Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Maciej Albinowski Specjalista ds.
marketingu,
www.terra-pl.eu

Temat: Jaki prezent dla urzędnika?

Witam,

szukamy ciekawej propozycji na prezent świąteczny dla urzędnika miejskiego / burmistrza / prezydenta.

Firma jest dystrybutorem i producentem elementów małej architektury miejskiej (generalnie produktów związanych z szeroko pojętą naturą, kwiatami itp..) Hasło firmowe "inspirowani naturą" - stąd szukamy czegoś co również będzie nawiązywało do profilu naszej działalności.
Najlepiej z możliwości personalizacji, nadruku logo firmowego. Macie może jakieś ciekawe propozycje / pomysły.

Niezależnie poszukuję pomysłu na prezent dla partnerów biznesowych - święta będą pretekstem do ich obdarowania, jednak prezent nie musi być tematyczny. Idea produktu, podobnie jak powyżej... ;-)

POMOŻECIE??? ;-)
2.11.2011, 14:34

Renata Ś. serfująca własnymi
drogami
www.unikalni.pl

Zerknij tu:
http://www.goldenline.pl/forum/1261198/prezenty-i-upom...
2.11.2011, 15:36

Tomasz Rusiłko entrepreneur /
przedsiębiorca /
software engineer /
web d...

Zapraszam na www.miniatury.pl.
Specjalizujemy się w personalizowanych upominkach i prezentach dla urzędników i biznesu.
3.11.2011, 09:07

Krzysztof Kalicki Prezenty biznesowe,
meble z plexi

Maciej Albinowski:
Witam,

szukamy ciekawej propozycji na prezent świąteczny dla urzędnika miejskiego / burmistrza / prezydenta.

Firma jest dystrybutorem i producentem elementów małej architektury miejskiej (generalnie produktów związanych z szeroko pojętą naturą, kwiatami itp..) Hasło firmowe "inspirowani naturą" - stąd szukamy czegoś co również będzie nawiązywało do profilu naszej działalności.
Najlepiej z możliwości personalizacji, nadruku logo firmowego. Macie może jakieś ciekawe propozycje / pomysły.

Niezależnie poszukuję pomysłu na prezent dla partnerów biznesowych - święta będą pretekstem do ich obdarowania, jednak prezent nie musi być tematyczny. Idea produktu, podobnie jak powyżej... ;-)

POMOŻECIE??? ;-)
Zapraszam do kontaktu.
4.11.2011, 19:39

Anna Kuhn-Zowada Właściciel
www.gogift.pl

Witam,

oferujemy wyjątkowe prezenty w formie przeżyć.

Posiadamy kilka prezentów kojarzących się z ekologicznym stylem życia - proszę spojrzeć na http://www.gogift.pl/zrob_cos_dla_ziemi,kategoria,11.htm

Pondato wydaje mi się, że urzędnik - niezależnie jakiego stopnia - marzy o tym, by choć na chwilę zapomnieć o nudnej i rutynowej pracy, która na co dzień wykonuje.

Proponuję zatem wybór jakiegos ciekawego przeżycia. Uważam, że taki prezent mający postać eleganckiego, personalizowanego vouchera:

Obrazek

może być trafionym pomysłem.

Nasze 3-letnie doswiadczenie pokazuje, że tego typu prezenty sprawdzają się przy wielu okazjach biznesowych, a najwieksza furorę robią jako prezenty świateczne.

Zapraszam na http://gogift.pl
9.11.2011, 13:42

Andrzej Zewecki Portrety Karykatury
Zewecki Art

Wykonywane przez mnie portrety lub portretowe karykatury bardzo często wręczane jako prezent, między innymi dla ważnych i znanych osób. Trzeba tylko mieć odpowiednio dobre zdjęcie. W karykaturze można też wykorzystać jakiś element zainteresowań lub hobby.

Obrazek
Andrzej Zewecki edytował(a) ten post dnia 10.11.11 o godzinie 09:22
10.11.2011, 09:21

Tomasz Szyk sprzedawca, h&m

Myślę że dla takiego faceta to fajnym prezentem byłaby torba na dokumenty lub na laptopa widziałem taka fajną z firmy Roncato chyba.
21.12.2011, 09:02

Wyślij zaproszenie do