Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Magdalena Gryga Obrót Informacjami
Gospodarczymi

Temat: PO KL 6.2 PODKARPACKIE

Już w styczniu 2012 roku uruchomiony zostanie kolejny nabór :)

Projekt skierowany jest do niepracujących osób fizycznych, które chcą założyć własną działalność gospodarczą i nie prowadziły działalności gospodarczej w okresie ostatnich 12 miesięcy od dnia złożenia wniosku rekrutacyjnego.

Chętnie przygotuję wniosek rekrutacyjny i biznes plan oczywiście zgodnie z wytycznymi :)
21.12.2011, 16:18

Rafał Górski Kierownik projektu

Zapomniała Pani dodać że na ten moment grupy docelowe są zdecydowanie bardziej ograniczone np. do 25lat, os. pozostające jako os. bezrobotne powyżej 6 m-cy. Polecam poczytać Plany Działania na 2012r.:)

Aha, a karencja na prowadzenie działalności liczona jest od dnia podpisania deklaracji a nie od złożenia formularza rekrutacyjnego.
21.12.2011, 18:59

Rafał Górski:
Zapomniała Pani dodać że na ten moment grupy docelowe są zdecydowanie bardziej ograniczone np. do 25lat, os. pozostające jako os. bezrobotne powyżej 6 m-cy. Polecam poczytać Plany Działania na 2012r.:)

Informacja dotyczy projektu już realizowanego.Tomasz Jędrzejewski edytował(a) ten post dnia 21.12.11 o godzinie 21:36
21.12.2011, 20:48

Gospodarczymi

Rafał Górski:

Zapomniał pan dodać, że projekt trwa od 2010 roku, a na styczeń przewidziana jest kolejna tura. Wszystkie wytyczne podane są na stronie Operatora, podałam podstawowe kryteria, nie jestem od podawania szczegółowych wytycznych tylko - jeśli ktoś sobie życzy i zdecyduje się na współpracę z moją firmą - od dalszej weryfikacji i stworzenia dokumentacji zgodnie z podanymi kryteriami, które również mają prawo być ruchome.
Aha, a karencja na prowadzenie działalności liczona jest od dnia podpisania deklaracji a nie od złożenia formularza rekrutacyjnego.

Proszę zajrzeć na stronę operatora i dopiero komentować bo nie mam ochoty na słowne przepychanki . Ma pan ochotę, proszę zamieścić swoją ofertę z całym regulaminem, wytycznymi, słownikiem czy na co pan tylko ma ochotę.
21.12.2011, 20:50

Rafał Górski Kierownik projektu

Nie wiem po co takie nerwy. Nie zamierzałem się z nikim przepychać ani słownie ani fizycznie, a chciałem tylko dodać wydawało mi się istotną informację. Życzę powodzenia. Mam nadzieje że w życiu przyjmuje Pani czasem czyjeś sugestie, nawet czasem błędne, w bardziej wyrozumiały sposób. Więcej się nie odezwę, obiecuję.
24.12.2011, 16:28

Gospodarczymi

Rafał Górski:
Nie wiem po co takie nerwy. Nie zamierzałem się z nikim przepychać ani słownie ani fizycznie, a chciałem tylko dodać wydawało mi się istotną informację. Życzę powodzenia. Mam nadzieje że w życiu przyjmuje Pani czasem czyjeś sugestie, nawet czasem błędne, w bardziej wyrozumiały sposób. Więcej się nie odezwę, obiecuję.

Jakie nerwy? Zdenerwował się Pan? Bo ja nie, i wcale nie zirytowało mnie to, że poprawia Pan kawałek tekstu żywcem wyciągniętego z ogłoszenia i guzik mnie obchodzi jakie Pan zamieszcza ogłoszenia, jakimi informacjami operuje :) Oczywiście, przyjmuję do wiadomości i sugestie, podpowiedzi a nawet krytykę tyle, że mam prawo się z tym nie zgadzać :)
I proszę się nie obrażać, bo nie będzie mnie miał kto poprawiać.

A gwoli ścisłości... tematem jest nabór w nowym roku.
27.12.2011, 16:32

Wyślij zaproszenie do