Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Radosław Stoczko ślusarz, SaMASZ

Temat: dodatkowa praca w domu - oferty?

Angelika Pietrak:
Polecam stronkę http://pp.szybkafaktura.pl .Sama tak zarabiam ,więc może i Tobie spodoba się ta praca . Wejdź,a wszystkiego się dowiesz .
link nie działa :(
15.02.2012, 14:25

z zainteresowaniem przeczytałam propozycję i program GVO.Nie jestem partnerem tej firmy ale tak sobie myślę że miesięczny koszt -około 35zł-to naprawdę niewiele za narzędzia ,dzięki którym znacznie łatwiej znależć pracę zdalną .Niekoniecznie trzeba zajmować się mlm jesli ktoś nie lubi i nie chce,można zareklamować skutecznie własne umiejętności,określić oczekiwania wobec pracodawcy.Dzięki GVO zaistnieć w internecie bo im lepsze narzędzia,tym skuteczniejsze dotarcie z ofertą do potencjalnych pracodawców.Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy zdalnej
15.02.2012, 21:33

Ewa Lis sprzedawca, Kaufland
Polska Markety Sp. z
o.o. sp. k.

Witam,
Znalazłam ostatnio łatwy sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy wejść na strone http://pl20dollars2surf.com/?ref=538481 i zalogować się. Pobieramy łatwy w obsłudze program i korzystamy z komputera w dowolny sposób. W małym okienku wyświetlają się nam reklamy i naliczane są dla nas punkty, które na koniec miesiąca przeliczane są na pieniądze. Kokosów nie zarobimy ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Polecam.
1.03.2012, 19:39

Piotr Brożek Partner AKUNA |
Musher

Anna Švarcová:
myślałam bardziej o pomocy w prowadzeniu administracji, tłumaczenia język czeski, kontakt z klientem i tym podobne :)
Anno, na Twoim miejscu poszukał bym portali poświęconej pracy zdalnej na których można było by zamieści swoje oferty (np. dotyczące tłumaczenia tekstu), czy podać zakres posiadanych umiejętności. Sprawdził bym również portale dotyczące pracy. Być może też portale typu Oferia.pl okażą się w Twoim przypadku przydatne.

I chyba już wiem do kogo się zgłosić, gdy będę potrzebował przetłumaczyć na język czeski materiały na swoją stronę :)

Dorota Smołka:
(...) miesięczny koszt -około 35zł-to naprawdę niewiele za narzędzia ,dzięki którym znacznie łatwiej znależć pracę zdalną .
Czy mogła byś wyjaśnić, jak według Ciebie można to zrobić dzięki GVO?
2.03.2012, 11:23

Wyślij zaproszenie do