Reklama: Jesteś webmasterem ? Zacznij zarabiać KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Andrzej B. Behind the yashmak

Temat: Instalacja routera pomóżcie już nie daje rady;((

No tak.
A nie lepiej D-Linka, albo Cisco?
9.12.2011, 22:24

Bogdan Pieńkowski Konsulting,
programowanie
(.NET), analizy,
bazy danych. ...

Boshe, ale kombinujecie. Ciekawe kto z was przeczytał dokumentację tego urządzenia. Karta WiFi po usb za 50zł do komputera stacjonarnego i po sprawie. 5110 do modemu DSL po kablu. Komputery po WiFi (wszystkie i laptop i stacjonarny) i wszystko hula.
@Agnieszko ja czytam co piszesz. Jak przeczytasz dokładnie co ja napisałem to może zrozumiesz :)
9.12.2011, 22:36

Agnieszka Anna Janus burza w szklance
wody

Bogdan Pieńkowski:
@Agnieszko ja czytam co piszesz. Jak przeczytasz dokładnie co ja napisałem to może zrozumiesz :)
Ok juz dobrze juz dobrze;))
Nie posłuchałam Twojej rady choc pewnie była by jak najbardziej ok. Poszłam do sklepu komputerowego po uprzednim oddaniu do Saturna kolejnego sprzetu tj. akcess pointa wrr. Zakupiłam asusa. Pierwszy sukces to wejście na stronę logowania czego do tej pory nie udawało mi się zrobic. Skonfigurowałam router i w tej chwili miałam od razu połączenie z netem po czym nagle to połączenie zostało zerwane i tak kilka razy... W koncu mój modem odmówił posłuszeństwa. Zgłosiłam więc usterke do dialogu. Koleś przyjechał, wymienił modem bo tamten ponoc sie spalił;))) Net działa. Po jego wizycie skonfigurowałam sobie wifi na laptopku i jest git. A tak w ogóle to usłyszałam w sklepie komputerowym ze i tak wiem wiele więcej niż Ci którzy tu przychodzą;DDD Se pobudowałam tą wypowiedzią ego moje, nie jestem kurde aż takim laikiem hehe.
Wszystkim za pomoc dziękuję bardzo;))))Agnieszka Anna Janus edytował(a) ten post dnia 10.12.11 o godzinie 18:30
10.12.2011, 18:29

Andrzej B. Behind the yashmak

Agnieszka Anna Janus:
Wszystkim za pomoc dziękuję bardzo;))))
Jesteś wielka...;)
10.12.2011, 23:33

Wyślij zaproszenie do