Krzysztof
N.
Project Manager.
Aplikacje www. PHP,
Symfony, Zend.
Temat: Grupa dotycząca Symfony 2.0
Taka propozycja / pomysł: może kwestie dotyczące najnowszej odsłony frameworka Symfony 2.0 przeniesiemy i będziemy omawiać na grupie dotyczącej właśnie tej wersji frameworka - http://www.goldenline.pl/forum/symfony-2-0. Co Wy na to?Widzę kilka tematów zaczynających się od "sf2", a będzie ich zapewne więcej. Dzięki nowej grupie będziemy mieć porządek.
Piotr
Krajewski
web application
programmer
pomysl dobry :)
Kamil
Figatowski
Projekt Menadżer /
programista php
Ja na pewno się przyłączę :)
Michał
Majewski
Programista Symfony
& Symfony 2
jestem za. Tylko niech ktoś z uprawnieniami przeniesie wszystkie tematy do nowej grupy:)
Adam
W.
www.fotomody.pl
fotografia mody, IT
to są tak małe grupy, że bez sensu to rozdzielać.niedługo naturalnie będzie więcej tematów z S2 i nie będzie trzeba dodawać takiego prefixu, za to będzie się dodawać s1.
Krzysztof
N.
Project Manager.
Aplikacje www. PHP,
Symfony, Zend.
Michał Majewski:Nie ma opcji łatwego, automatycznego przenoszenia. Dany temat można zamknąć, usunąć lub przykleić. Proponuję nowe tematy dotyczące Symfony 2.0 rozpoczynać w nowej grupie.
jestem za. Tylko niech ktoś z uprawnieniami przeniesie wszystkie tematy do nowej grupy:)
Krzysztof
N.
Project Manager.
Aplikacje www. PHP,
Symfony, Zend.
Adam W.:To tak szybko się nie stanie. Wersja, gałąź 1.4 jest nadal rozwijana. Ponadto istnieją serwisy stworzone w 1.4 i nie szybko lub w ogóle nie zostaną przepisane na 2.0. Zatem pytania, tematy dotyczące 1.4 nadal będą się pojawiać.
niedługo naturalnie będzie więcej tematów z S2 i nie będzie trzeba dodawać takiego prefixu, za to będzie się dodawać s1.
Adam
W.
www.fotomody.pl
fotografia mody, IT
Krzysztof N.:
To tak szybko się nie stanie. Wersja, gałąź 1.4 jest nadal rozwijana. Ponadto istnieją serwisy stworzone w 1.4 i nie szybko lub w ogóle nie zostaną przepisane na 2.0. Zatem pytania, tematy dotyczące 1.4 nadal będą się pojawiać.
no i dobrze:)
tutaj jest ich tak mało, że tworzenie kolejnej grupy jest mało znaczące.