Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Marcin Bugowski Administrator
systemu TETA, Bank
Handlowy w Warszawie
S.A.

Temat: Włączony głośnik z automatu w trakcie wybierania...

Witam,

napotkałem na dość dziwny problem. Kiedy chcę zrealizować połączenie wychodzące z automatu włącza się głośnik.

To samo dzieje się kiedy odbieram telefon - rozmowa rozpoczyna się przy włączonym głośniku.

Spotkaliście się kiedyś z tym? Jaki parametr zmienić?
28.11.2011, 10:05

Jakub Wasiak Medical / Pharma /
Law / Sales

Marcin Bugowski:

To samo dzieje się kiedy odbieram telefon - rozmowa rozpoczyna się przy włączonym głośniku.

Jaki model?
28.11.2011, 10:16

systemu TETA, Bank
Handlowy w Warszawie
S.A.

Jakub Wasiak:
Marcin Bugowski:

Jaki model?

Desire HD
28.11.2011, 10:26

Jakub Wasiak Medical / Pharma /
Law / Sales

Problem niestety występuje w przedmiotowym modelu, o czym świadczą wypowiedzi na forach (chociażby http://www.htcdesirehdforum.com/htc-desire-hd-troubles....

Po pobieżnym przejrzeniu kilku stron nie znalazłem rozwiązania - doradzają hard reset, inni mówią o czyszczeniu konektora USB, co teoretycznie pomaga. Z kolei w innym, jednostkowym przypadku, serwis HTC wymienił telefon na nowy, wolny od wad. Żeby było śmieszniej - czasem problem sam ustępuje po podłączeniu telefonu do ładowania (i nawiązaniu połączenia w trakcie - edit), niemniej nie jest to, moim zdaniem, rozwiązanie problemu.

Jeśli Pana HTC jest na gwarancji - no coż, polecam z niej skorzystać...Jakub Wasiak edytował(a) ten post dnia 28.11.11 o godzinie 11:11
28.11.2011, 11:10

systemu TETA, Bank
Handlowy w Warszawie
S.A.

Dzięki ogromne. Spróbuję rozpoznać Pańską odpowiedź w luźniejszym czasie.

Nie mniej jednak dzięki.

Jakub Wasiak:
Problem niestety występuje w przedmiotowym modelu, o czym świadczą wypowiedzi na forach (chociażby http://www.htcdesirehdforum.com/htc-desire-hd-troubles....

Po pobieżnym przejrzeniu kilku stron nie znalazłem rozwiązania - doradzają hard reset, inni mówią o czyszczeniu konektora USB, co teoretycznie pomaga. Z kolei w innym, jednostkowym przypadku, serwis HTC wymienił telefon na nowy, wolny od wad. Żeby było śmieszniej - czasem problem sam ustępuje po podłączeniu telefonu do ładowania (i nawiązaniu połączenia w trakcie - edit), niemniej nie jest to, moim zdaniem, rozwiązanie problemu.

Jeśli Pana HTC jest na gwarancji - no coż, polecam z niej skorzystać...
28.11.2011, 11:50

Wyślij zaproszenie do