Wioleta
Brzostowska
Montaż & after
effecting
Temat: tracking .... corner pin przy jezdzie bez 2ch rogow. $$$
hej,pomocy!
kochani... mam problem... bo mocha nie radzi sobie z trackingiem bez 2ch brzegow cornerpinu, przy recznym poprawieniu wszytko sie rozjezdza. czy macie jakies pomysly?
moze ktos sie tego podejmie?
pilnie...?
haslo error
Patryk
Scelina
Kompozycja muzyki,
Sound Design / VFX,
3D, Compositing
Ja bym próbował trakować po całej powierzchni monitora łącznie z przyciskami i kawałkiem podstawki który widać. Po samym zielony jeszcze jak ci nie zrobili markerów to faktycznie ciężka sprawa.
Wioleta
Brzostowska
Montaż & after
effecting
Patryk Scelina:
Ja bym próbował trakować po całej powierzchni monitora łącznie z przyciskami i kawałkiem podstawki który widać. Po samym zielony jeszcze jak ci nie zrobili markerów to faktycznie ciężka sprawa.
a moze chcesz to wziac? zaplace.
dedlajn za 4 dni. myslalam o 3ds maxie, ze moze tam by to sie wydarzylo.Wioleta Brzostowska edytował(a) ten post dnia 03.11.11 o godzinie 10:30
Patryk
Scelina
Kompozycja muzyki,
Sound Design / VFX,
3D, Compositing
Trackowanie 3D jeśli już to Boujou albo Syntheyes, ale ja niestety nie posiadam, drogie to zabawki :)Tak na dobrą sprawę Mocha powinna sobie poradzić, z drobną pomocą.
Generalnie mógłbym ci pomóc, tylko nie bardzo mam czas w tej chwili.
Jak możesz to podeślij mi to w klatkach, ja sprawdzę jak to faktycznie się trakuje i dam ci znać, hmm ? :)
na maila poproszę link i info:
patryk[at]scelina.com
Wioleta
Brzostowska
Montaż & after
effecting
cudownie,wywale to jpegach, bedzie lzejsze....
Mateusz
Kukła
Motion Designer,
180heartbeats
w mocha wystarczą Ci 2, tak samo w afterze, to na tyle mądrę zabawki że domyślą się gdzie są dwa pozostałe makery jeśli traktujesz tak prosty kształt jak prostokąt
Adam
Blumert
Student,
Polsko-Japońska
Wyższa Szkoła
Technik
Komputerow...
Mocha w 100% wystarczy. Nawet radzi sobie z o wiele trudniejszymi ujeciami.Poogladaj poradniki, te zaawansowane rowniez i sprobuj jeszcze raz.