Hubert SZASTĘPCA
KIEROWNIKA.
A co powiesz na telewizję internetową lub zwykłą. W większych miastach są siedziby TVP, TVN24 itp. Może by się zainteresować i coś zadziałać w tym kierunku. Jeżeli telewizja internetowa, to np: wynajac jakiś lokal i tam jakieś studio zrobić.
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
Marcin StępieńKoordynator TPM,
ESSELTE POLSKA SP. Z
O.O.
Witam,
o jakim przygotowaniu merytorycznym mówisz?
Jesteś może programistą, czy bardziej marketingowcem?
pozdrawiam
o jakim przygotowaniu merytorycznym mówisz?
Jesteś może programistą, czy bardziej marketingowcem?
pozdrawiam
Marcin GórnikPrezes
Stowarzyszenia
Sportowego TKKF
Centrum z Radomia
Witam Dominiku,
Działam w branży spirytusowej.
Myślę, że możemy sobie wzajemnie pomóc. Proponuje spotkanie i rozmowę o modelu biznesowym.
pozdrawiam
Działam w branży spirytusowej.
Myślę, że możemy sobie wzajemnie pomóc. Proponuje spotkanie i rozmowę o modelu biznesowym.
pozdrawiam
Dominik Pawlakkoordynator
Witajcie.
Dzięki za odpowiedzi. Zapomniałem od grudnia zalogować się nawet na GL ;)
Marcinie S. - zdecydowanie bardziej te marketingowe, sprzedażowe, PR-owskie (nie pomylić z PRL-owskimi ;)) )
Marcinie G. - jutro na mini-derbach Radomia pogadamy :)
Swoją drogą już w pewien temat wchodzę po świętach, nie poszukuję póki co dostawców. Chyba, że znajdzie się jakiś ciekawy temat, fajny, nietuzinkowy produkt, to można pomyśleć.
Pzdr.
Dzięki za odpowiedzi. Zapomniałem od grudnia zalogować się nawet na GL ;)
Marcinie S. - zdecydowanie bardziej te marketingowe, sprzedażowe, PR-owskie (nie pomylić z PRL-owskimi ;)) )
Marcinie G. - jutro na mini-derbach Radomia pogadamy :)
Swoją drogą już w pewien temat wchodzę po świętach, nie poszukuję póki co dostawców. Chyba, że znajdzie się jakiś ciekawy temat, fajny, nietuzinkowy produkt, to można pomyśleć.
Pzdr.