Izabela
Kossowska
Specjalista ds.
marketingu, Gazeta
Bankowa / Apella
S.A.
Temat: Zakupy świąteczne przez Internet
Ze względu na ustawiczny brak czasu, postanowiłam także w tym roku większość zakupów na święta zrobić przez Internet.W razie problemów zawsze możliwa jest reklamacja:
http://multimedia.skokstefczyka.pl/poradniki/794/ekont...
:)
Tez myślicie tak wcześnie o prezentach, czy to wyłącznie moja nadgorliwość?Izabela Kossowska edytował(a) ten post dnia 05.12.11 o godzinie 16:24
Marta
Grudzińska
Specjalista ds.
Social Media
Myślę, że zakupy prezentów przez Internet to naprawdę dobry pomysł na uniknięcie tzw. gorączki przedświątecznych zakupów:)Wczoraj udało mi się zamówić już dwa, do znalezienia pozostało już tylko 10 :)Marta Grudzińska edytował(a) ten post dnia 06.12.11 o godzinie 10:40
Dawid Jażdżewski Apella S.A.
Ja zawsze część prezentów zamawiam. Szkoda czasu by śmigać po sklepach i stać w korkach. Szukać szukać i jak się nie znajdzie kupować byle co. Polecam zakupy w sieci :)
Milena
Przybilska
"Nie przepracowałem
ani jednego dnia w
swoim życiu.
Wszys...
Jest to z pewnością wygodniejsza forma zakupów, ale i nie pozbawiona wad. Pewnego roku pozwoliłam sobie na zbyt późne zamówienia i to przysporzyło kilku problemów. Taką granicą czasową staje się dla mnie teraz Dzień Darmowej Dostawy ( w tym roku przypadający 30 listopada) - ostatni już moim zdaniem czas i dobry dzień na zakupy w sieci. :)
Marta
Grudzińska
Specjalista ds.
Social Media
Jak narazie z dostawami nie ma jeszcze problemu. W poniedziałek zamówiłam jeden z prezentów i dzisiaj już do mnie dotarł, także polecam, bez stresu i wychodzenia z domu :)
To już od połowy listopada trzebaby myśleć o prezentach! Firmy kurierskie oraz Poczta Polska są w miarę przygotowane na Świąteczne obłożenie. Inaczej niż kilka lat temu, kiedy to na poczcie chyba nie wiedzieli, że jest coś takiego jak handel w Internecie :)
Agnieszka
S.
Specjalista ds.
e-marketingu, Apella
S.A.
Może trochę późno zabrałam się za zakupy świąteczne przez Internet ale jak na razie wszystko idzie sprawnie i szybko. Cieszę się, że istnieje taka możliwość zważywszy na ciągły brak czasu...
Katarzyna
Ruc
Młodszy specjalista
ds. promocji
A ja dopiero się zabieram, więc obawiam się, że paczki będą po świętach. Ale prezent prawie noworoczny też cieszy ;)
Jan
Andrzejewski
Specjalista ds.
Produktów
Elektronicznych,
Towarzystwo Za...
A ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, więc sklepy internetowe tylko z Trójmiasta z opcją odbioru osobistego.Jednak w ten sposób koszt zakupów jest pomniejszony o koszt przesyłki ;)
Jan Andrzejewski:
A ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, więc sklepy internetowe tylko z Trójmiasta z opcją odbioru osobistego.
Jednak w ten sposób koszt zakupów jest pomniejszony o koszt przesyłki ;)
Bardzo słuszna koncepcja! :)