Dawid Jażdżewski Apella S.A.
Temat: Postanowienia noworoczne...
Wielkimi krokami zbliża się koniec roku, wielu z nas w tym okresie przygotowuje sobie listę postanowień noworocznych: zacznę biegać, zdrowo się odżywiać, więcej czasu spędzać z rodziną... A co z postanowieniami związanymi z finansami i budżetem? Macie jakieś?
Marta
Grudzińska
Specjalista ds.
Social Media
Co roku obiecuję sobie, że zacznę w końcu odkładać część swoich dochodów na konto oszczędnościowe, mam nadzieję, że od nowego roku w końcu się uda...
Izabela
Kossowska
Specjalista ds.
marketingu, Gazeta
Bankowa / Apella
S.A.
To są chyba najgorsze z możliwych postanowień noworocznych, rzadko kiedy wychodzą w praktyce, przy tylu ważnych, nieoczekiwanych wydatkach :)
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
Wystarczy przestać sobie OBIECYWAĆ a zacząć to ROBIĆ :)
Marta
Grudzińska
Specjalista ds.
Social Media
Przemysław Lisek:
Wystarczy przestać sobie OBIECYWAĆ a zacząć to ROBIĆ :)
Święte słowa :)
Milena
Przybilska
"Nie przepracowałem
ani jednego dnia w
swoim życiu.
Wszys...
Początek roku kojarzy się z kolejnymi podwyżkami i i uszczuplaniem naszego domowego budżetu. Może dlatego też ciężko się przemóc z postanowieniem. :) Ale popieram pomysł i zgadzam się z przedmówcą, że należy przestać sobie obiecywać. Ja spróbuję. ;)
Agnieszka
S.
Specjalista ds.
e-marketingu, Apella
S.A.
A ja już powoli zaczynam spełniać swoje "finansowe" postanowienia:). Udało mi się założyć dodatkowy rachunek bankowy na, który razem z mężem przelewamy symboliczną składkę na wspólne wakacje. Zawsze to coś:)...
Izabela
Kossowska
Specjalista ds.
marketingu, Gazeta
Bankowa / Apella
S.A.
Temat bardziej aktualny niż zwyczaje świąteczne ;)Ostatnie kilka dni na zweryfikowanie, bądź wymyślenie noworocznych postanowień :)
Aczkolwiek ja pozostaję twardo przy ich braku :)
Katarzyna
Ruc
Młodszy specjalista
ds. promocji