Reklama: GRATIS wycena pozycjonowania strony , KLIKNIJ !

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Joanna Chełmicka INSTYTUT EFT/ trener
/ terapeuta
/właściciel

Temat: Informacja o zakończeniu współpracy między Instytutem EFT...

Z przykrością pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że z
inicjatywy Instytutu EFT Polska została rozwiązana współpraca między Instytutem EFT a Panem Konradem Górakiem.
Decyzja ta została podjęta w wyniku ogromnych trudności w wyegzekwowaniu przez Instytut zobowiązań podjętych wobec klientów, którzy zgłosili się w
wyniku naszych promocyjnych działań. Pan Górak zawiódł nasze zaufanie
w stopniu uniemożliwiającym dalszą współpracę.

Ze względu na płynące do mnie zapytania oraz informacje oświadczam
również, że Instytut EFT nigdy nie był organizatorem szkoleń Pana
Góraka w związku z powyższym odpowiedzialność za zobowiązania wobec klientów Pana Góraka należy przypisać wyłącznie jego osobie.

Informuję również, że trudno mi się ustosunkować do pytań o jakość i
efektywność pracy Pana Góraka, gdyż nie miałam okazji zapoznać się z jego w pełni samodzielną pracą. Proszę to potraktować jako wyraz troski o maksymalną dozę obiektywizmu. Nie oznacza to, że ta metoda nie może mieć zastosowania w niwelowaniu konfliktów emocjonalnych.

Powyższe informacje nie dotyczą samego systemu jakim jest Meta Medycyna.
Jednak pragnę poinformować, że nie jest ona już jedynym systemem
dekodowania biologicznego, do którego mamy dostęp w Polsce. Informacji
o innej formie pracy z systemem emocjonalnym człowieka udzielę w
ramach wymiany mailowej.

Z poważaniem
Joanna Chełmicka
Instytut EFT
22.11.2011, 21:01

Joasiu, dziekuję za czujność i niełatwą, zapewne, decyzję o umieszczeniu tego komentarza.
Jestem jedną z klientek, wobec których Pan Konrad nie wywiązał się ze swoich zobowiązań w odpowiednim czasie i po dziś dzień też, od kwietnia, nie otrzymałam zwrotu wpłaconej kwoty za usługę, która nie została wykonana, pomimo monitów z mojej strony wysyłanych od lipca. Treść i ton otrzymanych odpowiedzi tylko potwierdzają postawę Pana Góraka.
Szkoda, że tego rodzaju zachowanie ma miejsce, bo jest to tylko woda na młyn sceptyków, którzy natychmiast postawią pieczątke na tej wspaniałej metodzie. Bo tak funkcjonują sceptycy.
Pozdrawiam wszystkich, Ciebie , Joasiu, w szczególności.Kamila Knockenhauer edytował(a) ten post dnia 24.11.11 o godzinie 12:10
23.11.2011, 10:05

Danuta M. socjolog, filozof,
krytyk sztuki,
naturoterapeutka,
publi...

Przykre. Współczuję zawiedzionym osobom, I bardzo mi się podoba zdecydowana reakcja. Nieco to odmienne od polskiej praktyki terapeutycznej:(
29.11.2011, 01:34

Wyślij zaproszenie do